Magi, ekstrasensi, burvji, saucam kâ gribam

Aizsāka Sems 

Mani interesç vai jums kâds no ðiem ir palîdzçjis un, ja ir palîdzçjis (izârstçjis), tad lûdzu painformçjiet mani uz emailu better.pc@gmail.com Buushu ljoti pateiciigs.

Man vienalga kaa to sauc par magu, burvi, ekstrasensu, whatever.

Luudzu nepaarveertiet sho par striidu placi starp ticiigajiem un neticiigajiem.
tikai pârdomâm, nesen râdîja pa Krievijas tv vienu raidîjumu, kur visa starpâ bija intervija ar Dþûnu, viòa nesen apglabâja dçlu, ja viòa nevarçja izârstçt...
puma
kaads tur briinums? Logjiski-kurpniekam nav labu apavu vai tml ;)
KAADA TUMSONIIBA!
Re: Magi, ekstrasensi, burvji, saucam kâ gribam
17.12.2005 13:38
eu paga paga
tu nepareizi vinjus sauc, pareizais nosaukums ir sharlataani :))
var ticeet dievam, labajam, ,ljaunajam vai velnam, un taa ir tikai ticiiba, bet tie tavi exstrasensi nav nekas, tie ir cilveeki kas grib nopelniit uz leeticiigiem cilveekiem, vajag biezjaak tev skatiities raidijumus ar sleeptajam kameraam, tad redzeesi pateiso vinju buutiibu un seju.

BET, es nekaa nesaku par taadiem kuri nodarbojas ar psihologjiju seansos, tie maak vienkarshi iedvesmot cilveeku, liidziigi kaa kashpirovskis, vai kaa vinju tur sauca, bet nekas paardabisks vinjsh nav, taa pat kaa nav vinam nekaadu speeju, vienkaarshi tava ticiiba ka viss buus ok dara savu.
Es tachu luudzu nepaarveerst sho par kaujas lauku starp tiem kas tic un tiem kas netic.
kad man bija tik slikti, ka neviens ârsts neko nevarçja pateikt un atrast utt, jo tas viss redz esot pârpûle, stress, nervi utt, tad kâ pçdçjo variantu aizbraucu pie tâda cilvçka....... tajâ dienâ kïuva par 70% labâk ;))
arisa, tu man luudzu vareetu uz emailu pastaastiit vairaak? better.pc@gmail.com
es îsti nezinu, vai varu dot tâ cilvçka koordinâtes...... nu bet fakc bij tâds, ka viòð mani nolika uz kâjâm, kad likâs, ka ârsti ir stulbi un neko nevar palîdzçt. Nekâda nopietnâ kaite jau man arî nebija, tikai drausmîgs un ilgstoðs stress, kas noveda pie hroniska eplas trûkuma, reiboòiem utt. Viòð palîdzçja. ïïoti. Varbût arî tâpçc, ka gribçju un ticçju, ka palîdzçs ;))
''neviens ârsts neko nevarçja pateikt un atrast utt, jo tas viss redz esot pârpûle, stress, nervi utt''
"Nekâda nopietnâ kaite jau man arî nebija, tikai drausmîgs un ilgstoðs stress, kas noveda pie hroniska eplas trûkuma, reiboòiem utt."
No ðiem arî izdarâmi secinâjumi. kad ârsts saka, stress, tad muïíis. kad to paðu saka mags, burvis dziednieks un vçl ticîba, tad par 70% labâk uz sitiena. Kâdu tâdu objektîvu kaiti var uz sitiena uzlabot par 70%?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 17?
Ziņa: