Nevienam neiesaku lietot OK!!!

Aizsāka Jelena 

Nevienam neiesaku lietot OK!!!
26.10.2005 14:45
Labdien! Man ir garð stâsts ar jautâjumu. Mçneðreizes man sâkâs 14 gadu vecumâ un visu laiku bija neregulârâs. 20 gadu vecumâ grieþos pie ginekologa ar ðo problçmu, viòa izrakstîja Diane 35, kurus dzçru pusgadu. Gribu piebilst, ka asins analîzes uz hormoniem man nebija taisîtas vispâr nekad. Pçc tam es paliku stâvoklî, piedzima bçrns 2002. gadâ. Pçc dzemdîbâm mçneðreizes atsakâs pçc 6 mçneðiem un es uzreiz sâku dzert Jeanine pçc sava ginekologa ieteikuma. Dzçru 2 gadus un 2005. gada augustâ nolçmu izbeigt orâlo kontracepciju un ielikt spirâli. Bet uzreiz pçc OK kursa pabeigðanas man sâkâs ðausmîgas problçmas: vispirms kunìis, pçc tam sâkâs reiboòi, ar kuriem mokos lîdz ðim, un, protams, ir neregulâras mçneðreizes (vienu reizi pçc 30 dienâm, otru - pçc 50 dienâm). Jûtu, ka endokrînâ sistçma ir sagâjusi sviestâ. Tagad jautâjums: vai visi ðie simptomi var liecinât par sievieðu hormonu problçmâm un man jâgrieþâs pie ginekologa, vai reiboòi un mçneðreiþu neregularitâte ir neatkarîgi simptomi? Ko lai dara?
Sprieþot pçc teksta endokrînâ sistçma nevis sagâjusi sviestâ, bet nekad kârtîbâ îsti nav bijusi.
Re: Nevienam neiesaku lietot OK!!!
26.10.2005 14:51
Var bût, bet katrâ ziòâ âgrâk es nekad nemocîjos ar reiboòiem, kaut vai meneðreizes arî nebija regulâras.
pûka no cita PC
Re: Nevienam neiesaku lietot OK!!!
26.10.2005 16:52
Sava daïa taisnîbas tajâ visâ jau ir, jo nekas labs jau ok nav. Mana draudzene pçc 10 gadu ok lietoðanas nu ir tâ apvçlusies, ka ðausmas, savukârt otrai draudzenei pçc ok pârtraukðanas nu jau 7 mçn. nav mr.

ok vispâr, maigi izsakoties, neiesaka lietot sievietçm, kurâm ir venozâs atteces problçmas.

Vispâr nesaprotu, kâpçc sievietçm obligâti kaut kas ir jâlieto, jâèakarç sava veselîba, vai tie prezervatîvi tieðâm liekas tik pretîgi, ka ar tiem nevar sadzîvot???

Kâ saka viens otrs labs un slavens ârsts, ka aborts sievietei ir mazâk kaitîgs nekâ ok, bet aborts protams nav risinâjums...
Nesaku neko par OK, tikai atzîmçðu daþas pretrunas.
1. Nav nekâds retums, ka mçneðreizes agrînâ periodâ (kâ Jums, 14 -20 gadi) ir neregulâras. Jûs konkrçtâk nerakstât, bet zinâmâs robeþâs to vispâr neuzskata par patoloìiju. Fakts, ka pçc OK lietoðanas iestâjâs normâla grûtniecîba, runâ ðîm zâlçm tikai par labu.
2. Problçmas, ja ir, tad ir tableðu lietoðanas laikâ, nevis no to atmeðanas. Atkal norâde, ka OK Jûsu organismam dara drîzâk labu nekâ sliktu.
3. Ja pazîmes sakrît ar spirâles ievietoðanu, varbût piemçrota metode nav tieði ðî metode?

Atbilde uz jautâjumu – viennozîmîgi, jâgrieþas pie ârsta, lai noskaidrotu iemeslus; domâju vislabâk endokrinologs-ginekologs vienâ personâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 21?
Ziņa: