síidruma lietoðana

Aizsāka taa 

taa
síidruma lietoðana
09.10.2005 13:27
Dçls izdzer dienâ kaut kur 3-4 litrus ðíidruma , viòam 19gadu. Vai tas nav par daudz?
aries
Re: síidruma lietoðana
09.10.2005 16:59
Nu tad viòð visu laiku dzîvo tualetç. Es, ja saòemos izdzert 1 i, jau tad skraidu uz turieni visu laiku! Noteikti viòam kâds iestâstîjis, ka tâ vajag, no brîvas gri`bas tâ kâ par traku!
audra
Re: síidruma lietoðana
09.10.2005 17:37
Cik zinu, par to ðíidruma daudzumu domas ïoti dalâs, ir teorijas, ka jâdzer ap 5 litri dienâ, citi uzskata, ka ideâlais ir ap 2 litri un dzert vairâk jau ir kaitîgi.
Bet ðinî konkrçtajâ gadîjumâ jânoskaidro, vai dçls seko kâdai teorijai vai kâda padomam un uzskata, ka dzert 3-4 litrus ir veselîgi, jeb dara to "no brîvas gribas". Lieta tâda, ka pats no sevis cilvçks parasti tomçr tik daudz nedzer. Nepârtrauktas slâpes var liecinât par kâdâm iekðçjâm kaitçm, piem. asiòoðanu. Tâ kâ tad vajadzçtu gan pârbaudîties.
Savukârt, ja tas notiek apzinâti, tad, manuprât, pilnîgi nav ko uztraukties. Vienîgais tad varbût papildus jâlieto kâdi vitamîni (UB?), jo saka, ka daudz dzerot, izskalojas minerâlsâïi.
aries
Tâ tas ir tikai sâkumâ, vçlâk organisms pierod un viss ir OK. Es dzeru vismaz 2 litri, protams, ka bieþâk jâiet uz WC, bet ne jau nu nenormâli bieþi:)
Es vispaar neskaitu cik izdzeru. Lietoju daudz zaalju teejas katru dienu, upenju zapti ar uudeni jaucu utt. Saalji...es domaaju, ka ar pusdienu galju+kartupeljiem uznjemu tos daudz. Un ja vel njem veeraa kaadu drazu mees ikdienaa eedam... UB... hm... putekshnji, medus, dabiiegie jogurti (es eedu "Daugava"), lakto, mellenju ievaariijums, piens, biezpiens, darzenju tonnas utt domaajams buus labaak. Ja cilveeks eed 4-5reizes dienaa, es pieljauju domu, ka eedot daudz maz ar galvu nevajadzees UB.

Pat sportistiem, kas nav lielajaa sportaa, es domaaju, ka pietiek kaa peectreninju kokteoli ienjemt banaanus ar kefiiru un medu i buus oki :) iisteniibaa diezgan njammiigi :)
autors
Re: síidruma lietoðana
10.10.2005 00:13
es dzeru dienaa 2 litri tiiru uudeni.uz tualeti neskraidu nemaz.viss ir normaali.
taa
Re: síidruma lietoðana
10.10.2005 07:46
Viòð dzer tik daudz tâpçc, ka viòam visu laiku slâpst. Çd viòð normâli daudz un normâlu çdienu, tikai starp edienreizçm lieto daudz saldumu. Alkoholu nelieto nemaz, tikai pîpo gan kâ skurstenis.
li
Re: síidruma lietoðana
10.10.2005 09:36
Man kaut kâ nâk atmiòâ - ja stipri slâpst, jâpârbauda cukura lîmenis. Un ja daudz çd saldumus- var iedzîvoties diabçtâ. Pîpçðanu ar vajadzçtu atmest..
audra
Re: síidruma lietoðana
10.10.2005 09:57
Nuja, ja ir tâ, ka visu laiku slâpst, es noteikti ieteiktu uztaisît vismaz asinsanalîzi, ieskaitot cukura lîmeni un iekð. orgânu funkcijas. Es gan neesmu ârsts, nekâdu kvalificçtu padomu nevaru dot...
Gan jau ka viss ir OK, tikai labâk droðîbas pçc pârbaudîties.
ja daudz eed saldumus nevar iedziivoties diabeetaa! diabeets cik es zinu nerodas no cukura lietoshanas, bet gan no aizgungja dziedzera patalogjijaam. Tad jau arii no viinogaam var dabuut cukura diabeetu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 9?
Ziņa: