nokavets parastais tabletes dzersanas laiks

Aizsāka Bonie 

Vakar pilnigi aizmirsu par ok tabletes iedzerðanu. Atcerçjos,kad bija pagâjuðas 3 stundas :(. Tâ sanâk tableðu pirmâs lietoðansa nedçïas beigas . Vai tagad turpinot dzert tabletes ierastaja laika izsargasanas efekts no nevelamas grutniecibas saglabajas?
Tabletçm taèu ir pievienota instrukcija, kur viss uzrakstîts, ko darît, ja aizmirst iedzert tableti pirmajâ, otrajâ, vai treðajâ nedçïâ. 3 stundas neko bûtiski nemaina.
Re: nokavets parastais tabletes dzersanas laiks
21.10.2005 15:28
Ja neesi nokaveejusi 12 stundas no ierastaa lietoshanas laika, tad viss ir kaartiibaa. Tik aatri mazinjaa olshuuninja noreagjeet uz zaljo gaismu tavaas olniicaas nespeej....Piemeram, es dzeru tabletiiti aptuveni pusotras stundas ietvaris, ir gadijies, kad nokaveeju visas 4 stundas. Viss ir kaartiibaa...Un veel - aptiekaa luudzu pieprasi, lai iedod lietoshans instrukciju klaat tableteem. tur viss smalki un siiki aprakstiits:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 10?
Ziņa: