toksoplazmoze

Aizsāka bakterija 

bakterija
toksoplazmoze
07.12.2005 15:45
kas ir toksoplazmoze? vai ar to var viegli saslimt (piem,. edot abolu, kas pabijis uz netira galda)??

....
Re: toksoplazmoze
07.12.2005 23:42
ja jau neviens nav atbildejis, pamekle google... bet man pasai ir. Ka arsti teica, no kakiem iespejams dabut un edot jelu galu (kad senos laikos vecmamma kotletem miklu jauca un sali liekot klat it ka pagarsoja, es ar gribeju...). Man "aizgaja" uz acim. Vienas acs nervs gandriz tika sabojats, jo laikus jau ari mammai toreiz neteicu, ka saku sliktak redzet.
Kaspars
Re: toksoplazmoze
08.12.2005 16:23
Toksoplazmoze rodas no kaíu sûdiem.
Re: toksoplazmoze
08.12.2005 21:33
Oi, nu, Kaspar, kas par auzâm :)))

Ar toksoplazmozi visbieþâk inficçjas nevis no kaía sûdiem, bet gan pârtikâ lietotu neapstrâdâtu gaïu, t.i., pusjçlu vai jçlu.

Toksoplazmoze kaía sûdos rodas tikai pçc 24h un, ja katru dienu kaía tualete tiek tîrîta, pçc tam nomazgâtas rokas, inficçties ar toksoplazmozi nav nemaz tik viegli :)

Arî es esmu slimojusi ar to, kaut gan pati par to nemaz nezinâju un neârstçju, bet konstatçja, kad nodevu analîzes, uzrâdîja antivielas.

No toksoplazmozes ir jâbîstas grûtniecçm, tâpçc arî sievietçm stâvoklî parasti iesaka kaíu kastes netîrît - tas tâ droðîbai :)



:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 16?
Ziņa: