Nu ir dimbâ =(

Aizsāka Miss_Kjirbiitis 

Nu tâ sâkðu...laikam jau ðis bûs viens no ierastajiem stâstiem ðeit, bet nu...tâ tad mans svars ir 49kg augums 168cm un jûtos resna, bet man drîzâk ðíiet, ka esmu neapmierinât ar savi vispâr, jo citreiz es sev patîku un jûtos tieva, bet ir reizes, kad vnk riebjas skatîties uz sevi spogulî. Protams man bija diçta agrâk vispâr svçru 68.kg biju tusnis. 19kg dabûju nost vairâk nekâ gada laikâ it kâ normâli, bet tagad bail sâkt çst, jo domâju, ka atkal uzbaroðos un bûðu tusnis, normâli çst nemçku vnk nejutu sâta sajûtu. Diçtu sâku tâpçc, ka man apnika, ka visi manu mâsu uzskata par smuku (17.g 170cm 51.kg) nu ir jau vina smuka, bet tas vis tika tâ akcentçts, ka jutos neglîta un vispâr gribçju nomirt. Piemçrs: bijâm aizbraukuði ar ìimeni pie omes un viena radiniece ik pçc brîtiòa nâca istabâ un mammai teica par manu mâsu, cik tev smuka meita, lieki piebilst kâ jutos es, bija MANS izlaidums, bet komplimenti par izskatu tika izteikti manai mâsai...nu tas bija pçdçjais punkts, tajâ laikâ jau es svçru 57.kg un tusne vairs nebiju. Un vispâr ja jûs skataties raidîjumu mîl nemîl, tad mana mamma uzskata tâ raidîjuma vadîtâju par resnu nu bâc tâda ir tâ dzîve blakus smukajiem un tievakiem ìimenes locekïu...vnk drausmîga, ja pats varbût nçesi tik smuks, man laikam irtotâli mazvçrtîbas kompleksi un vispâr es nezinu, ko darît, HELP! P.s. man 16.gadi
Re: Nu ir dimbâ =(
08.10.2005 18:25
Kompleksi patieðâm totâli. Ceru ka tev ðâdas domas bûs pârejoðas. Jo citâdi var sekot izbojâta veselîba. Izklausâs pçc apmâtîbas. Un ðíiet ka tev ir izkropïota realitâtes uztvere.
Nezinu îsti kâ to visu (ðâdu uztveri) var labot, varbût ar laiku pâries tâpat.
Varbût tev nav apmierinâtas emocionâlâs vajadzîbas, kas vajadzîgas katram bçrnam no vecâkiem - pieòemðana, atzinîba.
Palîdzçt varbût var ðî lapa: www.angelfire.com/ab8/pab_riga
hiiri
Re: Nu ir dimbâ =(
08.10.2005 18:25
nu vai zini - suuti dirst savu kakaino gjimeni :) pilniigi normaals svars un ideaals augums! Lai gan, man liekas uz 1.68 m 49 kg ir taa kaa par maz :/ vajadzeetu buut vismaz 53 kg. Bet skaties pati.
Un beidz kompleksot ;)
Minnija
Re: Nu ir dimbâ =(
08.10.2005 19:08
Smukums nav svarâ.Es zinu vairâkas draudzenes ar diezgan jûtamu lieko svaru-nu lieliskas,apbrînotas un puiðu ielenkumâ.Pati esmu bijusi resnâka par 12 kg un tad patiku visiem,....tikai ne sev.Tagad esmu ïoti slaida,bet kaut kâ komplimenti nemaz tâ nebirst..
Ir sievietes kas ir pievilcigas un-kas nav.Un tiem kg tur nav liela nozîme.
anu
Re: Nu ir dimbâ =(
08.10.2005 19:58
Cik ta Tev ta mamma ir tieva? Vajadzetu jau ar mammu izrunaties par visu. Par to ka juties utt. Varbut vina neko nezina par tavam domaam, jutam...
Re: Nu ir dimbâ =(
08.10.2005 20:14
Nenem citus piereee!!!!!!!Galvenais ka ir tava sirsnina -pasi viriesi ir atzinusi ka velas cilveku ar ko var parunaties un izrunaties,ne dumju kaulu kambari:)))tapec neboja sev dzivi citu cilveku uzskatu del:)))ari mani ilgi mocijusi mazvertibas kompleksi(tiesa citu iemeslu del)uzskatiju ka nekad nesameklesu otru cilveku bet nu jau pusgadu man ir fantastiskas attiecibas un otram cilvecinam ninterese mani defekti es vinu poevilku ar savu sirsninu un milumu ka ari ar to ka milu tada kada esmu:)))tapec neker krenki un iemacies milet sevi tada kada esi un tici man laime pati atnaks pie tevis:)))
p.s.ari man biezi vien bija janoklausas dazaddi komentari par savu izskatu(vekl joprojam ir) - bet es sevi milu tada kada esmu un skatos siem ne visai glaimojosiem vardiem pari:))))
...
Re: Nu ir dimbâ =(
08.10.2005 21:56
ÍMI 17, jâ, resna bezgala.
zane
Re: Nu ir dimbâ =(
08.10.2005 22:17
klausies nav ko skatities uz citeim skaties uz sevi .tu esi forsa un ja kadam nepatîk lai neskatâs!tu esi forsa!!!!!
Dusma no cita PC
Re: Nu ir dimbâ =(
09.10.2005 12:08
Nâkoðreizpar tâdiem mâmiòas komentâriem vienkârði iekrauj viòai pa ìîmi un pasaki, ka viòa ir cûka!
Viedi saka tie, kas apgalvo, ka smukums nav mçrâms svara vienîbâs!
Re: Nu ir dimbâ =(
09.10.2005 16:56
Dusma, tu sevi kontrolee? Tu aicini jaunieshus uz fizisku vardarbiibu, nerunaajot nemaz par emocionaalo.
...
Re: Nu ir dimbâ =(
09.10.2005 17:04
A vai tie radiòi nav emocionâli varmâkas, kuru dçï meitçns jau stipri velk uz anoreksiju?
Re: Nu ir dimbâ =(
09.10.2005 17:53
Piekrîtu Dusmai, smukums nav mçrâms kg. Labâk, lai ir tik cik ir. Kam nepatîk tavi kg, tam vçlâk atradîsies arî kaut kas cits, kas nepatîk. Tâ tu atsijâsi ðitâdus brâïus:-)))
Dusma no cita PC
Re: Nu ir dimbâ =(
09.10.2005 19:30
Fiziska vardarbîba (es gan nelietotu tik emocionâlus vârdus) ir labs veids kâ apstâdinât emocionâlo teroru!
Kârtîga pïauka bûs gana laba!
Tie, kas lîdz perfekcijai ir izkopuði emocionâlâ terora un pazemoðanas paòçmienus, parasti nereaìç (nesaprot) mierîgu - lûdzu tâ nekad vairs nesaki, jo..., tas viòus tikai uzkurina jaunâm verbâlâm nejaucîbâm.
Re: Nu ir dimbâ =(
10.10.2005 11:27
Tie radiòi izskatâs gan pçc emocionâliem varmâkâm.
Emoc.varâkas parasti ir cilvçki, kas cietuði (reizçm pat smagi cietuði) no emocion. un fiziskâs vardarbîbas. Ar tiem radiòiem, iespçjams gadîjies tâpat.
Varbût veidi ir daþâdi, arî ilgâki un mokoðâki, bet man labâkais veids bija norobeþoties no cilvçkiem kas mani neciena. Tad paiet laiks un izrâdâs ka apkârt ir arî daudz tâdu kas viens pret otru, un arî mani, izturas ar cieòu.
Un pat radiòi pçc daþiem gadiem sâk mçìinât mâcîties, kas ir cieòa.
Protams, bçrnam,kas vçl atkarîgs no citu þçlastîbas, ir ïoti grûti.
Par pïauku - nezinu, kâ kurâ gadîjumâ. Ir bijis kad ar ðâdu ðoka terapiju kâ pïauka var apstâdinât apmâtîbu, kad cilvçks taisâs nodarît sev pâri (savai dzîvîbai....).
Ja pïauka aptur kâdu pazemotâju, labi. Bet es esmu saskârusies ar tâdiem emoc. vardarbîbas speciâlistiem, ka tâda pïauka tiks mçneðiem pieminçta un es jutîðos kâ briesmîgâkâ varmâka un nekad vairs apzinâti neuzdroðinâðos pacelt roku,balsi vai domu pret savu labdari. Neapzinâti - to gan, kad vairs nevaldîðu pâr sevi. Tâ jau laikam arî rodas ðîs psihiskâs novirzes - emoc. vardarbîbas iespaidâ, kam nespçjam pretoties.
anonimi
Re: Nu ir dimbâ =(
10.10.2005 13:46
Visi argumenti ir pareizi! Teorçtiski viss zinâms, bet es jûtos tieði kâ miss íirbîtis, lai gan man jau 30. Tâ kâ nekas nepâriet. Baisâ apmâtîbâ katru dienu kontrolçju sevi ar mçrlentu, katrs centimetrs sarûgtina lîdz nejçdzîbai. Bet es visu saprotu, saprotu, ka vâja (172, 55), nekad neviens nav norâdîjis pretçjo, nav pamata ... domâju, ka tâ ir slimîba.
...
Re: Nu ir dimbâ =(
10.10.2005 13:57
Psihologs un ar steigu. kamçr ðirmis nav galîgi aizbraucis.
Re: Nu ir dimbâ =(
10.10.2005 14:01
Pa TV cilveeki izskataas duushiigaaki, nekaa iisteniibaa ir. Un tava maate un taa tur augstaakmineetaa tante ir ljoti vainiigas pie tavaam pashreizeejaam probleemaam.
...
Re: Nu ir dimbâ =(
10.10.2005 14:07
kaarteejais sviests!!! 49kg, tas ir stipri par maz!!! kas taa mamma galiigi nojuugusies??? kaada jeega buut kaulainai? kuraa graamataa rakstiits, ka tievs cilveeks ir laimiigaaks par apaljiigo? Un zinaamaa vecumaa tauku slaanis var nodereet.Piem., ap un peec 40, kad saak paraadities grumbinjas.Tievajiem tas ir aatraak pamanaamas un daudz vairaak nekaa apaljiigaakajiem cilveecinjiem. Spilgts piemeers mana mamma un viirene, kuraam tikai gada starpiipa, bet peec sejas mana mamma izskataas vismaz 5gadus jaunaaka par viireni!!!!
Tavai mammai pie aarsta un ar steigu jaaiet! 16gados organisms veel nav nobriedis taadaam paarveertiibaam, tev tachu var rasties trauceejumi, kurus nozheelosi visu muuzhu!
Manai draudzenei tavaa vecumaa arii bija kompleksi, arii tieveeja...peec tam vairaakus gadus aarsteejaas un meegjinaaja atjaunot savas sievishkjiigaas funkcijas...bez hormoniem tas neizdevaas.
Re: Nu ir dimbâ =(
10.10.2005 14:20
Anonimi, tâ ir patieðâm apmâtîba. Kaut kas lîdzîgs atkarîbai - cilvçks koncentrçjas uz vienu lietu, lai tikai neatgrieztos realitâtç. Bieþi pats nevar saprast kas tajâ realitâtç tik baiss. Parasti tas izrâdâs neapmierinâtas emocionâlâs vajadzîbas, ko dabiskâ vidç vecâki dod saviem bçrniem - uzmanîbu, glâstus, apmierinâtîbu ar savu bçrnu un to kâ viòð aug (tas viss sniedz droðîbas sajûtu). Dabiskas attiecîbas laikam bûtu tâdas,kâ kaíene apietâs ar saviem kaíçniem. Vai tâdam kaíçnam ienâktu prâtâ visu laiku pçtît savu figûru?
Ja tâ problçma tieðâm sâk kïût par apgrûtinâjumu,var pamazâm meklçt risinâjumu paðpalîdzîbas grupâs. Augstâk ðeit rakstîju adresi.
Susurs
Re: Nu ir dimbâ =(
10.10.2005 16:48
Esmu 167 cm gara un sveru 51 kg, esmu tieva un skaista, un pçc visiem aprçíiniem, esmu pat pârâk viegla:)
Bet Tu tik turpini dzît sevi kompleksos!
Starpcitu, nejau kârnumâ ir skaistums..........
autors
Re: Nu ir dimbâ =(
11.10.2005 00:07
ej aarsteejies pie psihiatra
EQ
Re: Nu ir dimbâ =(
11.10.2005 19:50
Autors: Dusma no cita PC
Datums: 09-10-2005 19:30

Fiziska vardarbîba (es gan nelietotu tik emocionâlus vârdus) ir labs veids kâ apstâdinât emocionâlo teroru!
Kârtîga pïauka bûs gana laba!
Tie, kas lîdz perfekcijai ir izkopuði emocionâlâ terora un pazemoðanas paòçmienus, parasti nereaìç (nesaprot) mierîgu - lûdzu tâ nekad vairs nesaki, jo..., tas viòus tikai uzkurina jaunâm verbâlâm nejaucîbâm.




Pilniigi pievienojos!

Protams, veel autore vareetu izlamaat maati par "slimiigo anoreksikji, kuru ir jaatraada baarinjtiesai" - tikai nez vai vinjai buus iekshaa taa dariit cilveekam, no kura viedoklja ir atkariiga. Labaak krauj taa, ka maz neliekas - un aizmirsti uz visiem laikiem par pashpaarmetumiem shajaa sakaraa.


Vai arii sadauzi kaut ko maatei supermiilju un daargu. arii derees.

Terors pret teroru.
Re: Nu ir dimbâ =(
11.10.2005 20:07
EQ! Vai tev mâmiòa arî ko ïaunu nodarîjusi?
Un tu siti viòu vai viòas mantas?
zâlîte
Re: Nu ir dimbâ =(
11.10.2005 20:13
Autors: Dusma no cita PC
Datums: 09-10-2005 12:08

...Nâkoðreizpar tâdiem mâmiòas komentâriem vienkârði iekrauj viòai pa ìîmi un pasaki, ka viòa ir cûka!..

Tas nu ir pa traku !
Lai vai kas un kâdi nebûtu vecâki, pat iedomâties nevaru viòiem sist :(
Dusma no cita PC
Re: Nu ir dimbâ =(
11.10.2005 20:15
Zâlîte!
:) Protams, tur vajag lielu drosmi vai lielu izmisumu!
zâlîte
Re: Nu ir dimbâ =(
11.10.2005 20:29
Ne drosme, ne izmisums neattaisno vecâku iekaustîðanu!!!
EQ
Re: Nu ir dimbâ =(
11.10.2005 23:08
Zaaliit, taatad tu attaisno vecaakus, kuri emocionaali terorizee savus beernus?

Beernam visam vecaaku dariitajam ir jaapadodas un jaacer, ka nenonaaks trakonamaa pirms pilngadiibas sasniegshanas?

Zaaliit, vai tu popularizee upura psihologiju - nekad nekur nepretoties?


Ko tad tu ieteiktu dariit autorei? Tikai taadu, kas vinjai reaali paliidz.


X, jaa.
Sorry, mani vecaaki mani beidza emocionaali terorizeet tikai tad, kad saprata - taa mani pazaudees pavisam.

Tikai no 19 gadu vecuma - pavisam nesen - man ir normaalas attiecibas ar vecaakiem.

Diemzheel - bet kameer nesaaku kliegt pilnaa balsii un meegjinaaju sarunaat pa labam, tikmeer gandriiz nepaartraukti mani noniecinaaja.
Re: Nu ir dimbâ =(
12.10.2005 13:20
EQ, labi ja tas tavâ gadîjumâ palîdzçja.

Manâ gadîjumâ emoc. terors bija drusku rafinçtâks un kaut kâda kliegðana tika vienkârði apòirgta.
Kâ jau augstâk teicu, atveseïoðanâs man izdevâs tikai pçc pilnîgas norobeþoðanâs. Nav ko gaidît cilvçcîbu un atbalstu no cilvçkiem kas to nespçj un netaisâs sniegt (vecâkiem). Ja nevar atrast nevienu citu, var mçìinât paðpalîdzîbas grupas.

Bet nu par to siðanu mâtçm - Íirbîtim piemçram ir 16 gadu. Iedomâjies, policijâ bçrnam jautâs - kâpçc sadauzîji mâmuïai ìîmi?
- A man tâ pateica darît internetâ tante Dusma.
- Kâda tante Dusma?
-No cita PC.
durofeja
Re: Nu ir dimbâ =(
12.10.2005 14:00
tev svars pat ir par mazu. ignoree to savu kompaaniju, mammai pashai kompleksi par svaru laikam.
Re: Nu ir dimbâ =(
12.10.2005 14:08
Nedomâju, ka da jebkâda vardarbîba pret personu ir pamats tikpat vardarbîgai atbildei. (es nerunâju par dialogu ar huligâniem). Rupjîba vairo rupjîbu. Tas ir strupceïð. Ir jâbût stingrai pârliecîbai, ka attiecîbâs starp vecâkiem un bçrniem ir runa par vardarbîbu, nevis vecâku centieni kaut kâ disciplinizçt savu atvasi. Ja 16 gadîga meita nâk mâjâs pçc pusnakts nez kuru reizi un vecâki emocionâli par to aizrâda, tâ ir vardarbîba? Kâdreiz pusaudþi sakâpinâti uztver kritiku un atrod vârdos tâdu nozîmi, kas vecâkiem pat prâtâ neienâca. Un ko, uzreiz ar kulaku pretî? Godîgi sakot, nav man tâdas pieredzes, lai es te diþi gudri izrunâtos. Domâju, ka vardarbîgs parasti ir pret vâjâku (tâ nu cilvçki iekârtoti), tâtad, lai nejustos apdraudçts, ir jâmçìina sakârtot sevi kâ personîbu. Ja pats jûties spçcîgs, sevî pârliecinâts, tad mazâka bûs iespçja kïût par vardarbîbas objektu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 5?
Ziņa: