Kas notiek peec naaves ???

Aizsāka Someone .. 

Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 16:14
Devil - es gan nedomâju, ka viss ir tik vienkârði, to, ko varam pierâdît tas ir un ko nevar pierâdît - tas nav. Kaut kâ sareþìîtâk tomçr ir.

Burzum
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 16:15
isteniba jau neviens ari nav pieradijis kas notiek pec naves, to nevienms nekad nezinas isti, vai tur pareizi ka medicina saka vai ka, majticigie saka.
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 16:19
Jautâjums, uz kuru nevar atrast atbildi. Mçs esam tik ilgi, kamçr mûs kâds atcerâs. Tikko zûd atmiòas un pçdçjais, kurð var mûs atcerçties, tad viss, nav nekâ. Jaunîbâ domâju par ðo tematu un kâ jau visi, neko neizdomâju. Visai dîvaini ir tas, ko novçrojâm savâ ìimenç. Manas mammas mâte nomira gadus piecus pirms manas dzimðanas, tas ir es nekad nevarçju viòu nedz redzçt , nedz dzirdçt. Viòa lietoja savas dzimtâs vietas apvidvârdus. Mçs pat lâgâ nezinam, kur ir tâ vieta, tâtad bijuði neesam, tas nav Latvijâ. Mana mamma tos nekad nelietoja, citi cilvçki arî. Es laiku pa laikam pasaku kaut ko no vecmâmiòas leksikona. Mamma parasti uzprasa, kur es dzirdçju tâdu vârdu, es nevaru pateikt. Mistika. Tie vârdi ir ïoti specifiski. Miruðo cilvçku spokiem ticçt negribâs, bet to ka ir kâda ìimeniska lînija - saite, tas gan. Kadâ veidâ tâ informâcija tiek nodota, nezinu.
laimiga
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 17:11

lasu sho diskusiju un domaaju- cik labi buut cilveekam. Mums kaut kam jaatic ta vai ta un kaapeec neizveleeties to labako.


Es zinu un ticu, ka manai dziivei ir jega, jo Dievs mani miil un veel man tikai labako un pec naves buusu pie Dieva un Kristus, kura delj tur vareeshu buut:)
Iesaku izmeeginaat tam ticeet:)
Ezitis
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 17:16
Es apdomajos.. Man liekas, ka nave ir pats svarigakais notikums dzivee, un manuprat velme to izzinat ir normala. Mani baida doma, ka naave ir japienem vienam pasham, neviens nenaks lidz( za kampaniju). Manas domas ir tadas, ka nekadas manas personibas nepaliks, domaju, ka paliks kaut kada energija, jo uz to pamata vis ari notiek. Es dazreiz uzdodu sev jautajumu- vai es pielauju domu, ka varu nomirt. Nee.. Ar pratu jaa, bet..
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 17:47
maiga
tieshi tik vienkarshi aii ir, tas viss tachu ir mediciiniski un praktiski pieraadiits
vieniigais kas paliek ir jau kaa te viens teica ir energjija , vai es driizaak sauktu vienkaarshaak to ... atminjaam par cilveeku
smadzenes tachu ir tas kas izstraadaa impulsus un razjo energjiju muusu kjermenim ,
ja tavai veljasmashiinai motors apstaajas tad bez remonta vai motora mainjas taa neies, cilveeka gadijumaa tas nav nedz labojams nedz nomainaams, elektrisko impulsu kjede apstaajas un viss, nav nekaada nedz gara nedz dveeseles kas tagad kliistu pa pa pasauli vai vinjpasauli

BET
es nenoliedzu ka cilveekam ir vajadziigas labas domas , ceriiba un ticiba kaut kam labam, es pats nedaudz arii ticu taam muljkjiibaam, kaa arii labajam, ko citi sauc par dievu
tomeer pastaav visam izskaidrojums,un bez izskaidrojuma nav pamata 100% ticibai kam nereaalam

plants
te ir ljoti vienkaarsh un ne tikai taads izskaidrojums
smadzenju darbiba ir neizdibinaama, un caurgeeniem un veel velns vinjsh zin kadaa veidaa var tikt paarnesta informaacija ne tikai caur vienu vien paaudzi,
tie vardi kurus esi teicis : ir iespeeja ka tev vienkarshi dzirdeeti kaut kaadi vaardi , kuri likaas paziistami un iespiedaas tavaa zemapzinjaa , otra iespeeja, maate ir kaut ko teikusi tev mazam esot tikai to neatceraas, un tagad briinas,
bet ja tev labaak patiik ka tev tagad sho te tekstu meegjina partulkot tavs vecasmammas spoks, blakus seezjot, savaa dialektaa, tad veelu veiksmi diskusijaas, nav jau slikti, es ar kadreiz gribeetu parunaties ar kaadu kad man pavisam slikti :) ;)



Ziòojums rediìçts (12-01-2006 17:55)
Lelle
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 18:10
Noteikti ir kas vairaak par muusu dziivi shai saulee... Un ir taa iekaartots, lai mees sheit to nosleepumu neizzinaatu... citaadi jau visi gribeetu nomirt vienaa laikaa... ja tur, kaut kur ir daudz labaak... Domaaju, te katram ir jaapaveic savi darbinji/nedarbinji un TAD.. :P
zutis
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 18:39
Tâ loìiski domâjot es drîzâk pieïauju ka ir reinkarnâcija, bet nav aizkapa dzîves. Pçc nâves vienkârði uzreiz piedzimsi no jauna (no sava skatpunkta), lai arî lîdz reinkarnâcijai var paiet vesela mûþîba (kamçr beigts laiku neizjût).

Viena lieta mani biedç: ka varbût neviens nemaz îsti nezin kâ ðis visums ir iekârtots, kas ir dvçsele, utt. , ka tas ir kâ viena liela Trako Mâja :) Un ka "dvçseles" ir vâjie spçki, kas nevalda pâr to.
Zaljace
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 18:56
Aizkapa dziive-brrrrrrrr
Zaljace
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 19:09
Ar to es gribeej teikt, ka tad jau labaak reinkarnaacija... :D
Manaas aciis dveesele ir k-kas skaists, kas muusos miit ... Es to apziimeeju, kaa k-ko siltu, puukainu un jauku .. Tajaa miit viss labais !!! Un domaaju, ka peecnaaves dziive ir k-kas skaists, jo muusu dveeseles izdziivo un vinjas satiekas peec tam .. Aii, manas fantaazijas uzdarbojas ... Nju man taa liekas .. :))
med med>smçíçtâjam
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 21:54
Aizej uz Kr. Barona 56 pie kriðnâm. Paprasi kur ir biblioteka un pret ziedojumu saòem Bhagavat -Gita.
Ârieðiem Indijâ nebija jâcînâs par iztiku. Çda pliki augïus un domâja,domâja ,domâja. Bhagavat -Gita ir izliktas ðîs domas 5 tûkstoðu gadu garumâ. Tur tu sîki uzzinâsi,kas ir nâve,dvçsele,tavs liktenis.
Alberts Einðteins ðo grâmatu nosaucis par Bîbeles bîbeli.
Cilvçces sâkums,ja mçs runâjam par civilizâciju sâkâs daþos pasaules centros. Tie bija Babilonija,Ðumeri,Çìipte un Indija. Tikai pçc tam sâkâs Grieíijas civilizâcija,Aleksandra lielâ impçrija,Romas impçrija....
Nju jaa ... Taa jau buutu veesture ... Dziivoju 80 km attaalumaa no Riigas ...
Pajolis
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 22:33
Pfff....íermeni sagrauzîs târpi un tas sadalîsies....A dvçsele??!!:)tâdas nav tâs ir mûsu smadzenîtes,kuras liek mums domât,ka mums tâda ir...un tapçc jau katrs cilvçks ir savâdâks,nejau tapç,ka dvçsele viòiem tâda...prosta smadzenes uzsûc kaut ko savâdak..un svâdâk arî dod ârâ-taka...beigas bûs tâdas-nu taka aizmigtu tikai bez sapòiem un viss...izgaisîsim no ðîs sapistâs pasaules...kâdu varbût atcerçsies,kâdu nç...
:)un dievs??Paradîze???-pff...pasaka priekð vâjajiem,slimajiem u.t.t.,jo tur slimie kïûs veseli,nabagie bagâti...pff....loð i pizìoð..Izdomâjuði,lai nîkuïi nepakârtos..
Katram cilveekam viedoklji atskjiraas, un shajaa gadiijumaa, es tev galiiigi nepiekriitu !!!
crue
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 22:51
Pajoli, cik tev ir gadinji? Spriezhot peec nika-taa pamaz... -)
Pajolis
Re: Kas notiek peec naaves ???
12.01.2006 23:18
Un...kâda starpîba cik gadi???Gadi,mçnçði izdomâti priekð stulbeòiem,tâpat kâ pulksteòi..Tâdiem lohiem,kas savu dzîvi dzîvo pçc tur kaut kâdiem principiem un uzskata,ka ìçniji varbût cilvçki gados..pff...sekli...cits ar 40 netuvu nav to pieredzçjis(un ar savâm aprobeþotajâm smadzençm un prâta spçjâm aizdomâjies),ko puikas 16.
ejiet dirst,ja kâdam kaut kas nepatîk.
Neiedzilinieties....miilie cilveeki.....saslimsiet....nekad nedomaajiet kas buus peec tam-es pirmo reizi par to iedomaajos 20 gadu vecumaa un paareejos 20 gadus mokos ar vegetatiivo distoniju.....vai ir veerts?Navv.Dziivojiet.
Labi !!! Makkija, klausiisim tevi !!! :)
Pajolis
Re: Kas notiek peec naaves ???
13.01.2006 09:58
Pareizi....
Re: Kas notiek peec naaves ???
13.01.2006 10:45
Pajolis
man shkjiet ka vieniigais kas visiem tevii nepatiik ir nekulturaalais runas veids, buutu labi ja tu tos vaardinjus savaadaak izteiktu ;)
, ja ne savaadaak tad aizvietojot ar ***
bet par parejo es tev piekriitu,un arii gadiem ir maza noziime tajaa kaa cilveeks uztver pasauli un domaa, ka arii pieredze



Ziòojums rediìçts (13-01-2006 10:47)
Nju jaa, es tev devil pilniibaa piekriitu !!! K-gad jaasaka, ka cilveekiem atskjiras viedoklis par dziivi, ticiibaam, runas veidiem un visaam paareejaam lietaam !!!
Pajolis
Re: Kas notiek peec naaves ???
13.01.2006 11:32
Tâ ir ..teiksim, ja es sâktu rakstît..***=lohi.,tad jau pats bûtu pieskaitâms pie tiem,kas dzîvo pçc principiem un kaut kâdâ veidâ aprobeþo (lai cik ar stulbi neizklausâs)-pats sevi...Taka...man tie vârdi ir tuvi un domâju,ka tas pat ïoti akcentç momentus tekstâ un nevienam tie nav sveði..turpinâðu tos lietot.
:)piedodiet,tie,kuriem tâdâ veidâ bojâju dzîvi...esmu egojist un man vis pohuj.
Njaa, zeel man tevis ...
gh
Re: Kas notiek peec naaves ???
13.01.2006 12:28
pacietis, driiz uzzinaasi :D
fl
Re: Kas notiek peec naaves ???
13.01.2006 17:55
Tomeer labaak NEzinaat......
Varbuut labakaa nezinaat, bet k-ko jau gribas zinaat, tacju interesee !!!
Re: Kas notiek peec naaves ???
13.01.2006 23:04
Katram cilvçkam ir tiesîbas uz attieksmi pret nâvi, tas noformulç arî viòa attieksmi uz dzîvi. Domâju, ka nâve satur kâdu fundamentaalu jçgu. Lai jums visiem veicas jeegas mekleejumos! Es arii veel procesaa.. :)
domâju ar to viss beidzas
Re: Kas notiek peec naaves ???
13.01.2006 23:45
to ois
ja arii taa ir tad beigaam kaa taadaam ir jeedziigs raksturs ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 14?
Ziņa: