Vidusskola!

Aizsāka Paligs! 

Paligs!
Vidusskola!
03.10.2005 21:05
Sveiki. Man Jums ir jautâjums, kas varbût neatiecas uz medicînas tçmu un es ceru, ka Jûs spçsiet palîdzçt. Situâcija ir tâda, ka skolnieks ir beidzis pamatskolu un ieguvis pamatizglîtîbu. Tagad viòam ir problçmas ar klasesbiedriem. Viòð jau divas skolas mçneða laikâ ir nomainijis un problçma saglabâjas. Esam nonâkuði pie secinâjuma, ka problçma nav klases kolçktîvâ, bet viòâ paðâ. Praktiski viòam nevajadzçtu bût problçmâm, jo viòð sociâli, garîgi un fiziski neatpaliek un nav sliktâks par saviem vienaudþiem. Viòam ir fobijas no saviem klasesbiedriem. Tâpçc man ir jautâjums. Vai viòð var izlaist vienu mâcîbu gadu un nâkamajâ mâcîbu gadâ iestâties jaunâ vidusskolâ ? Ðajâ brîvajâ laikâ viòð apmeklçs gan psihologu, gan psihiatru un citus speciâlistus un domâjams lîz nâkamâ gada 1. semptembrim viss bûs kârtîbâ. Vçl jâpiemin ka viòð ir palaists vienu gadu âtrâk skolâ. Es bûðu pateicîgs, ja Jûs atbildçsiet. Visu labu.
lily
Re: Vidusskola!
03.10.2005 22:18
Var izlaist cik vien gadus grib,maacities nekad nav par veelu;))) Manam draugam bija lidzigas problemas, vins arii 1gadu atrak saka iet skolaa, bet pec pamatskolas beigsanas izlaida 2 gadus un skolu pabeidza vakarskolaa,bet dienas nodalaa,tas nozime ka vakarskolaa var iet ari no rita,tapat kaa parastaa skolaa.Vinja klase vecakajam skolniekam bija 29 gadi,bet kopumaa forsi cilveki tur maacaas,daudzi no viniem maacibas apvieno ar darbu utt. Manam draugam parastaa skolaa arii gaja gruti ar klasesbiedriem,bet vakarskolaa viss bija ideaali,jo tur cilveeki ir katrs par sevi,nav nekadas cuposanaas,nav visadas projektu nedelas,fizkulturas un citadi nieki,kas aiznjem laiku,bet katrs iet konkreti ar domu macities. Pec tas skolas beigsanas vins mierigi iestajaas LU budzeta grupaa.Var jau visu laiku apmeklet psihologus, bet pasam jaagrib parvaret savas fobijas vai arii vnk klasesbiedri nav janjem pie sirds,tas laiks tik aatri paiet,viss aizmirstas un katram sava dziive,labak jau neizlaist to gadu,vnk iet skolaa un macities prieks sevis,bet varbut ari bus labak,ja savedis sevi kartibaa un tad atsaks macibas;))
zane
Re: Vidusskola!
04.10.2005 16:13
To jautâjumu lai labâk izvçrtç ârsts psihoterapeits, un kopâ pieòemiet lçmumu. Atsveðinâðanas no skolas vides var bût arî nevçlama.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 8?
Ziņa: