Pie kâda ârsta griezties???

Aizsāka Sâpe 

Pie kâda ârsta griezties???
02.10.2005 19:48
Lûdzu, iesakiet kâdu speciâlistu par ceïgalu problçmâm.
Esmu gados jauna, bet nesen sâkâs problçmas ar ceïiem. Ìimenes ârsts neko sakarîgu nevarçja pateikt, tâpçc gribçtu aiziet pie kâda speciâlista, jo izskatâs, ka lieta tomçr nopietna.
Pirms daþiem gadiem man bija potîtes operâcija, ko Traumatoloìijas un ortopçdijas slimnîcâ veica dakteris Vitolds Jurkeviès. Varbût iet atkal pie viòa? Bet neesmu pârliecinâta, vai viòð arî ar ceïu problçmâm darbojas... Vçl ir dzirdçtas atsauksmes par Zatleru un Studeru. Tomçr negribas skraidît pie visiem pçc kârtas.
Kurð Traumatoloìijas un ortopçdijas slimnîcâ bûtu sakarîgâkais speciâlists attiecîbâ uz ceïgalu problçmâm??? Vçl jo vairâk tâdçï, ka ceru - varbût tomçr operâcija nebûs vajadzîga un visu varçs izârstçt arî bez tâs.
Paldies jau iepriekð!
inâra
Re: Pie kâda ârsta griezties???
02.10.2005 19:51
Vai Tu neguli uz âderes???
Re: Pie kâda ârsta griezties???
02.10.2005 20:19
Nç, un ar âderçm tam nav nekâda sakara :)

Mans lûgums bija ieteikt tradicionâlâs medicînas speciâlistu, vçlams no TOS :)
Re: Pie kâda ârsta griezties???
02.10.2005 20:23
Vçl kaut ko biju par Konstantînu Kalnbçrzu dzirdçjusi.

Vârdu sakot - varbût kâds, kas pats saskâries ar ceïgalu nebûðanâm, varçtu ieteikt, pie kura speciâlista labâk griezties pçc palîdzîbas?
ceïu speciâlists
Re: Pie kâda ârsta griezties???
02.10.2005 21:44
Vispâr jau tu esi baigais sviests-ja tev ir palîdzçjis Jurkeviès,un esi apmierinâta ,nafig tu gribi meklçt vçl kâdu?Vai tu domâ ka viens tikai skrûvç potes,bet otrs liek ìipðus?Arguments ,,neesmu dzirdçjusi,, ir diezgan nenopietns,jo cilvçks,kas pats nav traumatologs un nestrâdâ TOS NEKAD neuzzinâs cik kurð ârsts ir labs un cik daudz ir tikai reklâma-tâkâ aizej vien pie ârsta,kas tev jau vienreiz ir palîdzçjis:)P.S.Es strâdâju tosâ.
Liza
Re: Pie kâda ârsta griezties???
03.10.2005 10:00
Èau! Uzraksti konkrçti kâda operâcija tev bija? Un kas tieði ar ceïiem? Pampst vai sâp? Tikai tad es tev varçðu ieteikt travmatologu vai revmatologu.
es ar ieteiktu iet pie ta pasa arsta,pie kura operejies,jo varbut cela problemas kaut kada veida saistitas ar potites operaciju un ta ka vins zin tavu slimibas vesturi saja sakara vares pat varbut palidzet pat labak...
Par Zatleru un Studeru runajot - dzirdets tikai labs,tacu ka mineja celu specialists,kas vienam labs citam ne tik labs...Ja vien nav neapmierinatibas ar pasreizejo dakteri,griezies vien pie ta pasa - tas nu mans padoms:))
Vincis
Re: Pie kâda ârsta griezties???
04.10.2005 14:36
Neiesaku Konstantiinu Kalbeerzu .....viòð man uzstaisija taadas veseliibas probleemas no kuraam netieku valjaa veel tagad ,nu jau 6 gadi apkaart...
Vieniigais aatrsts kurð uzòeemaas vinja kïuudas labot, bija 2 slimniicas direktors un aarsts ,Jaanis Petronis ,ieteiktu Tev griesties pie vinja ,kaa aarsts ïoti stingrs ,bet savu darbu paveic godam.....

Informaaciju var saòemt sheit - http://www.slimnica.lv/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 7?
Ziņa: