Ko nozîmç mans sapnis?

Aizsāka snowflake 

Lilanda
Re: Ko nozîmç mans sapnis?
02.01.2006 14:53
a es Jaungada naktii redzeeju veselu kollonu ar drausmiigi skaistaam neredzeetaam vieglajaam mashiiniiteem....uh, kaa sirds liiksmojaas! Nez ko tas vareetu noziimee? :)
Kaut kâda dziïâka jçga tomçr ir tiem sapòiem. Man bija paziòa, kas sapòos redzçja gaïu un tad zinâja, ka bûs nepatikðanas. Manî laikam tas kaut kâ iekodçjâs un notika tas pats- kâ redzu gaïu, tâ nepatikðanas, îpaði, ja pa sapòiem to çdu. Interesantâkais ir tas, ka es zinu, ka nav labi sapòos çst gaïu un , ja man tagad râdâs sapnî gaïa , es tajâ paðâ sapnî atceros, ka çst to nedrîkstu un izmetu. No nepatikðanâm ne vçsts:-)))
Re: Ko nozîmç mans sapnis?
02.01.2006 16:20
Mellene
tur jaut aa lieta kaa sapnju tulkoshana taa arii horoskopi un ziileetaajas ir tikai prieksh taa domaati lai cilveeku moraali iespaidotu, redz ja tavos horoskopos buus rakstiits ka tu shodien 100% mirsi, tad tu visu dienu buusi kaa uzvilkta liidz beigaas tieshaam nepaskriesi no uztraukuma kaadam zem ritenjiem. Un tad palaidiisi pa pasauli zijnu ka horoskopi nemelo.
tas pats ir ar sapnjiem :P
Jeega tikai ir sakariibai, nevis sakritiibai,fantaazijaam un neapzinaatai smadzenju darbiibai. Un par to galju ir pilniigs bezsakars, vienkaarshi pati jau teici, esi sevi iespaidojoties no kaut kaada veel iespaidotaaka cilveeka iekodeejusi sevii muljkjiibas.
Varbût nav gluþi muïíîbas. Cilvçkam jau var bût kaut kâda intuîcija par to, kas varçtu notikt un sapòos tas parâdâs tâdâ veidâ.
Tieðâm tâ nav muïíîba, tas ir daudzu biljonu vçrts biznes. Intuîcija ir zemapziòas domâðana (lai bezliekâm pârdomâm nonâktu pie secinâjuma). Cilvçki, kuri tic rituâliem, jau iepriekð sevi noskaòo labajam, vai sliktajam.
katrai domai seko enerìija- uz ko noskaòosies- tâ arî notiks.
Re: Ko nozîmç mans sapnis?
02.01.2006 18:51
nu re ....pati jau pateici ka viss ir pupu mizas
taa doma tev ir sapnii paraadiita, pashai neizlemjot savu smadzenju fantaazijas celju, peec tam tu noskanjojies peec taa ko esi sev ieprogrammeejusi, no taa tikai tu dabuusi energjiju taalaakai riiciibai , ....riiciibai kura ir balstiita uz kaut kaadu tevis nekontroleetu smadzenju funkciju, taatad bulshits lielaaks sanaak kaa var iedomaaties.

veelu tev noskanjoties peec sava galjas slaktinja sapnii ;) :))
vieniigi izlemt tev uz kuru no abaam puseem ..ha ha
A nezinu, devil, kâ tas îsti ir:) patiesîbâ es sevi kontrolçju sapnî, lai nerodas nekontrolçta enerìija:)

gaïas slaktiòð:-)))))))))))))))))
Re: Ko nozîmç mans sapnis?
02.01.2006 19:10
ev tad jau tu mums esi "labaa"
bet ka gan tu kontrolee ja patiteici tak ka galju redzi sapnii? :)
vispaar jau ir reti taadi sastopami cilveeki kas maak kontroleet sapnjus, sakot ka pat sevi var taa nokontroleet ka var visu sapni lidinaaties virs laukiem
kaadreiz lasiiju par to, bet man nekad tas nav izdevies
Es gaïu redzu, bet, zinot, ka nevar to çst- neçdu sapnî (dzîvç gan arî maz-varbût tas ir saistîts?:)
Visus es nekontrolçju, kâdus 5% labi ja.
Re: Ko nozîmç mans sapnis?
03.01.2006 09:15
to devili
Tev vienkaarshi nav lemts ieskatiities naakotnee. Un taapeec tu tik nievaajosji attiecies. Sapnji nav jaatulko ar graamatas vai citu indiviidu paliidziibu.
Vârniòa
Re: Ko nozîmç mans sapnis?
03.01.2006 13:15
Nupat krievu val. lasu K. G. Junga u.c. autoru grâmatu "Cilvçks un viòa simboli", var atrast LNB. Ja interesç sapòi no ðî viedokïa, tad vîrietis simbolizç jûsu vîriðío daïu jeb animu, vismaz ðajâ gadîjumâ mana sajûta saka, ka tâ. Bet neko vairâk gan nevarçðu nokomentçt, neesmu speèuks.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 24?
Ziņa: