Kâ lai aplauþ zâlîtes pîpçtâjus?

Aizsāka Vala 

Zâli pîpçt ir kaitîgi - draugs un draugi to pîpç, man piedâvâ..
Ko lai es saku viòiem, man jau trûkst argumentu, lai aplauztu tos debilos pîpçtâjus!
Zâle nâvîgi bojâ atmiòu un padara cilvçka domâðanu pagalam lçnu un aprobeþotu, rodas problçmas ar abstrakto domâðanu, îsâk sakot - cilvçks pârvçrðas par idiotu.
Pçc pieredzes zinu - nevajag!
Pati dzive vinus aplauziis:)
Bet Jûs varat iedomâties kko pilnîgi stûrgalvîgu? Saku ko gribu, biedçju drakoniskiem pastâstiòiem utt. Viòiem tikai interesç kaa apdalbiities un staastiit paareejiem - cik tas ir kruti, kad esi hajâ un tad redzi gaisminjas, kraasinjas, sviitinjas, ruutinjas, vajag pameegjinaat, buus kruti!!
Un kad sapuutushaas draudzeniites vel pie sevis izslaapushos draudzinjus- piipeetgribeetaajus, tad iistie piipmanji tik pavelk uz zoba ( zheel man vinjus tikai taapeec, ka vinjiem truukst taadas sajuutas, ka blakus ir miilosha un ruupju pilna maitene, kas kko liedz), tapec jauc aaraa to sjuutu arii saviem draugiem noraujot no meitenes siltaa saana uz balkonu kur dreboshaam nosalushaam rocinjaam papiipees zaaliiti un smaidiiis par gasiminjaam kraasinjaam!!! Nu tik pretiigi!!
ko tu lien pie tâdiem doìikiem? atrodi un izvçlies sev kompâniju, kurâ nesmçíç zâli. un miers.
Es arî gribçju to paðu teikt!!!! Tieði tâ! Un bûs miers!
Re: Kâ lai aplauþ zâlîtes pîpçtâjus?
07.01.2006 20:40
ilgi nevajag piipeet zaali lai paliktu totaals idiots.
ne jau vinjsh pirmais un peedeejais viirietis uz pasaules...
es nevaru sev atrast citu kompaaniju, kat vai taa iemesla peec, ka es sadraudzeejos ar pavisam normaalu kompaaniju, un piipeshana ir pasaakta nesen un tajaa jau ievilkts ir mans miiljotais viirietis, kas man protams ljoti saap!
cik tad tçmas vçl sâpçs?
kaðíis
zâlîtes pîpçtâji
07.01.2006 22:13
http://www.dr.lv/forums/read.php?f=3&i=129503&t=129342#reply_129503
Jâ, ar draudzeni esam vienadaas situacijaas, vinjas draugs un mans draugs - abi ir vienadas situacijaas, un mes lidz ar to arii, abas netiekam galaa, taped arii kjeram peec padoma!
Un kas par to????
garlaicîgi. slinkums atkârtoties.
pasaki man, kur rodas tâdi ïaudis, kuri domâ, ka otru cilvçku bez viòa paða piekriðanas var izaudzinât? tevi var izaudzinât? ja tu negribi? vai pârliecinât pârtraukt darît to, ko pati atzîsti par labu esam?

http://aa.org.lv/map.php
www. narko.lv
varbût atrodi ko noderîgu.

un ieliec google.lv meklçðanâ "lîdzatkarîba". lûk ðî ir tava slimîba, kura tev pirmâm kârtâm jâsâk ârstçt. vçl pirms íeries pie palîdzçt mçìinâðanas savam puisim. vari aiziet uz lîdzatkarîgo alkoholiíu tusiòu.

ar draugu/ puisi rîkoties ir vienkârði. ïauj viòam sastapties ar savâm zâles pîpçðanas sekâm - pasaki, ka tev tas nav pieòemams nekâdâ veidâ un ïauj izvçlçties paðam - pîpçt vai tevi draudzenes lomâ.
Piekritu pedejam komentam. Vienreiz dzirdeju nn mates draudzenes sitadu textu- Janis bija tik labs cilveks, nu drusku iedzera, kurs gan neiedzer, domaju, gan busu gudra, atradinasu utt. Pagaja 20 gadi, tas mans Janis dzer ka dzerdams, vecais azis, da nu i na... vajadzeja pusi dzives, lai aizietu no taa merkaka!
slinkums atkârtoties, bet divi reâli gadîjumi iz dzîves:

* dþeks uzpîpçja zâli. pçc trîs nedçïâm (!!) braucot ar maðînu ðo aptur policija, nezkâda velna pçc nosûta uz narko ekspertîzi. rezultâtâ uz cik tur gadiem atòemtas tiesîbas + sods abnormâli liels, par to ka pie stûres narko reibumâ. bûtu pçdçjâ pusgada laikâ - dabûtu vçl atsçdçt.

* kâdreiz skolâ, klasesbiedrs aizrâvâs. tâ nu gadîjâs, ka diezgan bieþi ar viòu spçlçjâm zoli un nevarçja nepamanît ka pâris mçneðu laikâ dþekam reâli domâðana palçninâjâs, sâka nopietni zust atmiòa, un citi brînumi...
Re: Kâ lai aplauþ zâlîtes pîpçtâjus?
08.01.2006 18:24
ljoti vienkaarshi, labaakais lauziens buus vinjam izveeleties starp tevi un ýaali
a viirieshu pasaule ir ljoti daudz, to gan atceries ;)
Paldies, laikam arii ta ir jaadara, kad taa izdariishu, tad zinu, ka vinjsh izbaigs, jo es esmu vinjam ljoooti daarga! Tikai stulbaakais tas, ka man nav nedaudz skaidrs - vai zaaliiti atmest ir jaasaprot pasham, vai tomeer jaauzstaada ultimaats? Un ultimaats ir piedpiedu kaaartaa, kas veelaak tomeer sakraasies kaasarktinaajums un panesiisies kashkji arii par citaam lietaam, kuuras, paldies Dievam , pagaidaam nav, bed draugs buus tiesiigs man arii aizliegt (tikai pagaidaam neredzu iemeslu par ko) un uzstaadiit ultimaatus- es vai tas un tas:(
manupraat labaak ir pasham sajeegt, ko nodara zaaliite, un, vai vinja ir tik nepiecieshama, bet, ja citas izejas nav, kaa manaa gadiijumaa, tad jaakjeras pie ultimaata vien buus!
Paldies par padomiem, njemshu tos veeraa!
Ceru uz labu iznaakumu, nebaidoties zaudeet savas poziicijas drauga dziivee.
aizved viòu uz anatomikumu un parâdi kâdi radîjumi (par bçrniem tos bûtu grûti nosaukt) dzimst narkomâniem... domâjams, ja viòð gribçs kâdreiz bçrnus tad noteikti atmetîs.
To iii: narkomanam neeksistee tads KADREIZ, tikai un vienigi tagad un tulit. Sakumaa vini to rupigi slepj, jeb pashi neapzinas, bet velak jau..ko tur vairs.
Hm, a Tu pârliecinâta, ka, pat ja solîs vairs nepîpçt, tad no tiesas nepîpçs ne tikai Tavâ klâtbûtnç, bet vispâr? Es par to tik droða vis nebûtu.
par zaali viss ir skaidrs- taa ir alkohola mafijas ciinja pret nekaitiigaam vielaa, kas dod to pashu - rasslobinu,bet nekaite vesleiibai.kamer padosieties , rijiet snabi un cieshat paghiras un aknu veezi/mirstat uz pohaam no sirds nepietiekamiibas, cieshat no depresijas utt., vai zaaliiti piipeejat un atslaabinat nervus.Izveeli izdariiaat juus, vai valsts? Paaraak daudz uzticieties valsts varai, miiliishi...,hehe.Tad kapeec vergojat saviem saimniekiem, bez breiivas domas pashi?
I kur gan rodas priekðstati, ka visi, kas nepîpç zâli ir pilnîgi truleòi, kuri laiku vada patçrçjot alkoholu bezsakarîgâs devâs un audzçjot cirozi?

Es gan ar nevaru teikt, ka man ir zinâmi konkrçti fakti par zâlîtes kaitîgo ietekmi uz smadzeòu darbîbu, jo man zinâmie tâs lietotâji par smadzeòu klâtbûtni organismâ nevarçja sûdzçties jau pirms pirmâ kâsîða.
Ja kadam interesee realitate, tad nav jabrauc uz anatomikumu, bet uz Hospitalu 55, motivacijas nodalu. Iespaidigi. Vel var naktii pastaigat pa maskavas ielu. Un 99,9 procenti narkomani sak ar zaali. Nu zinu es to virtuvi, un zinu cik drausmigi gruti no turienes atgriesties.
Re: Kâ lai aplauþ zâlîtes pîpçtâjus?
09.01.2006 10:43
tas, ka 99 proc narkomani saak ar zaali nenoziimee, ka 99 proc kas saak piipeet zaali beigs ar heroiinu.. vai to, ko macinjsh atljaus.

Nevar jau ar tiem procentiem visiem acis aizmaaleet, bet tas jau muusu valstii taada pierasta lieta peetiijumos... ciparinji , skaitliishi.. Tv diktoriite neatskjir 100000 no 1000000 (laikam arii saaka ar zaaliiti)...
ai, nu tieshaam, tapat var teikt, ka 99,5 pammegina snabi un nodzeras...nodzeras tie,kam taads miiksts raksturs, taapat notorneejas, es savu zali kaadreiz uzpiipeeju, piektdienaas iedzeru klubaa un nedomaaju, teiksim saakt spriceeties vai dzert pirmdienas riitaa...
Re:
23.02.2006 09:13
air purifier [url=http://www.u-blog.net/airpurifier]air purifier[/url] bare escentuals [url=http://www.u-blog.net/bareescentuals]bare escentuals[/url] bare minerals [url=http://www.u-blog.net/bareminerals]bare minerals[/url] bathroom vanities [url=http://www.u-blog.net/bathroomvanities]bathroom vanities[/url].
es gan iesaku uz to anatomikumu aiziet... es tur biju vidusskolas sâkumâ - tas man protams bija ðoks, bet cilvçks nevar pats no nostâstiem saprast, kâdas visam tam ir sekas - labâk ir lai pusaudzis to redz savam acîm... man tas tieðâm ir ietekmçjis - nekad nav bijuðas problçmas atteikties no tâda veida piedâvâjumiem...
Re:
23.02.2006 11:38
colloidal silver [url=http://www.u-blog.net/colloidalsilver]colloidal silver[/url] colon cleanse [url=http://www.u-blog.net/coloncleanse]colon cleanse[/url] computer armoire [url=http://www.u-blog.net/computerarmoire]computer armoire[/url] powerball lottery [url=http://www.u-blog.net/powerballlottery]powerball lottery[/url].
Re: Kâ lai aplauþ zâlîtes pîpçtâjus?
23.02.2006 15:18
piekrîtu seezen.
Galu galâ ja "piektdienu" zâles pîpçtâjiem bûtu tâdi bçrni kâdi anatomikumâ izstâdîti, tad Nîderlande, pusBeïìijas un Dânijas Kristiânija jau sen bûtu izmiruði.

o. tiko ienâca prâtâ - saistîbâ ar indigo bçrniem - kautkad dzirdçju ka sâkumâ tâdi esot parâdîjuðies puíu bçrniem vecâkiem :D



Ziòojums rediìçts (23-02-2006 15:20)
Re:
23.02.2006 23:57
beads [url=http://www.u-blog.net/beads]beads[/url] bodybuilders [url=http://www.u-blog.net/bodybuilders]bodybuilders[/url] cheep flights [url=http://www.u-blog.net/cheepflights]cheep flights[/url] cheep tickets [url=http://www.u-blog.net/cheeptickets]cheep tickets[/url].
nu visiem "piektdienas" zâles pîpçtâjiem anatomikuma bçrni nedzimst, bet iespçjamîba palielinâs... un es jau nerunâju tikai par anatomikuma bçrniem - tur var apskatît arî iekðçjos orgânus kuri ir sabojâti ar visâdiem "nieciòiem"... man savas smadzenes, plauðas, aknas, sirds un citi orgâni noderçs citiem priekiem...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 11?
Ziņa: