smadzeòu satricinâjums

Aizsāka aiga 

smadzeòu satricinâjums
06.10.2005 08:48
Skan smieklîgi,bet aizvakar atsitu diezgan stipri galvu pret virtuves plauktu.Vemðana nebija,slikta dûða gan vçl ðodien nedaudz,uz miegu nevilka,pie ârsta iet nav iespçjas,un nejûtos arî tik nelâgi.Sâp galva gan .Vai kâds var ieteikt kâdas zâles ,ko varçtu palietot.?
jana
Re: smadzeòu satricinâjums
06.10.2005 12:41
parastais paracetamols var dereet. Be jaareekinaas ar to ka galvassaapes un slikta duusha var pastaavet vairaakas dienas peec smadzenju satricinaajuma.
mana pieredze rada ka labakais paris dienas mierigs dzivesveids ir vislabakais,jo cita gadijuma galva neparies vel vism az paris mensus:(((esi pratiga...:)
med med
Re: smadzeòu satricinâjums
06.10.2005 22:40
Ja sâp galva un ir bijusi vai ir slikta dûða,tad var domât par smadzeòu satricinâjumu. Vajag noteikti aiziet pie neiropatologa. .10 dienas gultas reþîms. Nootropils tabl rîtos un pusdienâs. Citâdi,te pareizi saka,var dabût galvas sâpes uz ilgu laiku ja ne uz visu mûþu.Veselîba ir svarîga lieta.
man ir bijuði 2 :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 23?
Ziņa: