Paðnâvîba.

Aizsāka Kristîne 

Kristîne
Paðnâvîba.
06.01.2006 18:56
Varbût palîdzçsiet man ar ieteikumu, kur vçrsties, lai man kïûtu kaut nedaudz labâk? Sâkðu visu no sâkuma...man ir katru dienu ir slikta sajûta, tâda kâ trauksmes sajûta. Plus vçl pastâvîga sajûta, ka nekas nav tâ kâ es vçlçtos, tâ, kâ esmu sapòojusi utt.. tâ vietâ tikai nepatikðana daudzâs jomâs... man ir 18 gadu, bet es vçlos mirt. Pavisam nopietni. neredzu vairs jçgu savai dzîvei, nekam vairs jçgu neredzu. Esmu mçìinâjusi izdarît paðnâvîbu, izdzçru visas miega zâles mâjâs, bet tâ rezultâtâ man bija tikai nelabi un nezinu ko darît tâlâk. Visu laiku ir sajûta, ka vajag mçìinât vçlreiz. Varbût ieteiksi kâdu vietu, kur varu meklçt palîdzîbu??? Lûdzu ..:(
.
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 19:10
Meklee paliidziibu Psihiatrijas centrâ. Nopietni.
Kristîne
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 19:37
Pajolis
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 19:46
Tas normâli....man liekas,ka 80% latvieðu psihiski traucçjumi jau gçnos ielikti(lielâki vai mazâki).Tapçc jau ar pie psihiatriem,neirologiem ir tâs garâs rindas.Bet,Kristîn,nav vçrts pagaidi -moðka pçc pâris gadiem tâ dzîvot sagribçsies,ka bail no nâves pat paliks:)))
Kristîne
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 19:48
nebûtu jau slikti.
Ezitis
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 20:19
Vari piezvanit krizes centram Skalbes, aprunaties, pie viniem var ari aiziet, nu tipa uz konsultaciju. Turies, un megini izturet bez pasnavibas meginajumiem,jo taa var gadities, ka tiec psihenee un tur ir loti slikti. Un 18 gados var taa but, ka gribas mirt. Padomaa, kas tiesi tevi nomac, kaut kas konkrets, vai tomer visparigs sliktums.
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 20:24
ir divi varianti
1. vai nu tâs tomçr vçl pubertâtes hormonu vçtras, kad jâsâk dzîvot patstâvîgi, bet ðíiet, ka nekas nesanâk un arî pieredzes pagaidâm pamaz. ja tas ir tas gadîjums - tad, cik skarbi tas neizklausîtos - tas pâries.
2. problçma ir daudz nopietnâka, un tad gan jâmeklç speciâlista palîdzîba, un sâkt vajadzçtu ar psihologu.

ceru, ka tavâ gadîjumâ tomçr tas ir 1. variants :) lai veicas!
hmm
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 21:13
krîzes centrs skalbes: 7222922
Bçrnu uzticîbas tâlr: 8009000
Psihologi, psihoterapeiti:

www.psihoterapija.lv
www.kpa.lv

Draugi, radi, paziòas, u.c. iespçjami atbalstîtâji.

Ja vçl esi dzîva, tad jau Tava misija uz ðîs zemes nav izpildîta :)
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 21:30
Labaak tomeer pashnaaviiba lai prieksh maniem beerniem dziives telpa atbriivojas un konkurence samazinaas. Kaut gan kaada tur konkurence. No pashnaavniekiem jau nekaadi straadnieki nesanaak. Buus veel jaapelna prieksh vinjiem.
solo
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 21:47


Kad izdariisi, tad pasaki kaa bija...:)
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 22:51
Atraksti man uz e-pastu, vijucis@apollo.lv ,parunaasimies. Man meita tavaa vecumaa. Varbut Tevi sapratiisu un Tu mani. Ar savu meitu loti labi saprotamies.
paklau
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 22:55
Kriistiine tici man, buus ok! Nevajag taisiit pashnaaviibu nekaadaa gadiijumaa!!! tava skaistaa dziive veel tikai buus!buuus buus buus...nezaudee ceriibu!!!
bono
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 23:08
kristîne, kas ir tie apstâkïi, kas tev liek domât par paðnâvîbu? Man, piemçram, tâ ir sociofobija
John
Re: Paðnâvîba.
06.01.2006 23:47
Var jau to dariit, bet pirms tam padomaa, vai panaaksi to, ko veelies. Vai Tu pilniigi droshi zini, kas Tevi sagaidiis tai saulee? Vai Tev ir kaads devis 100% garantiju, ka buusi briiva no savaam probleemaam, vai Tevis nebuus vispaar? Tik pat ljoti iespeejams, ka Tevi tur sagaidiis tieshi taas pashas probleemas, ar kuraam netiki galaa shai saulee, un tur taas varbuut veel gruutaak risinaat. Ko tad Tu tur dariisi, a? Un atpakkalj vairs tikt nevarees...?
Re: Paðnâvîba.
07.01.2006 00:31
vispâr bûtu labi uzzinât, vai ir arî Netâ kâda vieta, kur paèatot ar psihologu. Jo ir taèu fakts, ka Internetâ ir daudzi, kas grib no realitâtes aizbçgt virtualitâtç, bet grib arî atrast palîdzîbu. Pagaidâm esmu tikai palîdzîbas telefonus atradis, bet vai ir arî kâds psiholoìiskâs palîdzîbas èats?
Br
Re: Paðnâvîba.
07.01.2006 01:05
Ku!
tavas smadzenes ciesh no ku-ku...! :(
paklau
Re: Paðnâvîba.
07.01.2006 12:43
mix man arii shii doma jau aatraak bija ienaakusi praataa...vajadzeetu kaut ko taadu uztaisiit...kas zi mosh aizietu taapat kaa draugiem.lv un veel baigo biznesu vareetu uztaisiit
Re: Paðnâvîba.
07.01.2006 13:47
vispar shitos kas saka "kad izdariisi tad pastaasti" taa pat ka tos kas saka "Ja vçl esi dzîva" vajadzeetu IP nobanot uz forever
un vajadzeetu pashus pie psihiatra aizvest trako kreklaa, ja juus nesaprotat no cilveeka psihologjijas nemaz tad neiedzeniet cilveeku veel lielaakaa depresijaa, muljkji nolaapiitie, liekas ka ja jums ir viss kaartiibaa tad par citiem driikst smieties???????????????
veel pasakiet kaads ka miegazaales dzerot vinja nemaz nav gribeejusi aiziet, nu tad teikshu vienu, pirmais meegjinaajums un iespeejams otrais ir tikai saakums, paliigaa sauciens tam lai cilveks beigaas aizietu, un par to arii nedriikst smieties ja cilveeks sauc paliigaa

John
beidz mulsinaat cilveku, tada iestaastiishana ka TUR neviens negaidiis un veel tamliidziiga mistika ir sunim zem astes, cilveeks kriizes situaacijaa grib tikt no savaam saapeem valjaa, un izgaistot dziiviibai tas tiek panaakts, ir tikai jautaajums kas vinju tura veel shajaa dziivee?, vai tas lai vinju kaads tomeer saprastu , buutu liidzaas , uzklausiitu, piespiestu pie pleca uz kaa izraudaaties, bet tas taa pat ir tikai mirklis peec kura iestaajas ieprieksheejais staavoklis, es pat nemaaku pateikt kaa vispaar var palidzeet galiigi izmisusham cilveekam, tvaika ielaa vietas nedomaaju ka visiem pietiktu

Kristîne
neesi jau tu vieniigaa kas ciesh tamliidziigaa veidaa, man arii ir vai nu pashnoveerteejums zems , bet zinu ka es sevi zemaak par citiem neveerteeju, bet tomeer nesaprotu kam es esmu vajadziigs un prieksh kam es dziivoju, nu taadi apstaaklji ir sanaakushi, visi sapnji ir veejaa un nekaa nepadariis, citi ieteiks lietas deelj kaa ir veerts dziivot, taas ir vislielaakaas muljkiibas un cilveeka iespaidoshana, varbuut ja cilveekam ir mazinjsh IQ tad tos visus ieteikumus ir veerts klausiit, nez

da pofig, nedomaa par to, uz visu noshpljaujies un dziivo kaa ir, bez meerkja un planoshanas, tev vajadziiga ir neitraala treshaa persona kas tevi uzklausiis un ar kuru tev turpmaakaa dziive nekad nebuus saistiita, kaa jau te teica tad kriizes centrs , psihoterapeitivareetu paliidzeet, kaut gan es nedotu 100% ka tev tas paliidzees, tas ir tika meegjinaajums
kaa arii man ir biezji kaadreiz izvilcis no gruutiem briizjiem vienkaarshi chats, pljaapaashana ar nepaziistamiem cilveekiem u.t.t
A.
Re: Paðnâvîba.
07.01.2006 19:16
To mix - par to ari butu jamaksa. Tu ar kreditkarti norekinatos??
Re: Paðnâvîba.
07.01.2006 19:31
"Ja vçl esi dzîva, tad jau Tava misija uz ðîs zemes nav izpildîta :)"

man ðitâda doma ne velna nav palîdzçjusi. Uz bezmaskas nr. esmu zvanijusi, bet mani laipni pasutija talak, jo diemzel neesmu vairs berns. bet kad biju.. nelikas, ka ir tik nopieetni, lai zvanitu.. mana kluda..

tabletes esmu rijusi.. tas nav tas. no 200 miegazalem pat slikti nepaliek. pilnigi nekas.

ir kada lapa, kur psihologi atbild uz meilu. vari iedot adresiti. man tas nepalidzeja, pat tiksanas dzive nelideja.
http://www.psihologu-prakse.lv/

dora
Re: Paðnâvîba.
08.01.2006 00:10
Varbût tas skançs banâli, bet daþbrîd man tas palîdz. tâ teikt paðiedvesmai.rakstu tikai tâpçc, ka man tas lika ðo to pârvçrtçt.
arî es esmu domâjusi par paðnâvîbu(kâ lielâkâ daïa).nesen nokïuvu slimnîcâ, nekas ârkârtîgi briesmîgs jau nebija, bet tad, kad sâku pieslçgties realitâtei un apskatîjos apkârt, man palika kauns par sevi. tâds riktîgs, noþçlojams kauns par to, ka vispâr atïaujos sevi þçlot, par to, ka raudu, ka man sâp sirds par savu dzîvi, ka neredzu tai jçgu, ka gribu labâk nomirt, nevis nîkuïot(tâ es pârsvarâ uztveru savu dzîvi).
es redzçju cik daudz ir cilvçku, kuri nevar uzlabot savu dzîvi, pat ne dzîvi , bet eksistenci. nevar, jo nevar tik lîdz dzîvoðanai. viòiem sâp, fiziski sâp(ne garîgi), viòi lieto zâles, viòi nevar paiet, viòiem nav spçka paðiem paçst. cilvçki, kuri nevalda pâr savu íermeni un jau sen vairs nebauda kaut kâdus dzîves labumus. pats galvenais, ka tie nepavisam nav veci cilvçki.
es zinu, ka tas skan neþçlîgi pret viòiem, bet ja es spçju visu to, kas viòiem ir liegts, viss, ko varu darît, ir to izmantot. kaut vai viòu dçï. es tieði guïot slimnîcâ sapratu, ka dzîvîbai ir lielaka vçrtîba,kâ es domâju, kaut vai tâpçc, ka nedrîkstu tâ vienkârði izmest to, kâ dçï cits cînâs un ko nekad nesaòems pilnvçrtîgâ lietoðanâ.es varu priecâties par to, ka tikai pati atbildu par savu íermeni, ka esmu kaut cik vesela, ka varu paiet, paskriet, kaut vai elpot un nejust sâpes. ka varu iziet ârâ un sajust svaigumu, ka neesmu piesieta gultai, ka man ir spçks kustçties un paðai aiziet kaut vai uz tualeti. viss pârçjais - tas, ka man nav savas dzîves, ka tai dzîvei nav jçgas, jo nekas tajâ nenotiek, ka es jûtos noþçlojama, vai man nav draugu, vai mani neviens nesaprot un nezinu vai kâdreiz sapratîs, ka nevienam neesmu vajadzîga kâ tuvâkais cilvçks pasaulç, ka visa dzîve apkârt ir tik neþçlîga, ka viss tik drûms(to visu es atttiecinu uz sevi un nevienu neapvainoju). tas viss ir tikai mana izvçle - saòemties un kaut ko darît, kaut ko mainît. es esmu dzîva un valdu pâr sevi, viss kas man atliek ir dzîvot un to izmantot. izmantot iespçju dzîvot, jo es nevaru zinât vai bûs vçl cita iespçja un vai nomirstot tieðâm ir tukðums un miers. tas varbût bûs tikai tuviniekiem.
daþreiz man liekas, ka par daudz tiek domâts un par maz darîts, bet domâs viss briesmîgâks un nereâlâks ðíiet kâ îstenîbâ.
es arî ïoti labi zinu, ka tad, kad ir grûti, nepalîdz domas par to, ka citiem ir grûtâk, tas palîdz tikai tad, kad ir mazliet grûti.
un vçl-dzîve ir haoss, tiem, kuriem tâ tâda nav, tie vienkârði to nesaprot, nekad nebûs miera, nekad nebûs tâ kâ gribçsies.tie brîþi, kad bûs miers vai gribçtais, âtri aizmirstâs un pârklâjas ar nevçlamo.
dzîves jçga ir dzîvoðana, ja nedzîvo, tad arî neredz to savas dzîves jçgu.
mçìini paskatîties praktiski un no malas uz savu situâciju - tu jûties slikti, nevienam tâ nav paredzçts justies, tâpçc tev jâsaprot, kas tev kaið. aizej pie ârsta. viòð tev palîdzçs un tad varbût arî noderçs iepriekð teiktais.
un nedari to, ko nekad nevarçsi izmainît.
lai tev veicas!
Re: Paðnâvîba.
08.01.2006 18:21
dora
kam tas viss interesee?, kam interesee kaada tev gruuta dziive bijusi, kam tas interesee ka tevi neviens nesaprot?
viss ir pupu mizas, ja cilveeks neredz naakotni vinjam nekas nepaliidzes,
tu piemineeji visaadas ikdienishkjas probleemas, jaa patieshaam tas ir muljkjiigi deelj taa aiziet no dziives ja tev tur draugu nav, ja tev nezjeliiga pasaule un tamliidziigi...
bet ja cilveeks zaudee jeegu , un neredz vairs sapnjus naakotnei un ceriibu turpinaat , tad neviens aarsts to natgrieziis, tikai dos mierinajumu un iespeejams speeku taalaak ciiniities, ....ja taa padomaa, tad par ko interesanti?...par skaistu, saulainu riitu? ...par karstu kruuzi kafijas zem siltas duunu segas aukstaa ziemas vakaraa ar miiljoto pie saaniem...,psc...tas viss ir bulshits
redz cilveeki kas ir paarveersti slimniicaa "salaatos" ir tie kas neredz dziivei turpinaajumu, neredz savu naakotni, visa labaa iedvesmoshana ir tikai mirklja sapnis pie kura neviens no vinjiem nespeej atgriezties atkal ..un atkal, taa ir cita pasaule un nedod dievs kadam tur nokljuut
viss kas sheit notiek, visi kas sheit sauc peec paliidziibas ir tikai ar miikstu sirdi izmisushi cilveeki kuriem vajadziigs parunaties, ...tikai daudz parunaaties, izsviest savu saapi 10 reizes , jo ir viens siikums kas vinjus joprojaam tura pie dziiviibas, taa ir Ceriiba, un tas ir dziiviibas koks

he he..kaa dzejnieks ;)
bet kaut ko es liekas pateicu :))))
trrr
Re: Paðnâvîba.
08.01.2006 21:55
devil, pateici gan un paldies tev par to :)
!
Re: Paðnâvîba.
09.01.2006 10:10
iZLEC PA LOGU NO 9.STÂVA!
Re: Paðnâvîba.
09.01.2006 10:43
Tu neesi nekâda paðnâvniece, Tu taèu gribi dzîvot! Kam negadâs kreòíi! Varu teikt, ka 18 gadu vecumâ es jutos daudz reiþu sliktâk kâ tagad savos 30! Lai cik tas dîvaini nebûtu, ja tajos 18 nav kam uzticçties, uz ko païuties, ja "neviens nesaprot", tad var bût arî sajûta, ka dzîvei nav jçgas! Tas jau ir liels solis, ka Tu meklç palîdzîbu kaut vai forumâ!
Jçkabs
Re: Paðnâvîba.
09.01.2006 12:02
Jâlieto antidepresanti tad paliks labâk.
Jâ!
Re: Paðnâvîba.
09.01.2006 12:28
Sprâgsti nost, padauza!

oooo
Re: Paðnâvîba.
09.01.2006 12:38
Kristiine vairs neko neraxta, tas mani uztrauc.:(
un tie kas var uzraxtiit taadus nezjeeliigus komentaarus...man juus zjeel, jo esat zemaaki par zemaakajiem nelieshiem.
ita
Re: Paðnâvîba.
09.01.2006 12:47
Kristîne, tâda sajûta, it kâ to bûtu rakstîjusi es!!!

Es tâ nodzîvoju lîdz 25 gadu vecumam ar tâdu dzîves uztveri. Bieþi esmu sçdçjusi ar þileti rokâs. Vienkârði aizgâju pie neirologa, lai izraksta antidepresantus (Flux). Dzçru 4 mçneðus un kâ izmainîjâs skats uz dzîvi.

Te jau iepriekð bija teikts, ka latvieðiem ðitâ 'pozitîvâ" dzîves uztvere gçnos ielikta. Nu tie tieðâm var bût neiroloìiski, depresîvi traucçjumi kâ tas ir man.

Protams, visideâlâk ir iet pie psihoterapeitiem, kas visu iznîdçs lîdz saknçm, bet tas diemþçl maksâ baisu naudu... :(
ita
Re: Paðnâvîba.
09.01.2006 13:14
ja velies sarakstities, uzraksti savu e-mailiòu?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 7?
Ziņa: