No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???

Aizsāka Sweetie 

No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
08.12.2005 00:16
Man pavisam nesen bija viens draugs, kurð itkâ kaut kur esot lasijis, ka sievietes lîdz noteiktam vecumam nespçj sasniegt orgasmu... Vai tâ tieðâm ir? un ja jâ, tad no cik gadem tad mçs(sievietes) spçjam sasniegt orgasmu... Pats trakâkais jau tas, ka viòð ar mani pârgulçja un neticçja, ka man ir fantastiskas izjûtas visu laiku atkârtoja, ka es esot par jauno, lai izjustu orgasmu :DDD Bet ar citiem man pat licies, ka tuvojos tam..... He, un , esmu no tâm kuras izmanto duðas efektu :P tad tak es izjûtu orgasmu... Nju... un ja godîgi, man ir 17...



Little Sweetie
nedomaaju, ka tam ir kaads sakars ar vecumu, vienkaarshi parasti pirmais sex ir agros gados, kad veel ne partneris prot sniegt vinjai orgasmu, ne vinja pati prot to guut... Nedomaaju, ka fiziologjiski tam ir kaads vecuma ierobezojums.
laikam puisis slikts,ka nevar dot tev baudu
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
08.12.2005 10:05
puisis - duraks.
meitenes masturbeet saak cik gados? nu - kaados 9-10 stabili. un jau tad orgasmu var izjust. tikai ne uzreiz apzinaaties, kas TAS bija...
Jap, pilniigi piekriitu Pluumei....

Dzeks vienkaarshi neorienteejas sievieshu lietaas...salasiijies kaut kaadas aarpraatiigas zinaatniskaas disertaacijas un tagad adaptee savas zinaashanas uz visaam meichaam:)))
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
08.12.2005 14:54
njaaa... es aju ar tagad taa gribeeju pateikt vinjam :))) lai beidz tak biedeet meitenes :DDD



Little Sweetie
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
08.12.2005 15:15
No kaadiem 6 gadiem var izjust tochna. Var buut arii aatraak. jautaajums driizaak buutu taads, no cik gadiem var izjust vaginaalo orgasmu. Tad jaasaka ka vienai otrai muuzhs izraadaas par iisu lai to sasniegtu.
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
08.12.2005 15:28
Njaaa... tas ir fakts :)



Little Sweetie
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
08.12.2005 16:36
hm, es varu orenteetis peec gudriem zjurnaliem :)
rasktiits bija ka ir sievietes kuras nekad muuzjaa nav izbaudiijushaas orgasmu, un ir taada kuras krietni agraak, kaa pashas saprot ko tas noziimee
sheit piekriitu paarejiem, puisis nav bijis diezko gudrs shajaas lietaas, un klada vinjam vispaar dalja kad un ka un via vispar tu izjuuti, ja vinjsh uzskata ka par jaunu tad lai doma ka grib, necenties iestaastiit vinjam neka
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
08.12.2005 17:24
ja vinjsh uzskata, ka esi jauna muljkjiite, kas taapat neko nejuut, tad jau, logjiski, vinjsh arii necentiisies panaakt, lai vispaar kaut ko juuti ;)
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
09.12.2005 01:13
he, njuszz tas arî fakts, bet es labprât iznîcinâtu to grâmatu vai þurnâlu, kurð raxta tâdas muïíîbas... Man arî tas vispârîba bija ðox, ka uzzinaaju kko tâdu, sâkumâ, ja godîgi es noticçju, bet pati nezinu kapçc :DDD



Little Sweetie
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
09.12.2005 07:35
bet Tev tachu orgasms ir bijis?

tik pat labi Tu vareetu vinjam piesieties, ka vinjsh tikai teelo, ka beidz :))
Nu, isteniba puisis laikam domaja vaginalo orgasmu...Tur tiesam ir vecuma ierobezojums - kamer meitene ir pilniba tam attistijusies. Pastasti vinam, ka sievietei ir divu veidu orgasmi.

Un ja - tas, ka sievietei erogenas zonas pilnibaa ir attistijusas tikai ap gadiem 23, gan esot zinatniski pieradits...

tas puisis tev vienkarsi ir tads pastulbaks gadijies. vins drosi vien ir kaut kur lasijis apkopojumu par to, no kada vecums sievietes VIDEEJI saak just orgasmu. jadoma, ka tu vismaz zini, ka rekina videjo raditaju. nu, dazai sievietei tas bijis 15 gadu vecumaa, dazai 35. reekinaam videejo.
ja visas pasaules sievietes saaktu izjust orgasmu, piemeram, 22 gadu un 5 menesu vecumaa, tas tik buutu interesanti :)
Katrai ir atshkjiriigi un vareetu buut ka jau pat agraak pat par puishiem bet tas nenoziimee ka meitenes attistaas atraak seksuaali varbuut vinjaam viss notiek pakaapeniskaak tas vecums kad to izjuut nav tik notiekts, jo meitenes tak it kaa atraak atiistaas tikai vareetu buut taa ka vienalga normaali tas ir tikai tad kad jau pie 20 un
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
09.12.2005 11:38
Pirmâs izjûtas, ko vçlâk atpazinu kâ orgasmu, man bija 6 gadu vecumâ.
Man bija jau 20, kad ar savu nâkamo vîru pamazâm bijâm nonâkuði tik tâlu, lai gulçtu kopâ. Orgasmu izjutu jau pirmas tam, kad tikai maigojâmies (klitorâlo). Kad sâkâs sex man uzreiz tika dâvâti abi orgasmi un uz pirkstiem varu saskaitît reizes, kad ir bijis sex un ðamais izpalicis. Pie tam neuzskatu sevi par ïoti sex-kârîgu:)))
Nu ko lai saka - orgasms diemþçl ir sajûta, kuru sieviete spçj izjust visu dzîvi...
Bet vaginâlais - tikai pçc dzemdîbâm...
es vaginaalo 21 gadu vecumaa
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
09.12.2005 22:16
muïíîbas.
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
09.12.2005 23:53
Njaa... takâ man vçl nav nekâda diþi lielâ pieredze... nemâku spriest :) bet njuszzz... man jâ, ir bijis orgasms, bet arii , ne vaginâlais... :/ bet dzîve vçl gara ;)
a... iespçjams vispâr jâ , ka runa bija par vaginâlo, bet shis muïíis laikam sapratis, ka vispârçjo :DDD
A varbût kâda varçtu pastâstît kâ visvieglâk ir dabût orgasmu, jo... cik no manas pieredzes, tas nekad nav nâcis viegli, ja neskaita... mast****** :)



Little Sweetie
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
10.12.2005 09:24
lai puika stimulee tev visas iespeejamaas vietas nevis apmierina pats sevi tikai, tad buus ok ;)
jaaienjem eerta poza sievietei.. piemeram atgulies uz muguras un kaajas aaraa no gultas taa kaa peteniite pie malas.. nu tad lai puisis panjem pacelj tavas kaajas un tik rukaa :)

buus bauda jo tev nav jaasasprindzina kaajas muskulji un taapec vari vairaak piedomaat par savu baudu.. puisi var arii ar vienu roku pamaset kruutis
klitorâlo izjutu jau man liekas, kâdu 5-u gadu vecumâ, kad gar dîvânu rîvçjos ;) vçlâk 11,12-gados izteiktâk, 15 gados, kad sâku masturbçt, tas 'îstu' klitorâlo , bet vaginâo pirmoreiz laikam kâdos 23,24..( biju jau precçjusies, bet vienalga tur vajag laiku, lai atrastu un saprastu:))
dansiga
pastaastiet!!!!
10.12.2005 17:23
A kas ir vaginaalais un kas ir vispareejais orgasms?m? (muuzhu dziivo -muudzu maacies ) .....
dansiga
njaaaa
10.12.2005 17:24
Peec sheit lasiitajiem textiem , man shkjiet , ka raxtiitaaji/jas vispar nezina kas ir orgasms ...... riiveejotiet gar gultas malu tas ir tikai karirinaajums .. ne jau nu orgasms!!!!!
dansiga:) rivejoties gar gultas malu, tapat ka visadi citadi rivejot attiecigo punktu, uz orgasmu ilgi nav jagaida:) tas ir ta saucamais vaginalais orgasms. Skiet, Tu pati te kaut ko nesaproti lâgâ:)
Re: njaaaa
10.12.2005 23:35
vo, vo, es piekriitu, jo tachu orgasmi atskkiras :)



Little Sweetie
Re: No cik gadiem sievietes spçj izjust orgasmu???
10.12.2005 23:44
dansiga

Orgasms jau pats par sevi ir tas pats tikai atkariigs no kaada kairinaajuma veida vinjsh radies. Pamataa meedz buut dariishana ar klitoraalo, vaginaalo un anaalo. Peedeejo divu izcelsme ir liidziiga. Tobish taas kuraam nav vaginaalais nav arii anaalais un otraadaak.
dansiga
tu re kaa?
11.12.2005 15:08
ku!
Lap - lai taa buutu :-)

Io
Hmmm .... nu man jau veel augt un maaciities ;-)))
Ja òem vçrâ, ka citâ tçma dansigai jau bij 182 cm gara meita, tad laika augt un mâcîties vairs nav tik daudz.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 23?
Ziņa: