svîðanas problçma

Aizsāka Bimbumbam 

Bimbumbam
svîðanas problçma
09.11.2005 11:20
palîdziet ar idejâm! Oktobra beigâs saslimu, bija augsta temp 38 tad sâkâs klepus, izdzçru antibiotiku kursu, klepus palika krçpains un vçl aizvien tâds ir palicis. klepoju reti, pâris rezes dienâ. Pçdçjâs divas naktis esmu piefiksçjusi, ka esmu nosvîdusi viscaur slapja. Vakaros izdzeru lielu krûzi ar bronhu tçju. Vai tas varçtu bût sasistîts ar to, ka slimoju, jeb ar to , ka patreiz ir drausmîgi daudz stresa- tuvinieka nâve, vecâku slimîba, diplomdarbs , vienkârði darbs utt.
alko
Re: svîðanas problçma
09.11.2005 11:30
Nu tak atpûties vienreiz ja negribi sabrukt!
Bimbumbam
Re: svîðanas problçma
09.11.2005 11:38
Zini Alko, man liekas, ka tuvâkâ atpûta man bûs kad bûðu aizstâvçjusi to diplomdarbu, kura aizstâvçðnas laiks aptuveni sakrît ar valsts eksâmenu CSDD (jânokârt braukðana un bûs teisîbs). Kamçr tâ visa nav, atpûta arî nespîd.
alko
Re: svîðanas problçma
09.11.2005 11:51
Cerams tev viss bûs labi! Bet nu tad gan atpûties tâ kârtîgi! Izgulies vismaz.
Skye
Re: svîðanas problçma
09.11.2005 11:52
Nu, skaties... Labs indiaanis ir beigts indiaanis, bet beigts Bimbumbam vairs nemaz nav labs.
Aizbrauks Tev shirmis no paarslodzes, bet to no sirds Tev nenoveelu!!!!
Cilveeka rezerves ir atjaunojamas, ja nepaarkaapj robezhu, kad iegraabjas neaizskaramajaas rezervees. Ko Tev liidzees tiesiibas, ja pabraukt nevareesi, jo nespeesi traapiit pa joslu vai peekshnji neatshjkirsi gaazi no bremzes?
Bimbumbam
Re: svîðanas problçma
09.11.2005 12:17
Labi pateici! Man jau arî tagat braukðanas laikâ ir no sçrijas "Putaju pedaïi"
Skye
Re: svîðanas problçma
09.11.2005 12:36
Tev VEEL ir stadija, kad visi klokji vienaadi! :) Tas ir normaali, kameer maacies. :))))) Bet, ja vadiitaajs ar 10 gadu ikdienas braukshanas pieredzi brauc, un peekshnji nesaprot, kas jaanospiezh vai neatceras peedeejos shkjeersotos krustojumus, vai maz pie zaljaa paarbraucis, varbuut pie sarkanaa... Tipa, kad nojuuk savienojumi smadzenees no paarslodzes, tas vairs taa iisti neatiet nekad. Nebaidu, briidinu! Maacies no citu kljuudaam, ne no saveejaam... Lai Tev izdodas iztureet! Tieshaam, kaa te jau teica - meegjini atpuusties vienmeer, kad vari un cik vari.
Buus labi! :)))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 1?
Ziņa: