matinju likvidaacija ar "elektrisko pinceti"

Aizsāka pluume 

matinju likvidaacija ar "elektrisko pinceti"
16.12.2005 23:07
pastaastiet kaads, kam ir pieredze - vai ir kaada jeeega no veikalos nopeerkamajaam pinceteem, kas it kaa ar eletrisko impulsu paliidz izraut matinjus?
kaut kas liidziigs "bare&beautiful" utml....
Neesmu gan to lietojusi, bet efekts, manuprât, diezgan nosacîts. Tad jau labâk elektrisko epilatoru, sâkumâ diezgan sâpîgi, bet ar laiku pierodot-ïoti OK:))
Re: matinju likvidaacija ar "elektrisko pinceti"
18.12.2005 11:09
nee, es domaaju no taa viedoklja, ka mok tas elektroimpulss, kas it kaa tiek raidiits mata saknee tieshaam aizkavee to augshanu?
epilators, piem., bikini zonaa man ir daudz, daudz par saapiigu, bet vaksaacija ne vienmeer der, jo mati tad jaataudzee pietiekami gari - vismaz 4-5mm... :/

tad nu tagad domaju, mok iegaadaaties shitaadu aparaatu?
vai esmu tikai reklaamas upuris? ;)
Re: matinju likvidaacija ar "elektrisko pinceti"
18.12.2005 12:22
njaa vot tieshaam, vai tad nav neviena veida kaa izvilkt tos matinjus uz muuzju?? es nevaru noskatiities kaa mana meitene mokaas ar to kombainu
shitais nosauktais "bare..." man bija nopirkts, laikam select katalogaa pirms entajiem gadiem... taa nu sanaaca,ka jeegu nesaskatiiju. Izraavu vienu reizi, otru, bet manupraat nebija npilniigi nekaadas starpiibas ne ataugshanaa,ne kaa citaadi. Un pie tam - ar shim pinceteem katrs matinjsh ir jaasatver un jaatur 25-30 sekundes. VAAJPRAAC! Seedeeju to nabaga bikini zonu raustiiju 2h un pusi tik iztureeja nervi.
A uzacis nemaz nevar izraustiit,jo to pinceti tak nekustiigi nemaz nevar notureet tik ilgi, jo pie acs jau viss juutiigs, saap.

vairs i nemokos ar sho "lietinju".

a varbuut jaunaakie ir labaaki kaut kaadi? pirms pirkshanas jaapaskataas instrukcijaas,cik ilgi jaatur utt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 5?
Ziņa: