Trûkst dzelzs !

Aizsāka sauïuks 

sauïuks
Trûkst dzelzs !
26.10.2005 11:35
Analîzes uzrâda, ka dzelzs lîmenis ir stipri pazeminâts, bet tajâ paðâ laikâ hemoglobîns ir normas robeþâs.
Ko tas nozîmç un kâ pacelt dzelzs lîmeni??
P.s. esmu grûtniecîbas 30.nedçïâ :)
veronika
Re: Trûkst dzelzs !
26.10.2005 11:51
Ferrum Lek!!! + upeòu sula, granâtâbolu sula, nâtru tçja un ...zemenes:))
uga-uga
Re: Trûkst dzelzs !
26.10.2005 11:54
kaa arii galju, kivi, dilles, garshvielaa- karijs ir ljoti daudz dzelzs iekshaa...
Re: Trûkst dzelzs !
26.10.2005 11:59
Darzeòu/augïu dzelzs slikti uzsûcas, jâlieto vien bûs kâdu no dzelzs preperâtiem. Veco labo Ferrum Lek, ir tur visâdi Totema (daudziem negarðo), Grindeks ar kaut ko raþo no dzelzs preperâtiem.
Paies grûtniecîba - varçsi mâþotoes ar visâm tâm tçjâm utt. Starp citu labâkais dabîgais dzelzs ir labâ, liesâ gaïâ.
sauïuks
Re: Trûkst dzelzs !
26.10.2005 12:35
Ferrum Lek lietoju jau vairâk kâ mçnesi, bet laikam jâmaina kaut kas cits, jo analîzes mçneða laikâ nav uzlabojuðâs.
Tikko palasîju, ka dzelzi jâlieto kopâ ar C vitamînu. Var jau bût, ka tur bija tâ vaina kâpçc dzelzs neuzsûcâs. Tagad dzerðu tableti un sûkâðu C vitamînu :))
P.s. granâtâbolu sulu dzeru regulâri
Gaïu negribâs, bet laikam jâspieþ sevi un vismaz reizi dienâ jâçd gaïa.

Vai var bût tâ, ka dzelzs vienkârði neuzsûcas organismâ? Un kâpçc tad hemoglobîns ir norma? Manâ uztverç vienmçr dzelzs bija saistîts tieði ar hemoglobîna lîmeni.
Re: Trûkst dzelzs !
26.10.2005 13:51
Nee nee, neesmu firmas Lek paarstaavis, bet tomeer varu no profesionaalaa viedoklla teikt, ka Ferrum Lek ir labaakais oraali iennemamais dzelzs preparaats. Tas ir triisveertiigs dzelzs polimaltozes kompleks, kurss ir faktiski bez blakneem. Visiem citiem oraali iennemamiem dzelzs preparaatiem (dzelzs sulfiidi - divveertiigais dzelzs, vai triisveertiigais dextraans) ir nepiennemamas blaknes, kaa piemeeram kunngga un zarnu trakta apdedzinaassana, jo ssiem dzelzs preparaatiem atbriivojaas agresiivi dzelzs joni. Taapat no ssiem preparaatiem gandriiz noteikti metiisies slikta duussa, un rezultaataa terapija nebuus veiksmiiga, jo preparaats netiks regulaari un pietiekamaas devaas lietots. Ja Ferrum Lek ir lietots jau meenesi un neparaadaas rezultaats, tad jaameklee probleema pie daktera. (Pats neesmu dakteris, nevaru padomu sniegt). Nezinu preciizi kuraa gruutnieciibas laikaa folskaabe ir lloti svariiga, bet sskkiet atminos kaut ko lasiijis, ka dzelzs un folskaabes uznnemssanu vajag saakumaa kombineet. Varbuut kaads cits par folskaabi var izteikties?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 6?
Ziņa: