Tjan-ðî

Aizsāka kvakva 

kvakva
Tjan-ðî
04.10.2005 15:25
Vai kâdam ir atsauksmes par ðîs firmas UB?
...
Re: Tjan-ðî
04.10.2005 15:30
Man draudzene daudzus lietoja. Dârgi. Bez izmaiòâm. Vainas gan ar îsti nebija. Nu tâ- it kâ attîrîðanai, it kâ uzlaboðanai.
jaa
Re: Tjan-ðî
04.10.2005 20:19
man gan lieliski paliidzeeja vispaareejo organisma staavokli uzlabot!
ilgstoshi peecoperaaciju periodi, novaajinaata imunitaate, nekaartiigs "zarnu ritms" - bija manaa kontaa.
tagad viss ok :)

pashlaik veel dzeru profilaksei.

Nemaz tik daargi nesanaak,jo taa vietaa atsakos no chipsiem, koolaam, shokoladeem utt kaarumiem,ko vakaros pie tv miil pagrauzt visi.
lauma
Re: Tjan-ðî
04.10.2005 20:56
Neesmu kaisliga UB piekritçja, taèu neesmu arî noliedzçja :)
Pati lietoju ''Kordicepsu'' no Tjanði, jâsaka tâ, ka palîdzçja gan. Tas ir domâts gan imunitâtei, gan aknu darbîbas uzlaboðanai u.t.t. Dârgi nav, viens kurss maksâja 24 Ls un tâdi kursi ir nepiecieðami 3x gadâ, ne vairâk.
''Kordicepsu'' man ieteica 2 ârsti - gan imunologs, gan gastroenterologs, divi neatkarîgi ârsti :)), jo esmu no tiem cilvçkiem, kas parasti uzklausa vairâkus ârstu viedokïus un tikai pçc tam pieòem lçmumu.

Vienîgâ piebilde - kâ jau gandrîz visi UB izpaltîtâji, arî Tjanði pârstâvji dikti cenðas pierunât gan uz diagnostiku, gan arî uz citiem UB :)), tieði tâpat kâ Vision un Koraïïklubs :)) Bet es biju ïoti stingra, pateicu, ka man neko citu nevajag, tikai Kordicepsu :)
Tâ kâ jâbût uzmanîgam ar visiem izplatîtâjiem.
Re: Tjan-ðî
04.10.2005 21:07
Lûk, lûk! Jâiemâcâs pareizi çst,tad arî nebûs tik daudz jâsûdzas par daþâdâm kaitçm :)) Þçl tikai ka ko labu çdamu var nopirkt pie pazîstamiem zemniekiem :(
Ja vçl mazliet pievçrð uzmanîbu "E-..." tad jau ir gandrîz labi! :))
http://www.neways.lv/pub/e_e.htm
...
Re: Tjan-ðî
04.10.2005 22:20
Nu, varbût tâdçï arî manai draudzenei nelîdzçja, ka kolu, èipûs un ðokolâdi pie TV jau lîdz tam nepiegrauza. A tâ- neçstu kolu un èipðus vakarâ moð i bez Tjanði bûtu OK.
jaa
Re: Tjan-ðî
05.10.2005 18:59
nu ne jau taa bij domaats...
vnk taa summa pa meenesi savaacas no siikumiem,ko apeedam nevietaa un nelaikaa!

to "..." :
vareetu domaat,ka pati/pats nekad muuzhaa neesi meegjinaajusi kaut ko nekaitiigu! Murgs, shitie pedantiskie foruma apmekleetaaji,kas atrod katru siikumu,pie kaa piekasiities!
...
Re: Tjan-ðî
05.10.2005 19:28
Hm, kâds nu sîkusm kâ bij rakstîts tâ i sapratu. UB vietâ atsakies no èipðiem un kolas.
jaa
Re: Tjan-ðî
05.10.2005 19:53
nea, man nav jaaatsakaas,jo naudinjas pietiek, bet tas bij ar taadu domu,ka vienmeer kaads saka,ka tas ir daargi utt,bet nekad nepaskaita,cik noeed nevajadziigaa paartikaa.

protams,es jau ar greekoju uz shaadaam lietaam,bet tas tomeer ir tikai iznjeemumi,nevis kaa dazham labam -ikdienas iztika!

pie kam, varu pateikt,ka apetiite dikti samazinaas, dzerot atsevishkjus preparaatus. Ja agraak vareeju ar apetiiti apeest visu snikeru vai marsu, tad tagad - iekozhos, nosuukaaju (tizli skan,bet nu...) un peec otraa kodiena jau liekas ka par saldu un nolieku citai reizei!

tas taads neliels info tiem,kam gruuti sevi disciplineet uz eeshanu, tieshi uz saldumiem.

garantijas jau nav,ka visiem uzreiz ta buus,bet es tik padalos,kaa man bija.

to "...":
sorre, paarskatiiju savu rakstiito; tev taisniiba - saprati,kaa bij uzrakstiits,bet nu laboju savu kljuudu :) Nenjem ljaunaa!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 2?
Ziņa: