Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt

Aizsāka lasîtâja 

lasîtâja
Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 12:29
Aicinâjums vîrieðiem! Ja jûs maukojaties, tad neafiðçjiet to kâ normâlu parâdîbu. Tas ir NOZIEGUMS!!!!!!!!!
Lasîtâja, gatavojies, tûlît droðvien te aplies ar samazgâm tevi un tavu morâlo stâju.
Re: maukoðanâs
22.12.2005 12:48
Pats esmu vîrietis. :)
Bet ðíiet, ka arî sievietes pçdçjâ laikâ cenðas noíert un pârspïaut vîrieðus maukoðanâs ziòâ. Tâ nav tikai vîrieðu problçma. Bet, teiktu - feminisma blakusprodukts (arî mçs varam maukoties tâpat kâ viòi!).
Paskaties, centrâlo tçmu kaut vai cosmopolitânî - pilns ar padomiem sievietçm maukoðanâs jomâ... Paskaties Sîrupu, Manu, Labu - bçrnu þurnâlus - tur sekss spieþas pa visâm malâm laukâ...

Un cik daudz rakstu ir par nopietnâm attiecîbâm/ne-maukoðanos???

Tâ ir sabiedrîbas, nevis vîrieðu slimîba... :(



Ansis
Un bûtu jau ïoti jauki un çrti, ja mçs varçtu aizliegt kâdam afiðçt to, kas mums liekas nepieòemams. Bet - nekâ.... Viens afiðç maucîbu, otrs abortus, treðais gejismu, pedofîliju, sexu ar dzîvniekiem, porno, utt. Tâ kâ labâk tad tie, kam tas viss liekas NOZIEGUMS, padomâjiet, kâ vairâk afiðçt to pretçjo.
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 13:20
Visi reiz izdzîvo bçrnîbas un jaunîbas ekstrçmisma periodu. Par kâdu maukoðanos ir runa ? Kad mîlçjas pa labi un pa kreisi un pilnâ sparâ ? Ha, labâk , lai mîlçjas nevis karo. Lai samîlç tâs mûþam neapmierinâtâs nîgrâs sievietes un lai viòas vismaz no rîta uz darbu atnâkot pasmaida, citâdi tie skâbie ìîmji jau piegriezuðies. Un , padomâjiet, kad nav bijis tas , ko sauciet par maukoðanos. Lasîtâjai ieteiktu kârtîgu seksu , kârtîgas pusdienas un pçcpusdienas kafiju ar saldumiòu un vakarâ atkal seksu un rît rakstîsi la viva france la viva amour etc. Jâ un no rîta atkal âtro rîta seksiòu, lai mirdz acis un vaigi sârti, bet vîrietim , lai visu dienu tikai tu prâtâ.

Virieðiem un nez kâpçc lielai daïai sabiedriibaa kopumâ tieðâm liekas, ka virieðu laiðana pa kreisi ir normâla parâdiiba, bet sievieðu- mauciiba. Un afiðçt savus sasniegumus- tas tak jebkura mednieka prieks!!! Esmu dzirdçjusi daudz virieðu izskaidrojumus ðai sakarâ- nu murgaini.... Íipa virietis to dara ar daiktu, bet sieviete ar dvçseli un piesmçrçt to... vai virietis iebâþ, izòem un aiziet, bet sieviete paliek saðmucçta... vai ja ar prezervativu, tad neskaitâs utt. Un galvenais- pârliecnât par prettçjo nav iespçjams un nevajag ari, jo tas jau caur gçniem un audzinâðanu ielikts. Vienigais ko var darit vçl nepieauguðu puiku mâtes un tçvi ir apskaidrot un izskaidrot, ka pârguïot ar "citu", viòð izvaro savas draudzenes- sievas dvçseli. Dot padomus ðai sakarâ piekrâptâm sievietçm grûti, jo ir jau dþâdi izskaidrojumi- varbût pati vainiga, varbût vecis pçc dabas maukuris utt.

Ansim:
A ko sievetçm atliek dariit- vismaz darot pretii tâpat nejûties kâ tâda idiotsene. Ja sieviete to var izdarit un viòai paliek labâk tâ atdarot (dots pret dotu), tad nedomâju, ka iebildumi bûtu vietâ.
Bet vispâr baigi smagâ tçma, jo ir jau ari daudz vientuïu sievieðu, kuras grib milestibu... a normâlie ta visi aizòemti... nu un òem tos paðus gultâ. Kâdas mums tiesiibas viòâm pârmest, ka viòas arii grib miilestiibu? Es piemçram ðobriid ðíiros un tieðâm nezinu kâ 37 gados varçtu iepaziities ar briivu, jauku virieti ....
Maiga,
man prieks par tavu attieksmi- kâds optimisms!!! Tikai tâ runâjot, padomâ, kâ bûtu, ja tavs miiïotais "pa labi un pa kreisi un pilnâ sparâ" .... "samîlç tâs mûþam neapmierinâtâs nîgrâs sievietes"? Vai "Lasîtâjai ieteiktu kârtîgu seksu" ar savu virieti?maiga rakstîja:
Man riebjas tie vecie veèi, kuri lakstojas ap jaunâm meitençm. Aizej uz kâdu klubiòu, bet tur jau tâdi nosiekalojuðies bâþâs virsû Pretîgi Sievas viòiem vecas izskatoties, it kâ pats katru gadu jaunâks, mati izkrituði, vçderi resni. Fui
C`est la vie
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 14:31
vii - beidz nîdçt un samîlç savu vîrieti tâ, ka viòð vienkârði nav spçjîgs vçl par kâdu citu domât, kur nu vçl iekârot. Un noskaòo sevi uz labo, nevis iespçjami slikto variantu.

Maiga beidz, neizdzîvo visi "bçrnîbas un jaunîbas ekstrçmisma periodu, kad mîlçjas pa labi un pa kreisi un pilnâ sparâ". Kas par stulbumu. Hi-hi, bçrnîbas trakumâ pa labi un kreisi ... hi-hi.
Necienu taadus teevinjus!!! Vinji par to daargi maksaas.
straadaaju vecriigaa...
un tik daudz meitenju / sievieshu, kuras ir gatavas pagulties zem pirmaa latviski / krieviski nerunaajoshaa viiriesha kâ shogad, savaa dziivee neesmu redzeejis.

taa ka, ja nebuutu mauku, viirieshi arii nemaukotos.
protams, tikai tagad sapratu cik ljoti stulbu komentu ieposteeju...
vinjas to dara nevis taapeec ka ir maukas, bet taapeec ka latvieshu viirieshi ir nekaadi. sori. ieprieksheejam komentam cancel.
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 17:23
Ekstrçmisms ir mçìinât mîlçðanos kaut kâ noliegt, vai nosodît, nevis ar to nodarboties. Par krâpðanu, taèu ir skaidrs - pagale viena nedeg un ja tomçr deg, tad vienmçr ir izvçle, to pieòemt vai nç.
Gh - pçc kâ Tu spried, ka daudzas ir gatavas pagulties zem otra vîrîeða , Tev sâk atteikt ? Palasi grâmatâs , kas Rîgâ notika 30 gados, par padomju gadiem vai vçl senâkiem laikiem nemaz nerunâjot.

Nepatiikama teema.......
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 17:41
laikam es ar pateikshu savu mazo vaardu :)))
kas gan tur slikts ka viirieshi to vai sho afishee, katra cilveeka buutiiba ir vinja personiiga lieta un ja vinjsh to grib lai dara, prichom tur tu un veel piedevaam noziegums???
sorry, bet es ne reizi neesmu pa kreizii gaajis :P , lai arii bez sexa nevaru iztikt
un arii netaisos to dariit, bet taaapeec nekad neiebildiishu kaadam ja vinjsh to dara, tapeec ka taa nav mana dariishana, un taa nav mana dziive,
ja tas ir bijis tavu daudzbeernu viirs, tad varbuut vaina ir tevii nevis viiraa :p
maiga,
uzreiz redzams - inteligjents cilveeks.. varbuut ieteiksi kaadu konkreetu graamatu ?! jeb tas bija retorisks citaats no operas, "kaa metinaataajam paraadiit vinja iisto vietu" ...?

spriezhu peec taa, ka shobriid viss notiek "vai driikst? jaa, protams, es tikai pabeigshu dzert kokteili" liimenii.
Domaaju,ka tas ir atkariigs no cilveeka IQ. Ja esi gjimenes cilveeks,ir beerni,tas tachu ir XL noziegums.Pretiigi!!!
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 17:54
gh - ir daudz grâmatu un filmu par ðo tçmu, bet nevajag jau neko îpaði "rakt" ðai ziòâ , izlasi Rozîða "Cepli", vai paòem Bîbelç psalmos palasi par Hebronas zelta teïu, vai par antîko civilizâciju orìijâm. Un tad izej Rîgas ielâs un klubos un nebrînies. Kad biju Taizemç, tad vienam amerikânim teicu, ka pat gaiss tur seksa pilns - uz katra stûra kâds baltais vecis dreboðâm rokâm un eòìeïa pârlaimîbas skatienu iet jaunu taizemieti apíçris. Amerikânis stâstîja, ka tagad jau tur viss ir civilizçti, ka vçl 60-os gados tâs taizemietes turpat uz ielas arî mîlçtas un tad gan pat viòam - jaunam dþekam sajûta esot bijusi dîvaina - nezini, kur acis likt, visur kâds kunkst un vaid un rçc. Gribi teikt, ka aukstajos ziemeïos kas ir savâdâks ? Ai nu labi, vai man kâds jâpârliecina. Kas jau gribçs ðausminâties un pukstçt - vienmçr bûs par ko.

Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 17:57
Vispâr diezgan daudz erotikas ir arî Janðevska grâmatâs, palasi, u pabrînies par mûsu tautiòas tikumiem.

maiga
tavs niks ir tavas vazhas... -)
Dainas arii palasiet:-)))
maiga>Kas jau gribçs ðausminâties un pukstçt - vienmçr bûs par ko.

Ar tevi nu gan viss ir oki un nav jau,par ko puksteet.
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 18:05
Bla - nu kâ nu nç, ir jau gan par ko ðausminâties, gan pat apraudâties, gan nopukoties.

Mieru , tikai mieru, teica Karlsons, kas bija viirietis labaakajos gados:-)))
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 18:13
Mans niks ir manas ilgas. Mamma man ielika lîdzîgu vârdu kâ brâlim, un tas ir ïoti vîriðíîgs vârds. Ciets un ass un skarbs. Mana meita bûs Dûda vai Dûja, vai Laimiòa vai Smaidiòa, katrâ ziòâ kaut kas ïoti mîïð un maigs.

shausmas.
.....nabaga beerns... (ka vinu apsmies - padoma kaut vai par to!!!!)
Re: Nav pa tçmu, bet vairs nevaru izturçt
22.12.2005 23:20
Duuja - super vaards!!! :)
/piefikseju toposho beernu vaardu blocinjaa un cilpoju talaak ;))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 11?
Ziņa: