bumbulis zem zoda

Aizsāka Bumbulis 

Bumbulis
bumbulis zem zoda
10.10.2005 14:45
Labdien!
Vai kads varetu dalities pieredze - biju saaukstejusies. Pec nedelas paradijas uz kakla sapigs bumbulis. Aizgaju pie arsta. Arsts izrakstija antibiotikas - Augmentin. Izdzeru, sapec pargaja, bumbulis palika, nedaudz parvietojas, bet ir turpat zem zoda. Aizgaju uz konsultaciju pie cita arsta (ari terapeita), vins izrakstija Limpomiozot pilienus. Lietoju tos nedelu, bet bumbulis nepariet.
Jutos labi, bet esmu satraukta.
Loti priecasos, ja kads vares pakonsultet, ko darit talak.
Paldies.
Lilina
Re: bumbulis zem zoda
10.10.2005 16:15
taads nav saglabaaties ilgi...pat gadiem..mana pieredze.
audra
Re: bumbulis zem zoda
10.10.2005 16:26
Ja runa ir par limfmezglu, tie var saglabâties pat uz mûþu- man aiz auss kâ bçrnîbâ uzmetâs, tâ joprojâm stâv (protams, sen jau nesâpîgs). Bet ja tas ir kas cits, tad jau bûtu vismaz apmçram jâzin, kas tas tâds ir.
qwerty
Re: bumbulis zem zoda
10.10.2005 16:32
Manam paziòam 4 mçneðus tâdu bumbuli ârstçja ar antibiotikâm un ko vçl ne. Beigâs izgrieza. Kad nedzija, aizsûtîja uz Onkoloìisko pârbaudît un atklâja pavisam neiepriecinoðas lietas. Silti iesaku noskaidrot, kas tas îsti ir. Cerçsim, ka kaut kas pavisam miermîlîgs un nekaitîgs :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 12?
Ziņa: