kaa tur isteniiba ir ar to higieenu

Aizsāka Jauniec 

Jauniec
kaa tur isteniiba ir ar to higieenu
04.10.2005 16:22
Visii tik spriezh, ka vechi ari skuj sev tur apkasha un paduses, tomeer kad aizeju uz baseinu, tad juutos taads kaa baltais zvirbulis gandriiz. Vai nu tie, kas skuj nenaak vai nu nav taisniiba par to ka skuj. Nezinu, ka citos baseinos, bet tur sieninju nav starp dushaam, taapeec gribi negribi redzi. pedejais teikums tiem, kas bljaus:nav tur uz citiem ko skatiities.
tev taisniba, virieshi acimredzot kautrejas no..... citiem virieshiem, ko nu sie padomaas, kaut sievas priecatos
Nu, jaa tad, kad sievieteem ir mezhi-mezhi, tad ir fuuuu, cik pretiigi, bet ja viirietis ir kaa meerkakjis, tad nu-tas ir normaali:) Katraa zinjaa man ir patiikamaak, ja viirietim "tur" ir vai nu pavisam minimaals apmatojums, vai nav vispâr, zinu ka dazhi vienkaarshi piekopj to vietinju regulaari apgriezhot iisaakus matinjus.... nezinu, nav jav jaaiet galeejiibaas, ka jaaskuj arii kaajas-rokas-veederu... bet paduses un intiimo zonu dereetu gan..:) kaut vai veicot minetu, buutu patiikamaak!:DDDJauniec rakstîja:

> Visii tik spriezh, ka vechi ari skuj sev tur apkasha un
> paduses, tomeer kad aizeju uz baseinu, tad juutos taads kaa
> baltais zvirbulis gandriiz. Vai nu tie, kas skuj nenaak vai nu
> nav taisniiba par to ka skuj. Nezinu, ka citos baseinos, bet
> tur sieninju nav starp dushaam, taapeec gribi negribi redzi.
> pedejais teikums tiem, kas bljaus:nav tur uz citiem ko
> skatiities.
te jau prasaas pec sievieshu viedoklja, lai virieshi redz, ko daamas saka
Protams, ka forðâk ir ja tur viss ir sakopts. Bet pilnigi pietiek, ka paduses izskuj, bet taja vietâ apgriez isakus matinus. Pa pliko gan nivaig:))
kristine
Re: kaa tur isteniiba ir ar to higieenu
04.10.2005 23:31
nu es savam kungam ta ka ieminejos.. nu ka vins varetu pameginat atkailinat pilnigak.. 100% ne, jo kad matini ataugs, durstisoties vinam:} taisniba jau ir, bet vins nesaprata, ka man nav patikami tie mezi.
jojo taisniba, pa pliko ar neajag:}
Cik cilvçku tik variantu. Pati skujos fanâtiksi, bet, ja to dara vîrietis, man tas ðíiet nepievilcîgi. Visiem neizdabâsi.
Nu ja mans vîrs Tur visu noskûtu - es bûtu laimîga:-)) Bet ðis nepakam naf pierunâjams:-(( Man jau nu dikti patiktos samîïot To vietiòu bez spalviòâm...Mmmmm
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 7?
Ziņa: