Vinim!

Aizsāka Real 

Vinim!
25.10.2005 17:14
Varbût varat ko ieteikt fibriocistiskai mastopâtijai. LOC apmeklçju- pagaidâm rezultâtu nav.
Re: Vinim!
26.10.2005 13:25
Vini! Vai Tev nav ko teikt?
Re: Vinim!
26.10.2005 14:00
Labdien !


Lai ieteiktu ko konkrçtu, noteikti gribçtu zinât ko sîkâk par jûsu slimîbas gaitu un ðobrîdçjo ârstçðanos. Mastopâtijas ir ïoti bieþi sastopamas; kâdâ attîstîbas stadijâ tâ ir, cik ilgi jau ir ðî problçma ir, cik lielas cistas vai to sakopojumi , vai nav arî citas ar vielmaiòas traucçjumiem sasaistîtas slimîbas ( cukura diabçts, aptaukoðanâs, m.cikla traucçjumi ) ?

Par fibriocistisko mastopâtiju – tâs pamatâ ir hormonâlas novirzes vai zema imunitâte. Savukârt ðîm hormonâlajâm novirzçm un zemajai imunitâtei ir iespçjami daudzi daþâdi cçloòi, kas jâatrod un jânovçrð.
Mastopâtiju noteikti nevar izârstçt pâris mçneðu laikâ un ar daþâm tabletîtçm. Ðeit ir nepiecieðama kompleksa pieeja ðim jautâjumam.
Ja cistas, fibriomas ir nelielas un nedaudz apmçram gada ( citiem ilgâk ) laikâ var panâkt bûtiskus uzlabojumus lîdz pat pilnîgai atveseïoðanai. Ja problçma jau ielaista, cistas lielas, izveidojuðies plaði to samezglojumi – vajadzîgs ilgâks laiks un ir gadîjumi, kad tomçr vajadzîga íirurìiska iejaukðanâs.

Rakstiet man uz e- pastu bardzilite@tvnet.lv
Re: Vinim!
26.10.2005 14:12
Sâkt atveseïoðanos noteikti jâsâk ar to, ka jârada nelabvçlîga vide cistu attîstîbai – veselîga çðana, daudz sârmaina ûdens lietoðana ikdienâ 1,5-2 l , iespçju robeþâs izmainît savu dzîvi no stresa uz mieru un harmoniju, -
- iziet antibakteriâlu programmu ( cistu veidojumi pamatâ ir baktçriju perçkïi ),
- attîrît limfâtisko sistçmu ( radît labvçlîgu vidi ðûnu attîstîbai )
- pacelt imunitâti ( ðûnu baroðana – aminoskâbes, mikroelementi, vitamîni, fermenti, labvçlîgâs baktçrijas utt.)
- Izslçgt hormonâlo preperâtu lietoðanu ( tas pastiprina mastopâtijas progresu )
- Sakârtot un uzlabot hormonâlâs sistçmas darbîbu ( joda saturoði preperâti )
- Normalizçr fermentu darbîbu – enzîmu preperâtu lietoðana
- Aktîvs dzîvesveids, kustîbas ( paâtrina vielmaiòu un labi izvadâs liekâs vielas t.sk liekais estrogçna daudzums )
- Aktîva dzimumdzîve ( vîrieða hormons – tostosterons ïoti labi palîdz pie mastopâtijâm

Jo vairâk no visa tâ jûs izmantosiet un ieviesîsiet savâ ikdienâ, jo âtrâki un labâki bûs rezultâti.
Ja jûs vçlaties pçc ðâda kompleksa plâna pieiet savai problçmai, rakstiet, kontaktçsimies un meklçsim risinâjumus.
klara
Re: Vinim!
26.10.2005 14:19
Man arî ir ðî diag. Viens no veidojumiem ir paliels ~ 1cm. Vai varu plânot grûtniecîbu, kâdas tad var bût sekas?
Re: Vinim!
26.10.2005 14:21
Bet kaapeec citi aarsti to nestaasta savaam pacienteem?????
Padzeriet vitamiininus un regulaari paarbaudieties!!! Baidaas zaudeet
pacientes?
Vai ar so diagnozi driikst izmantot infrasarkano pirti? (- attiira limfatisko sisteemu un cel imunitaati)
Re: Vinim!
26.10.2005 15:28
to klara

Ar ðo diagnozi noteikti nevajag samierinâties, bet darît visu , lai stâvokli maksimâli uzlabotu jau pirms grûtniecîbas.

Ja par mastopâtiju un grûtniecîbu, tad protams to var plânot un to pat iesaka, kâ vienu no iespçjâm kâ no mastopâtijas atbrîvoties. Daudzâm sievietçm tieði pçc bçrna piedzimðanas un baroðanas ar krûti sakârtojas hormonâlâ sistçma un pilnîbâ izmainâs arî krûðu audu struktûra un cistas regresç. To protams nevajag uztvert kâ vienîgo problçmas risinâjumu un piesrâdât pie sava organisma kompleksi, konsultçjoties arî ar savu ârstu un regulâri pârbaudoties.

Pirms plâno grûtniecîbu ïoti ieteicams ir attîrît limfu, zarnu traktu, stiprinât savu imunitâti, çst un dzert veselîgi, lietot pçc iespçjas mazâk hormonâlos un vispâr íîmiskos preperâtus.

to ince

Ir zinâms, ka mastopâtiskas izmaiòas rodas un pastiprinâs ultravioleto staru ietekmç - nedrîkst sauïoties solârijos un spçcîgâ pusdienas saulç.

Kas attiecas uz infrasarkano pirti - neesmu neko par to lasîjusi, ka tas radîtu sareþìîjumus.
Tomçr spçcîgâks limfatiskâs sistçmas attîrîtâjs ir slapjâs pirtis - latvieðu, krievu utt. Tikai pirms un pçc pirts noteikti jâdzer daudz zâïu tçjas un noteikti daudz ûdens, citâdi attîrîðanâs nenotiks pilnîgi.
Viss, kas veicina organisma attîrîðanos un sakârtoðanos ir noteikti noderîgi, tikai reakcijas katram var bût citâdas.
Re: Vinim!
26.10.2005 16:55
Es no savas onkoloìes sapratu, ka ne tikai sauïoties, bet arî karsçties
nedrîkst! Tâdçï par slapjo pirti vairs pat nesapòoju. Infrasarkanajâ ir
mazâka temperatûra, tâdçï domâju, ka var bût varçtu, lai gan lîdz ðim
baidîjos izmantot, ka nepasliktinu situâciju. Cik interesçjos pie daþâdiem
mediíiem - neviens neko pateikt nav varçjis.
klara
Re: Vinim!
27.10.2005 00:14
paldies par izsmeï. atbildi.

Vçl man sâp un velk padusçs - te par to limf. sistçmu bûtu runa, ne tâ?!
vinis
Re: Vinim!
27.10.2005 09:49
Jâ padusçs ir svarîgi limfmezgli.
Varbût jûs lietojiet daþâdus pretsviedru lîdzekïus - lielâkâ daïa no tiem , îpaði ar ilgstoðo aizsardzîbu pret svîðanu, aizsmçrç ciet âdas poras virs limfmezgliem; tâdejâdi neïaujot limfai dabîgi attîrîties; tas var radît nevajadzîgo vielu uzkrâðanos limfmezglos un daþâdas ar to saistîtas veselîbas problçmas.
Ieteiktu jums ðajâ gadîjumâ sâkt ar limfatiskâs sistçmas attîrîðanu.
Re: Vinim!
27.10.2005 10:50
to Vinim

Kâ to darît?
Re: Vinim!
27.10.2005 11:05
Pie limfas attîrîðanas noteikti vajadzîga individuâla pieeja atkarîbâ no cilvçka problçmas , masas, vecuma, dzîvesveida utt. Preperâti un devas var bût atðíirîgas.
Viens no svarîgâkajiem noteikumiem pie limfas attîrîðanas ir dzert ikdienas daudz 1,5-2 l laba, vçlams sârmaina ûdens; noteikti ðajâ laikâ izslçgt visus citus dzçrienus - tçjas, kafijas, paku sulas utt.
Labai limfas attîrîðanai vajadzçtu sastâvçt no vairâkiem svarîgiem secîgiem etapiem - Limfas stimulatori ( lakricas sakne, upeòu lapu tçja )
- Sorbenti ( ogle, lucerna, baltie mâlu vai citi )
- þulti dzenoðie lîdzekïi ( íiploks, artiðoks vai lecitîns )
- daþâdi mikroelementi, vitamîni, aminoskâbes, jo organisms pie jebkuras attîrîðanâs zaudç zinâmu daudzumu mikroelementu un enerìijas, kas paralçli jâuzòem vietâ.

Ir daþâdas limfas attîrîðanas programmas, bet tad ir jau jâskatâs un jâpiemeklç individuâli.
...
Re: Vinim!
27.10.2005 11:09
Traki. mana limfa laikam tâ ar paliks netîra ar to tçjas dzerðanu
Re: Vinim!
27.10.2005 11:17
Viss atkarîgs kâdas tçjas dzer - augu tçjas, melnâ tçja - nav ne vainas, bet ja krâsainâs paku tçjas ar jaukajiem íîmiskajiem augïu aromâtiem, vai daþâdâs raibâs granuliòas - tad gan bûs jâpaliek ar piecûkotu limfu vçl ilgi.
...
Re: Vinim!
27.10.2005 11:23
Fû! Tad jau vçl nemirðu.
klara
Re: Vinim!
27.10.2005 12:54
es jau iepriekð atvainojos, kas ir sârmains ûdens, pareizâk, kur to sasmelt?!
Saiva
Re: Vinim!
27.10.2005 13:26
Vinim!
Vai Jûs konsultçjat arî klâtienç? Labprât to izdarîtu! Vai tas ir iespçjams?
Re: Vinim!
27.10.2005 15:10
Ja ir konstatçta mastopâtija un ir velkoðas sâpes padusçs, tad viens no aplamâkiem skaidrojumiem, kas ir dzirdçts, ka ðajâ situâcijâ vainîgi pretsviedru lîdzekïi! Var bût ir hipotçze, ka tâm, kam ir mastopâtija un nelieto tos lîdzekïus, nekad nekad padusçs nepalielinâs un nesâp limfmezgli?????
vinis! Jûs ïoti interesanti te stâstat par interesantâm lietâm, bet nu nevajag taèu meitenes maldinât.
vinis
Re: Vinim!
28.10.2005 09:55
to klara

Sârmains ûdens ir ar pH lîmeni virs 7,0 ; visvienkârðâk var pârbaudît ar lakmusa papîru. Sârmainâ vidç ir daudz skâbekïa un kur daudz skâbekïa, tur nevar dzîvot un vairoties baktçrijas, vîrusi, sçnîtes ( par tâm gan vçl zinâtnieki strîdas ); visai ðai paralçlajai pasaulei , lai attîstîtos ir nepiecieðama anaeroba ( bez skâbekïa ) -skâba vide. Tikai ikdienâ dzerot sârmainu ûdeni, varam uzturçt sevî ðo skâbju - sârmu lîmeni nedaudz virs 7,0.
Sârmaini ir labu, dziïu aku ûdeòi, avotu ûdeòi, dziïurbumu ûdeòi; pamatâ tâdi dabîgi ûdeòi, kas nav cilvçku apstrâdâti; arî daþi veikalos nopçrkamie dzeramie ûdeòi ir sârmaini; var arî ûdenim pievienot ðeit forumâ tik plaði apspriesto koraïïu kalciju vai mikrohidrînu, kas padara ûdeni sârmainu un to strukturizç. Ir grâmatas, kur minçts, ka ûdenim jâpievieno mazliet dzeramâs sodas - neieteiktu gan tâdu ûdeni var lietot regulâri ikdienâ, bet ir saslimðanas, kad tas ïoti vajadzîgs un dod lieliskus rezultâtus.

to Saiva

Jâ konsultçju arî klâtienç; variet rakstît uz e- pastu.


to plants

limfas attîrîðanâs notiek pamatâ tikai caur âdu ( tikai smagos gadîjumos caur bronhiem vai vemðanas ceïâ ). Vai jums ir kâda versija, kâ var notikt limfas dabîgâ attîrîðanâs, ja âdas poras 24 stundas diennaktî ir aizsmçrçtas un sviedru dziedzeri tiek nobloíçti ? Kur paliek, jûsuprât, tâs organismam nevajadzîgâs vielas, kam bûtu sviedru veidâ normâli jâizsvîst laukâ ?
minçju, ka tas var bût saistîts ar ðo problçmu, bet neesmu apgalvojusi, ka tas ir vienîgais iemesls.
Re: Vinim!
28.10.2005 10:36
Nekad nepçtîju limfas attîrîðanâs procesus, bet Jûsu tekstâ nesaskatu veselo saprâtu. Var gadîties, ka tas ir apslçpts tikai man. Nedomâju, ka paduses ir íermeòa attîrîðanâs lûkas un vârti. Gan jau ka arî citas vietas mums svîst. Un ja kâds cilvçks pârliekâ centîbâ aizíellç paduðu âdu ar pretsviedru lîdzekïiem, gan jau attîrîðanâs process turpinâs. Tas, ka poras tiek aizsprostotas un iekaist konkrçts punkts un vieta, ir taisnîba, bet manuprât tur darbojas pavisam cits mehânisms. Un mastopâtijas gadîjumâ, smçrç vai nesmçrç paduses, mazgâjies vai svîsti, pienâk tâds brîdis, kad velk padusçs. Pie tam, ja sâp viena krûts vairâk, tad arî vienâ padusç velk, kaut dezodorçtas ir abas paduses. Un tâ vilkðana pâriet nevis ïaujot padusçm izssvîst, bet dzerot ârsta parakstîtu A un E vitamînu. Vot par to vitamînu kombinâciju varçtu arî kïûdîties.
vinis
Re: Vinim!
28.10.2005 11:56
Paduses ir ïoti svarîgs limfas attîrîðanâs punkts ( tâs arî svîst daudz spçcîgâk ). Protams, ka process notiek arî caur citâm organisma vietâm.
Ja cilvçkam jau ir mastopâtija, tâtad limfa jau spçcîgi piesâròota un ir nepiecieðama tâs attîrîðana- tad kâpçc vçl bremzçt limfas dabîgos attîrîðanâs procesus ?
Vitamîni vieni paði nevar veikt attîrîðanas procesus; tie var tikai uzlabot procesa norisi; vajadzîgs ir vesels pasâkumu komplekss.
Par vajadzîgajiem vitamîniem jûs nekïudîjâties - A un E, kâ arî vçl nenosauktie C un B2 vitamîni.
Mums laikam tieðâm ir atðíirîga domâðana ðajâs lietâs.
...
Re:
28.10.2005 12:50
Nu par to skâbekli gan auzas sanâca. Ja pareizi atceros, tad lielâkâ daïa baktçriju kâ reiz ir aerobas, tas ir- tâm kâ reiz ir vajadzîgs skâbeklis. Un par tiem vîrusiem ar ðaubos, vai skâbeklis ir tas, kas tos- principâ ne ïoti dzîvos veidojumus galç nost.

Un par tiem sviedriem- sviedru dziedzeri ir gandrîz visur, bet aizíepç jau tikai padusçs
galvas sapes
Re: Vinim!
28.10.2005 13:00
vinis
iedod telefonu, tam dakterim, kas strada ar Folla diagnostiku
vari uzrakstit uz cerismus@inbox.lv
Re: Vinim!
28.10.2005 13:23
Man gan ðíiet, ka mastopâtijas iemesls nav meklçjams netîrâ limfâ. Tad jau harmonâlâs svârstîbas organismâ arî no limfas rodâs? Vitamîns C ir organismam svarîgs jebkurâ gadîjumâ, taèu diez vai to paraksta kâ ârstçjoðo mastopâtijas gadîjumâ, atðíirîbâ no A un E vitamîna. Es piekrîtu tçzei, ka visas slimîbas rodâs no nerviem, bet tçzei, ka visas kaites no netîrâs limfas, piekrist negribçtos. Tas nu bûtu pârâk vienkârðoti. Vçl es neòemos cilvçkus leèît, jo man nav attiecîgâs izglîtîbas.
klara
Re: Vinim!
28.10.2005 14:56
paduses ar tiem ðtruntiem aizíellçju ïoti reti, tâ kâ tai sâpei ir cits cçlonis...
vinis
Re: Vinim!
28.10.2005 16:45
to .....
Jûs sen neesat lasîjis literatûru par mikrobioloìiju :
Baktçrijas skaitâmas miljardos un to ìintis, sugas un pasugas skaitâmas daudzos simtos. E. coli un citas aerobiskâs baktçrijas (grieíu aeros - gaiss), kam vajadzîgs skâbeklis, ir pavisam niecîga baktçriju daïa. Anaerobisko baktçriju (grieíu an - bez, noliegums), kas vairojas bez skâbekïa, ir vairâk.
Nikolajs Skuja “Baktçrijas mûsu organismâ ”, þurnâls “Veselîba/Sveiks un vesels” 1998/1; lpp.

to plants
par vitamîna C lietoðanu pie mastopâtijâm ir daudz literatûras, atradu arî vairâkas medicînas lapas internetâ;
pirms kaut ko apstrîdçt, iepazîstieties ar ðajâ jomâ profesionâlu cilvçku pçtîjumiem un slçdzieniem.
nekur netiku apgalvojusi, ka visas slimîbas ir no limfas netîrîbas;
limfas netîrîba gan ir viens no bûtiskiem mastopâtijas cçloòiem.
Re: Vinim!
28.10.2005 17:05
Tuvam cilvçkam ir mastopâtija, 20 gadu garumâ neviens speciâlists nekad nav ieteicis C vitamînu ðajâ sakarâ. C vitamîns ir dzerts daþâdos citos sakaros un situâcijâs un nekâdu ietekmi uz mastopâtiju nav atstâjis. Tâpat kâ B vitamînu kompleks, kura sastâvâ ietilpst arî Jûsu minçtais B2. Par mastopâtijas cçloni tika minçts hormonâlais disbalanss. kaut kâ neceïas roka "apstrîdçt" daudzo ìinekologu, endokrinologu un onkologu viedokli. vai nu tâ varçtu bût ka viòi visi bûtu analfabçti.
...
Re: Vinim!
28.10.2005 17:51
Paldies par terminu skaidrojumie, citâdi bûtu nomiris nezinot, ko nozîmç anaerobs :-)
Labi anaerobu vairâk.
Bet kâ tad vîrusi, kurus kâ reiz kultivç ðunu kultûrâs un embrijos ne jau nu bezgaisa apstâkïos?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 5?
Ziņa: