vajadziigs padoms

Aizsāka cilveks 

cilveks
vajadziigs padoms
16.11.2005 21:34
Lieta tada.
Mees ar draudzeni diezgan biezji kashkjeejamies peedejaa laikaa.
Sarunajaam ka aiziesim pie gjimenes psihologa parunaaties
Bet ir viens moments,man neliek mieraa domaa kaapeec vinja par mani un attieciibaam staasta visiem to sliktaako, bet pati sevi celj debesiis.
Teiksim es megjinu apzinaaties vainu kur ir mana vaina patieshaam,bet vinja savas kljuudas lai arii pec paarunaataa shkiet ir apzinaajusies, tomeer nepieturaas pie taa ko pati ir teikusi beigaas.
Izsakiet savas domas luudzu.
autors
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 21:58
a kaada velna peec tev vajag taadas probleemas? tu runaa taa itkaa vinja buutu peedeejaa sieviete uz pasaules.paskaties pa logu no riita! cik daudz sievieshu,kaada vecuma,miesas uzbuuves un matu kraasas gribi.a tu esi viens ,bet vinju tuukstoshiem - tu maz apjeedz cik liela izveele tev ir ? :)
nesaprotu taadus cilveekus kaa tu kas seezh un mocaas kautgan pa ielu iet simtiem citu ar kuraam nebuutu taadu probleemu iespeejams.
liec vinjai saprast ka vinja nav vieniigaa uz pasaules un ka tu necietiisi vinjas gaajienus,ja neprotas suuti rataa un atrodi sev citu ar kuru jums buus forshas attieciibas.
durofeja
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 21:58
izklausaas ka tu esi vinju kaut kaadaa veidaa saapinaajis un vinja netiek tai saapei un aizvainojumam paari, taapeec taa sanaak.
autors
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 22:04
man gan liekas ka driizaak vinja grib palikt vinju zem tupeles taadaa veidaa ka vainojot visur vinju un veidojot vinjaa vainas sajuutu lai vinjsh ljautos vinjas iespaidam.

nav trakaaka radiijuma par sievieti :)
Zlojs
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 22:07
1. kursh parasti saak kashkji?
2. par kaadaam teemaam?
3. neizklausaas gan, ka jums izdotos izrunaaties, kas par lietaam ar jums notiek.
4. Ko Tu uzskati par vinjas kljuudaam? Varbuut vinjai pashai taa nemaz neliekas?
Bet, ja gribi muuzhiigi buut sliktais un pie visa vainiigais, turpini vien. Ja sieviete redz tikai slikto, bet labo ne (vai arii aizmirsusi), taadas gruuti paartaisiit. Nu ir cilveeks negatiivists, neko dariit. Lai cik skarbi neizklausiitos, jaapiekriit autoram. Sievieshu netruukst.

Ja Tu pats krietni daudz ko noklusee un te pataisi sevi par balto, bet draudzeni par raganu, tad gan deriigus padomus nesagaidiisi...
cilveks
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 22:40
Es apmeeram varu izstaastiit iisumaa visu ka ir bijis
Sâkshu ar to ka cilveeks ko esmu iemiilejis,patieshaam iemiilejis ar visu sirdi pretii nesniedz to ko es esmu sanjeemis viisu pagatne no da jebkura cilveeka.
Ja konkretaak tad siltums,juutas,emocijas spontani ir sajuutamas un tâs nav bijis vçlmes nekad sanjemt, vienkaarshi taa ir un notiek. Domaaju ka jebkursh ir jutis siltumu no nepaziistama cilveeka , tiko vakara satikta,svesha, iespeejams vienaldziiga pat pret tevi, bet siltums un tâ atdotspçja ir tik un taa juutama.
Tad luuk, tas nav bijis. Teikshu peec meenesha kopdziives tas no vinjas puses pazuda.
Cik saprotu man deelj taa visa saaka grauzt.arvien stipraak un stipraak, liidz saakaas kaðíi par nenoziimiigaam lietaam, par ko man dzivee godiigi ir noshpljuaties. Vienkaarshi nesanjemot pretii pilniigi neko, es saprotu, paiet laiks kaut kas var mainiities,bet tas jau gadu ilgst un atbildes nav, shkjiet par ilgu jau.
Un tas jau nav arii viss, ir daudz kas veel un veel, visu pat nevar izstaastiit.

TO autors
zinu jau zinu ka ir citas. Es nenoliedzu ka taa pat buutu labaak, vienkaarshi man sirdii ir iekjeries un aara neiet. Vienkarshi nespeju sanjemties aiziet,negribu dziivi bez vinjas.Ta buutu ka dalju manis nopleest.
bet gan jau sanjemshos,dziive turpinaas kaa nekaa.
Vienkaarshi laikam uz nenopietna, nenobriedusha cilveeka buushu uzraavies,bet kas zin,varbuut viss veel var mainiities uz labo pusi, bet sapraatiigi padomajot, man jau liekas ka pret mani nevareetu vijnai buut nekaadu juutu ja speej stastiit sveshiem cilveekiem par muusu attieciibaam un veel piedevaam priecaties par to ka vinja ir visur taa labaa.


to durofeja
taa ka saproti mani..saapinajusi vinja ir nevis es vinju, nevar tachu paciest saapi muuzjiigi,katram tas reiz ies uz aaru, protams manaa gadijumaa pasham no taa labaak anv palicis

to zlojs
gluzji visu dziives staastu es tev nevareeshu gan paastaastiit ;)


P.S. nianse, pie kuras es vienmeer esmu balstijies, es miilestiibu uztveru liidz peedejam un neprasu nekaa pretii, nesanjmot neko,tad ar rodas kashkji, par to ir viss ar vinju parunaats, bet ka izradaas tad lieki, teema par to ka esmu sliktais turpinas.
smalkais
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 22:48
cilveks:

"varbuut viss veel var mainiities uz labo pusi"

skan ljoti naivi.ja vinja jau pashaa saakumaa shitaa uzvedas un riikojas tad kas tur var buut naakotnee....

met mieru,nemoci sevi.nekas tur nebuus.vinja veel "zalja" paaraak taadaam attieciibaam izklausaas.
cilveks
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 22:49
vel gadijums kas paarveetaas nedeeljas kashkjii

gribeeju parsteigt dzimshanas dienaa
bet taa pa nopietnam, jua menesi ieprieksh visu tiku sarunaajis...tas ir..lielaas rozes tik cik paliek gadinju un lidojumu ar airaplaanu

viss izjuka,,aizaplaans nesanaaca jo bija slikts laiks gan abas briivdienas un rozes neatveda ,kaa neka 100 km un celja mashiina saluuzusi, taa liidz plkst24.00 domaju vel gaidiit un tad nu lai ar kaa bet apsveikt kaa ir, bez nekaa

ko es sanjemu 23.00?
paarmetumu ka tuvaakais cilveeks nav pats pirmais vinju apsveicis

nezinu ka ir jums,bet es negaidu daavanas no citiem, un arii apsveikumu, un ja mani atceraas tad esmu par to prieciigs, ja nee tad ar nezjeelojos, ir tachu naakoshais gads, un taa taalaak:)
pakomenteejiet arii sho ja kads var,varbuut es esmu nepareizs un galiigi garaam..nezinu

autors
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 22:56
nu es buutu pateici vinjai jau no riita: daargaa,tavs paarsteigums ir celjaa bet izskataas ka vinjsh shovakar netiks liidz mums jo ir atgadiijusies kjibele.

galiigi nokluseet un likt vinjai domaat ka tu esi aizmirsis nevajadzeetu.tapeec jau vinja padomaaja ka esi vispaar aizmirsis.
cilveks
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:02
to autors
tu nepareizi saprati,
celjaa vinjsh bija vakara pusee,kad peizvaniija ka businjsh palicis uz celja un uz riigu netiks

par to jau tas ir paarsteigums ka to sagaadaa negaidod, savaadaak vairs tam nav jeegas
smalkais
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:04
gribeeji kaa labaak,sanaaca kaa vienmeer:)

es gan buutu pateicis jau pa dienu ka vakaraa buus paarsteigums lai vinja nedomaa ka esi aizmirsis.
ja daavana ir jau tev rokaas tad var taa bet ja ir risks ka var kautkas notikt tad es neriskeetu kluseet un gaidiit 23:00 vakaraa.
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:12
Kadreiz dzîvç satiekas tik daþâdi cilvçki, ka vienkârði jâbrînâs. Katrs par sevi ir jauki, bet kam nesapas kopâ. Tâ nu tas ir. Tu vari Jûsu attiecîbas izbeigt rît un mocîties. Tu vari mocîties kopâ ar viòu, kamçr jûtas mirst. Tu vari visu dzîvi nodzîvot viòai lîdzâs un pusmûþa krîzes uzplûdos uzdot sev jautâjumu: kam man tas bija vajadzîgs?
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:14
pareizi plants!

tikai kapeec tad kad jau ir pusmuuzha kriize ja var tagad un baudiit dziivi taalaak :)
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:23
Skaidrs, ka esi iemilejies, bet tomer galigakais LOHS. Pukem vajadzeja but sarunatam ,lai butu jau iepriekseja vakara un tad no rita apsveikt, tapat kadu davaninu ari vajadzeja. kaut kadi aeroplani vareja but ka papildus parsteigumi Vajag macities sievietes psihologiju un saprast, ka sieviete mil ne tikai ar sirdi, bet ari ar acim , ausim un ari kaut ko taustamu.ES pilnigi saprotu, ka vinai bija tiesibas apvainoties.
Zlojs
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:26
Kaut kaa izskataas, ka Tu esi strupceljaa. Liekas, ka jums vienkaarshi nesakriit zobrati. Ja jau peec pirmajiem meeneshiem liida aaraa probleemas, nu nebuus taa, ka viss peekshnji kljuus OK. Ar kompromisiem nedriikst saakt. Pie tiem paariet, kad juut, ka pirmaa akuutaa miilestiiba saak pabaleet. Man domaat, ka nemocies pats un nemoci otru. Paturi vinju domaas kaa cilveeku, kaa miilestiibu, par ko ir skaistas atminjas. Ja meegjinaasi lauzt sevi un vinju, nebuus pat to. Nevajag gan aiziet ar kashkji, ideaalais variants, ka juus kaadu laiku pa reizei satiekaties, bet nedziivojat kopaa. (Tas ir reaali, no pieredzes zinu). Tad skaties, vai nu kaut kas mainiisies uz labo pusi, vai paleenaam izgaisiis.
Nevajag jau taapeec graabt pirmo citu sievishkji, kas pagadaas, un cereet uz muuzhiigu miilestiibu vai appreceet kaadu "vinjai par spiiti", padziivo viens, lai norimst saape. Atrast kaadu, ar ko fiziologjisko spiedienu nolaist, nepiekjeroties, nav probleemu.
Nora
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:27
Nu îstenîbâ es arî bûtu apvainojusies, ja mans mîïotais manâ dzimðanas dienâ izliktos par beigtu zivi pat lîdz pl.23 vakarâ.
Zlojs
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:29
;) un vijucim arii ir savaa zinjaa taisniiba. Pat, ja no riita nav pukju, tak daudz laimes un skuupsts kaa pirmaa apsveikuma dalja buutu bijushi iisti vietaa. Lielaakajai daljai sievieshu tas tieshaam ir baigi buutiski.
cilveks
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:35
es zinu ka tas viss ir buutiski, bet kaapeec gan sieviete nevareetu ljauties pagaidiit, kaapeec taada gadijumaa sievietes ir tik lielas egoistes?
kaapeec nevar dziivot ar apzinju ka viss ir labs, pat tas ja kaads neatvainojas?
kapec juus gaidat visu , bet padomajaat par to mazuminju ko gaida no jums.
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:39
cilveeks:

man tev ir pretjautaajums: nu kapeec tu mocies? kapeec tu uzdod tik daudz jautaajumus mums nevis pajautaa savai draudzenei VIENU: ja jau esmu tik slikts,tad kapeec tu nebuutu tik laipna un nepaarvaaktos dziivot citur?:)

shis viens jautaajums atrisinaatu visus shos daudzos.nelauzi galvu!
tess
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:43
Drîzâk jâsaka ka viòa ir ïauns cilvçks. Mîlestîbai nav vajadzîgi paskaidrojumi, ja tâs nav , tad arî nebûs.
Nomierinies, ar tevi viss ir kârtîbâ. Tikai atrodi pareizo ceïu kâ aiziet.
cilveks
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:46
es vienkaarhsi gribu nedaudz skaidriibas
es to esmu jau ar vinju visu parunajis, man tas arii nav skaidrs kaapeec vinja necenshas dziivot raugoties uz to visu kas paarunaats un nemaina vismaz savu attieksmi pret mani
man taa vien liekas ka vinja visu laiku ir izlikusies ka ir kaadas juutas
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:51
nu tad ko tev veel vajag? kaadus paskaidrojumus? skaidri redzams ka vinja ir egoiste,nemiil tevi.
tev te to visi saka a tu veel svaarsties.
tu meklee skaidriibu,bet jeega? tas vairs neko nemainiis jo vinja taada ir un paliks lai arii cik skaidriibas tev buutu.
binnija
Re: vajadziigs padoms
16.11.2005 23:59
autor, ko tu te pressingo te savas stulbaas idejas, atlauj tacu cilveekam pasam padomaat.
Re: vajadziigs padoms
17.11.2005 00:02
binnija: te ir forums kur cilveeks jautaa lai uzzinaatu ko paareejie domaa.

cik cilveeku,tik viedoklju,katram savs kaa saka.
a tie kas striidas un saka ka citu idejas ir stulbas pashi ir idioti :)
Re: vajadziigs padoms
17.11.2005 10:16
To cilveks
Es varu atbildçt uz tavu jautâjumu.
Man dzîvç gadîjies pârdzîvot tâdas lietas no sava vîra (viòð arî uzskata, ka esmu egoiste un ka visur esmu vainîga tieði es). Biju stâvoklî un visu grûtniecîbas periodu pati vilku no veikala smagas somas, mazgâju grîdu, braukâju uz darbu ar pârpildîtu sabiedrisko transportu, kaut gan vîrs mierîgi varçja no rîta aizvest ar maðînu, viòam vienkârði slinkums bija agrâk no gultas izlîst ârâ. Un pa visu ðo laiku viòð nekad nepiedâvâja man savu palîdzîbu, kaut gan visu laiku ir teicis, ka mîl mani.(bçrnu arî gribçja viòð) Sievietes nedod pretî maigumu un mîïumu nevis tâpçc, ka ir egoistes, bet tâpçc, ka nedabû to no jums - vîrieði. Nezinu, varbût man ir tâ rugtâ pieredze, bet katrâ ziòâ man ir jâredz, ka cilvçks mîl, tad arî es bûðu pret viòu mîïa un maiga.
alko
Re: vajadziigs padoms
17.11.2005 15:03
Cilvçk, tu tak laikam gribi cilvçku nopirkt par naudu. Esi padomâjis par sevi un to sievieti - no kâdâm pasaulçm jûs nâkat? Vai viòa bez tevis ir turîga un materiâli nodroðinâta? Vai arî turas vçl pie tevis tik tâpçc ka citâdi dzîve bûs nekomfortabla?
Bez naudas ar tu kâdam sieviðíim bûsi vçl vajadzîgs? Jeb tu pats par sevi esi galîgi nevertîgs cilvçks - ne sev patîc ne citiem?
Re: vajadziigs padoms
17.11.2005 17:02
Cilvçk - pirmkârt, padomâ , kâpçc viòai vispâr par jûsu attiecîbâm jâstâsta citiem ? Man tas bûtu nepieòemami, es justos pamatîgi vîlusies. Ja man kaut kas nepatîk, es draugam saku uzreiz tieðâ runâ, ar viòu visu izrunâju.

Lilanda
Re: vajadziigs padoms
17.11.2005 17:05
probleema ir taa, ka tu vinju nepreci. Uzdaavini vinaji gredzenu ar luugumu kljuut par tavu sievu un redzeesi, kaa viss atrisinaasies. Izskataas, ka meiteni moka tas, ka pastaav shiipretruna starp juridisko un faktisko statusu.
Re: vajadziigs padoms
17.11.2005 17:25
jâ , Lilanda - interesants spriedums, Tu arî savas problçamas tâ dzîvç risini, teiksim puisis nemazgâjas, vai negrib kârtîgi strâdât, bet Tu viòu appreci un viss uzreiz izmainâs.

Es vairâk domâju tagad, ka tomçr nesaprotu cilvçkus, nepatîk, nevar sadzîvot, bet mîl. Es tâ domâju, ka pati esmu ðai ziòâ diezgan kategoriska un vçl arî sîkumaina un ja ir tad ir ideâli skaisti un labi un ja vairs nav, tad lai puòíi un asaras iet pa gaisu, bet tad labâk , ka nav.

Bet nu ko tur daudz - katram savs, saka jau , ka katrs ir savu pats nopelnîjis.

Man interesç vai ðâdâ situâcijâ psihoterapeits reâli ir palîdzçjis. Neticu viòiem, bet interesanti, ko saka citi.

cilveks
Re: vajadziigs padoms
17.11.2005 18:23
to Jelena
nu laikam es vareetu teikt ka kaut kur es esmu liidziigaa situaacijaa ka tu biji
un par to jau iet runa ,es speeju dot siltumu un miiljumu cilveekam kas iespeejams ne vienmeer dot kaut ko pretii, es negaidu nekaa, bet tomeer ar laiku tas saak likt domat ka kaut kas nav kartiibaa ka neka nesanjem, vai ne?

to maiga
jau rakstiiju ka mees paarunajam, varbuut ne uzreiz bet tomeer, bet tik un taa vinja stasata visiem, taatad saproti , ka esmu liidz sirds dziljumiem viilies
un par otro postu to maiga:
taa nu ir, ne jau viss ir tik slikti, nedomaaju ka pareizi ir spriest par to ka "nevar sadzîvot, bet mîl" , nav jau cilveeks galiigi zemee metams, tad jau nebuutu nemaz sagaajushi, vienkaarshi ir tachu laimiigi briizji, zjeel ka tas viss ir palicis tik maz, bet nu ok.

noleemis vien esmu shkjirties,. par prieku alko nepacietiibai ;) , vari alko nomierinaaties ar to "ir arii citas" :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 12?
Ziņa: