Skrieshana

Aizsāka Vilcene 

Vilcene
Skrieshana
08.11.2005 22:35
Pastaastiiju aarstam (pa e-pastu),jo esmu aarzemees,par probleemaam sportojot,peec vinja domaam tas esot kaulu pleeves iekaisums..:( Arii ieteikumus,kaa riikoties,tachu tik traki man nesaap,lai tur saalsuudenii baaztu,ari iieteiktaas ziediites nekaadu rezultaatu redzamu nedod..tas bij ibuprofeens,ko ieteica,un tabletes...sapratu,ka pretsaapju..Taa nu jautaajums,vai vareetu paliidzeet Diclofenaco??Un tas aarstee,jeb tikai nonjem saapes?
Varbuut kaads veel mo var ieteikt?
is
Re: Skrieshana
08.11.2005 23:15
neesmu mediíis,cik zinu diklofenaks ir iekaisumu ârstçðanai.parasti pie locîtavu un kaulu sâpçm ,bet òem vçrâ ,ka tas samçrâ ''sâpîgi'' ietekmç kunìi.ja nekâ nevari iztikt mçìini dabût ðïircçjamu.un centies lietot uzturâ biojogurtus.
Re: Skrieshana
09.11.2005 00:10
Principâ pirmais preperâs ko iesaka ir paracetamols (tâpçc ka mazâk blakòu), ja nepalîdz - Diclofenaco :) tikai nejauc kopâ ar ibuprofeenu jo kuòìa èûlas raðanâs iespçja ir lielâka.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 1?
Ziņa: