pilniga neizpratne!!

Aizsāka Susliks 

Susliks
pilniga neizpratne!!
03.10.2005 20:34
Jau vairakus gadus sadzivoju ar gastritu un 12 pirkstu zarnas iekaisumu...Ta sakot - hroniska vaina. Dzçru èupam zales, kas neko nelidzeja... samierinajos un kaut ka dzivoju....Tik nesaprotu vienu - kapec neviens no gastroenterologiem nekad nav mani nosutijis parbaudities uz helokobakterijas iespejamibu....Esmu arstejusies gan pie Meþeckas, gan Danilana, gan konsultejusies ar Puíîti... Vai ir kaut kadas ipasas pazimes, kas norada, ka helikobakterijas nav?Ka nav verts sutit uz analizem, jo tapat redzams, ka nav???.......Kaa varu but drosa, ka man patiesam vinas nav? Ka neka izraisot pat veezi...??

Paskaidrosiet, ludzami?
PIRMKART - driz vairs nebus termina hr.gastrits vai duodeniits(to toik sodien uzinaju)izradas ka sis abas saslimsanas izraisa bakterijas lidz ar to tas par hroniskam saukt nevar....otrkart kas liek bazities par vezi,vai tas ka saglabajas sudzibas vai esanas paradumi vel joprojam ir tada kas var izraisit saasinajumus?
Susliks
Re: pilniga neizpratne!!
04.10.2005 09:24
Bet es tacu ari to ari jautaju - kapec dakteri manu kaiti deve par hronisku, bet nenozime parbaudities uz helikobakteriju... Pat vezi bazities liek tas, ka si bakterija, nearsteta var izraisit kunìa vçzi...
man tâ pati vaina dzeru Gaseku jau 4 gadu un mokos arî ârstçjos pie Maþeckas
Help
Re: pilniga neizpratne!!
04.10.2005 11:53
Agrâkos laikos vispâr nezinâja kas tâ tâda ir baktçrija un mira no vçþa mazâk nekâ tagad kad pçc jaunâs medicînas tevi visu izbaksta. Cilvçki sevi neaiztika un dzîvoja lîdz vecumam. Vai tad agrâk ðo baktçriju nebija? Neviens tâs nemeklçja. Ne vienmçr helikobaktçrija izraisa vçzi. Baktçrijai klât jânâk vçl kaut kam. Saka tâ, ja rados neviens nav slimojis ar èûlu vai kuòìa vçzi, tad risks ir mazâks un pçc pasau;les prakses nevienmçr to baktçriju iznîcina.
Juanakais atkaljums medicina(vakar dabuja Nobelu) - ari gastritu izraisa bakterija,tapec jau uzreiz nebaidisimies no veza...:))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 7?
Ziņa: