Dr.asist.Raimondam par vegetatîvo nervu sistçmu

Aizsāka Jelena 

Dr.asist.Raimondam par vegetatîvo nervu sistçmu
21.12.2005 13:17
Man jums ir viens priekð manis svarîgs jautâjums. Jûs te teicât, ka NCD nav diagnoze un ka ir jâpârbauda visu iespçjamo. Vr bût Jûs varçtu pakomentçt manu situâciju. Saslimu augusta beigâs (laikâm ieçdu kaut ko sliktu), sâkâs hroniska gastrîta paasinâjums: kobra - slçdziens:hiperçmiskâ gastropâtija, helikobaktçrija nav atrasta; asins bioíîmiskâ analîze - norma, USG vçdera dobuma orgâniem - norma, koprogramma - norma. Dzçru Nexium, Motilium 3 nedçïas. Nekas nelîdzçja. Simptomi: slikta dûða 'pçc çðanas, galvas reiboòi, galvas sâpes, dulla galva - katru dienu, drusku labâk no rîta, vakarâ juðana tâda, ka dzîvot vairs negribas. Tâlâk ìimenes ârsts nosûtîja uz dupleks skençðanu galvas un kakla asinsvadiem. Pilnasinîgas vçnas un tendence uz pazeminâtu to tonusu. Ir pârbaudîts arî vairogdziedzera hormons - norma. Mokos jau piekto mçnesi. Ar laiku gan palika biku labâk: pçc manâm domâm palîdz Cereloba, bet ðai tâ lîdz galam laba juðana nav. Ko tad man darît tâlâk un KO PÂRBAUDÎT VÇL? Pçc ârsta vârdiem esmu praktiski vesela!
Re: Dr.asist.Raimondam par vegetatîvo nervu sistçmu
21.12.2005 17:04
Atbildiet lûdzu, dakter!
depresija, grûtniecîba?
Ne, nu super vispar. tu vareji vel uzrakstit - dakter, kas ir ko, kapec neatbildi?? Ko te vispar sedi un acis blisini un taa, ja?


Samaksa, un tad jautaa. skaidrs?
Re: Dr.asist.Raimondam par vegetatîvo nervu sistçmu
22.12.2005 09:24
Nekad nebiju teicis ka tadas diagnozes nav. Teicu ka to liek parak biezi.

Ja parbaudits viss. )))) Nav iespejams. Tomer censaties sadarboties ar savu gimenes arstu. Es jus nezinu (ka pacientu), kas jums konkreti veikts.

Bet tomer vislabak iegulties kada no lielajam slimnicam,uz kadu nedelinu,lai parbaudities pa pilno. Iespeju tur daudz, ta pat ka arstu. Rupigi izmekleties ambulatori biezi ir tomer problematiski. Ja jutaties pavisam slima, tad tomer labakais cels tiesi slimnica.

Meklejiet. Nu neticu es visam tam NCD, tada veida kadus mums Latvija visu laika megina iebarot. Nu nav tas tira veida lielako dalu gadijumu, nav. Visbiezak jau kas tur zem tas sez. Tik jamekle.

Veiksmi jums. Un nepadodaties.
Re: Dr.asist.Raimondam par vegetatîvo nervu sistçmu
22.12.2005 10:31
Paldies dakter par atbildi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 11?
Ziņa: