çst vai neçst, ja cilvçks ir biðíi apslimis?

Aizsāka pupsiks dû 

ja sâp kakls un galva, ir nedaudz paaugstinâta temperatûra, pietûkuði limfmezgli un tml., kas liecinâtu par mçrenu saaustçðanos vai mistisku iekausumu, vai gavçðana varçtu palîdzçt (tipa nenoslogotu organismu ar gremoðanu), vai skâdçtu?
Jâ doma ïoti pareiza - tikai vçl papildus noteikti jâdzer daudz laba negâzçta un nevârîta ûdens ( vismaz 2 l ).
Jâveic arî organisma attîrîðana ( daþâdas augu tçjas ).
Tomçr ðâdu badoðanos nevajadzçtu ilgâk par dienu vai divâm, citâdi spçcîgi tiks novâjinâta jau tâ vâjâ imûnsistçma un bûs pretçji rezultâti gaidîtajam.
tnx, vinis, pagaidîðu ðodien, kamçr apetîte atgrieþas.

Re: çst vai neçst, ja cilvçks ir biðíi apslimis?
07.11.2005 16:08
Es domâju organisms pats pasaka: ja ir apetîte, çst var, ja nav - nav ko mocît.
es reiz kad biju slim piespiedu sevi eest un vel izdzeeru pat vienu dienu savu peectreninju kokteili :D... 2dienu laikaa biju vesels...

tiko nesen vispaar... temperatuura, galvassaapes, punkji, klepus utt... sadzeeros upenju ievaarijuma teeju, saeedos medu utt... vakaraa ap 17.00saaku, 21.30 gaaju guleet (ka vienmeer) no riita 6.00 pieceelos un jutos jau vesels-gaaju uz darbu :)
Cik es zinu, bez çðanas cilvçks nomirst arî bez iesnâm:)
anda6
:) nu nevajag jau pârspîlçt. visi gadîjumi taèu nav klîniska anoreksija vai bulîmija. iztiku ar pâris âboliem un apelsîniem, drusku medus daudz ûdens un zâïu tçjas. tâs dienas vakarâ uzmetâs drudzis ar 38,4 temperatûru, vakardien drudþa vairs nebija, temperatûra 37,5, vakar vakarâ uzvârîju auzu pârslu putru (sâka gribçties çst), un ðodien jûtos gandrîz kâ svaigs un friðs guríîtis. bez temperatûras. :) iztiku bez medikamentiem. ja drudzis nebûtu pârgâjis, tad gan bûtu zvanîjusi ârstam.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 8?
Ziņa: