Kaa lai saprot, kad sakas MR???

Aizsāka anete 

anete
Kaa lai saprot, kad sakas MR???
13.10.2005 11:38
Lieta tada, ka lietojot kontracepcijas tabletes (nesen kaa saku lietot) visu laiku tada liela smereshanaas, pedejaas nedelas kaa neliela asinoshana.

Tagad ir partraukuma nedela, kad butu jasakas menesreizeem. Bet taa asinoshana ir visu laiku. Kaa tad lai saprot, kad (ja vispaar) sakas menesreizes????????????????????????

Pie dakteres jau biju aizskrejusi un saneemu mierinajumu, ka ar to asinoshanu pirmo lietoshanas meneshu laikaa varot but, ka nekas tragisks neesot. Bet...... sajaas dienaas vairs nespeeju saprast vai taa ir taa pati asinoshana-smereshanaas vai asinoshana-meneshreizes... Kaa lai saprot??
kalendârâ atzîmç pirmâs tabletes iedzerðana sdienu. skaiti un turpini atzîmçt lîdz 28 vai kâ nu tur ir. atkal atzîmç, kad bûtu jâsâkas mr. tâ tev bûys paðai saprotami pieraksti un paºis mçneðu laikâ viss sakârtosies un mr bûs tad, kad tâm jâbûtr. no panic !!
anete
Re: Kaa lai saprot, kad sakas MR???
13.10.2005 12:14
man vienkarsi nekad nav bijusas regularas MR.

tableshu iedzershana man ir atzimeta. Ari MR sakshanos parasti atzimeju. Bet saja gadijumaa es nemaz nesaprotu ko isti atzimeet?? Ok, pec nedelas atkal jasaak jaunaa tableshu pacina. Bet kaa tad ar MR??? ja veel butu taa, ka kadaa no dienaam taa asinoshana butu bijusi izteikti lielaaka, lai saprastu atskiriibu un varetu uzskatiit, ka taas jau ir MR. bet nakaa - visu laiku taada neliela asinoshana, bez butiskaam parmainaam.

svetdien bija pedejaa tablete, pirmdien tatad vairs nedzeeru. tagad jau ir 4-taa diena bez tableteem un butu tak jabuut taam sasoditajaam MR???
..................
Re: Kaa lai saprot, kad sakas MR???
13.10.2005 12:34
Sinis 7 dienas kad ir partraukums kadu dienu tev jabut stiprakai tai asinosanai. Pilnigi iespejams ka pirmos 3 menesus tev bus gruti saparst
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 3?
Ziņa: