Kas labâki - akrila nagi vai gçla?

Aizsāka Ieviòa 

Dikti vçlos (daþâdu apsvçrumu dçï) uzlikt mâkslîgos nagus. Manâm draudzençm ir gçla nagi bijuði - jâ, pçc tam tie nagi izskatâs pabriesmîgi... Bet îstais jautâjums bija - kur ir atðíirîba? Atvainojos par savu nekompetenci ðajâ jautâjumâ, esmu vienmçr iztikusi ar to, ko daba dâvâjusi... Bet ir par îsu! Abâs nozîmçs. =)
Çd vitamînus Nutricap- tad izaugs gari:)
Lîdz zemei? :P
A tu gribi lîdz zemei? Grâbsi pçrnâs lapas?:-)))
Ne vieni, ne otri nav diezko labi prieksh nagiem.. Ja Tev savi nagi ir samera cieti, tad varbut ari pec nonjemshanas nebus tik traki.. Bet nu principa es ieteiktu labak gelu, jo akrils sava attistiba ir nedaudz apstajies uz vietas, tachu gelu razho speciali ar skabekli (protams ne jau visi manikiri to lieto), ka ari pec jaunakajam apmacibas programmam, nagu pieaudzeshanas procesa apaksha tiek uzklata speciala viela, lai (it ka) nebojatu, saudzetu nagus un velak tiek ieteikts lietot ipashu ienadzu kopshanas ellinu, kas baro nagu pie ta pashas saknes, tadejadi ari samazinot gela kaitigo iedarbibu uz nagiem un stiprinatu Tavu isto nagu zem ta.. Nu tas ta isuma laikam viss! :)
Wow, esi pacentusies =) Paldies! =)
Man personîgi akrils turçjâs daudz labâk, kaut lîdz tam biju tikai gela piekritçja.
es ar nagiem
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
18.01.2006 00:23
Tâ jau runâ gan, ka gçla esot it kâ labâki un varbût tâ arî ir, bet man ir akrils jau gadus piecus un neredzu iemeslu mainît pret gçla. Kas notiek ar maniem paðas nagiem apakðâ, redzu tikai profilakses laikâ, kad novîlç akrila virskârtu. Nu ir jau plâni un mîksti, bet tas arî bija iemesls kâpçc es tos akrila nagus vispâr liku. Bet krâsa viòiem it kâ ir normâla, nav ne dzelteni ne kaut kâ citâdi slimi no skata, tâpçc nedomâju kaut ko mainît. Man liekas, ka tas izslavçtais akrila kaitîgums drîzâk attiecas uz manikîra meistarçm, kas ar to saskaras katru dienu un nepârtraukti ieelpo to íîmiju. Klientçm tâs pâris stundas reizi 3 vai 4 nedçïâs diez vai ko daudz kaitç. Un nagi, tâpat kâ mati, kad reiz ir izlîduði no âdas apakðas, jau ir nedzîvi audi un organismâ nekas daudz no tâ, kas uz tiem ir uzlikts, atpakaï nenonâk (citâdi jau varçtu teikt, ka matu krâsa caur matiem tiek galvaskausâ un bojâ smadzenes). Protams, gan matus, gan nagus var sakopt un padarît no skata spoþâkus un veselîgâkus ar daþâdiem ârçji lietojamiem lîdzekïiem. Arî âdas kurpes, kas regulâri koptas ar kurpju smçri, izskatîsies labâk, nekâ mûþam nepucçtas, bet tâpçc jau neviens nesaka, ka tâ ir "dzîva" âda. Eïïiòas naga pamatnes un ienadþu kopðanai piedâvâ arî salonos, kur liek akrila nagus. Nagu estçtiskais izskats nav atkarîgs no materiâla, bet gan no manikîres profesionalitâtes - biezas lâpstas var uzíepinât no abiem materiâliem. Tâpat no abiem var uztaisît plânus, smukus nadziòus, ko nezinâtâjs neatðíirs no îstiem. Ja daba nav apveltîjusi ar stipriem paðas nagiem un lielu pacietîbu, lai katru otro dienu apvîlçtu, pârlakotu u.t.t., akrila vai gçla nagi ir pat ïoti ok. Laka turas nedçïâm un nagi zeíes arî neplçð, jo tiem neveidojas atskabargas. Sâkumâ var gadîties kâdu nagu nolauzt, bet ar laiku iemanîsies uzmanîties riskantajâs vietâs (man tâds bija auto durvju rokturis) un nekas vairs nelûzîs. Pçdçjos gados riktîgi lûzuði vairs nav, tikai ieplaisâjuði, kad kaut kur atsitas. Tad uzreiz bezkrâsaino laku virsû, lai neplaisâ tâlâk, un pie manikîres, lai salabo. Ir dzirdçts, ka sûdzas, ka puse nagu nolûzuði jau pçc nedçïas vai divâm, vai atlupuði no naga pie pamatnes un sânu malâm. Tâ nav ne gçla, ne akrila vaina - vienkârði slikta manikîre. Diemþçl pçdçjâ laikâ mâkslîgie nagi ir ïoti pieprasîti un visâdas dâmîtes, kas kaut kur sadabûjuðas materiâlus un izgâjuðas trîs dienu kursus, reklamçjas internetâ un uzdodas par kvalificçtâm manikîrçm. Es tomçr labâk uzticos pârbaudîtiem saloniem.
Prieks bija lasît! =)
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
18.01.2006 07:22
paldies, arii man viss beidzot kljuva skaidraaks :))
Nu jaa, acimredzot man bij trapijushas neparak profesionalas manikires.. :) Tachu nevaru nepiekrist, ka tagad ljooti daudz sievieshu iziet shos nagu pieaudzeshanas kursus un piedava savus pakalpojumus, bet ka lai es zinu, cik tad vinjai liela pieredze un, cik kvalitativus materialus vinja lieto!? Varbut kads var ieteikt TIESHAM labu manikiri? :)
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
18.01.2006 09:48
Skaistuma vçstniecîbâ ir ÏOTI labas manikîres!
Es varu ieteikt labu meistariti,kas liek gela nagus.Pagaidam vina macas,driz jau liks eksamenu,bet liek jau labi.Esmu jau uzlikusi un pat pirmo profilaksi taisijusi,esmu pilnigi apmierinata. PuMa rakstîja:

> Nu jaa, acimredzot man bij trapijushas neparak profesionalas
> manikires.. :) Tachu nevaru nepiekrist, ka tagad ljooti daudz
> sievieshu iziet shos nagu pieaudzeshanas kursus un piedava
> savus pakalpojumus, bet ka lai es zinu, cik tad vinjai liela
> pieredze un, cik kvalitativus materialus vinja lieto!? Varbut
> kads var ieteikt TIESHAM labu manikiri? :)
Jâ, viedokïi atðíiras!!!
Kâdu laiciòu jau esmu gçla nagu modelçtâja un varu teikt, ka ir klientes, kurâm nadziòi labi turâs, bet ir tâdas, kurâm nav viegli sadîvot...redziet, arî daïçji viss ir atkarîgs no paðas klientes...domâju, par dzîvesveidu un paðas nagiem...!!!
Lieciet gçla nagus...:)))
sveiki,meitenites!!!varu simt procentus pateikt ,ka akrila manikiram nav nekada vaina ...manikirs man jau uz nagiem ir ap diviem gadiem.
Pilnigi piekritu VIS labakie meistari ir ,,skaistuma vestnieciba,,Blaumanja 12 A SUPER meistare KARINO4KA....es varu mierigi staigat vairak ka menesi ...pat redzet nevar kur ir starpiba.....lai jums veicas....esiet 6armantas!!!
akrila kapïi... gçls indîgs... ekstraksts no 4 skaistumkopðanas forumiem. varbût izklausâs riebîgi, bet tâ nu i. un ko vîrieði saka, labâk nedzirdçt nevienai plastikâta lipinâtâjai. tieðâm visâm tik slikta veselîga (vai tâds slinkums) audzçt paðâm saprâtîga garuma nadziòus? tagad taèu visâdas iespçjas, nagu eïïas, cietinâtâji, vitamîni un minerâlvielas, augðanas paâtrinâtâji, balzâmi...
Nu, man draudzenei vîrs pçc savas iniciatîvas naudu dod, lai tik nagus uzliek :-) Tâ kâ nav visi vienâdi.

Un ja labi uzliek ne nu kapïi, nekâ.
Man arî ir gçla nagi, nav gari un daudzas kolçìes pat nenojauð, ka nav îstie. Un nagu formu arî var izveidot daþâdu (tâ lai neizskatâs pçc kapïiem). Un kâpçc saka pieaudzçti nagi? Man gçls ir virsû paðas nagam, un sajûta ir tâda, ka ir vienkârði uzlakoti nagi.
Skarleta
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
16.02.2006 12:44
Es arî kâdu gadu taisîju akrila nagus. Skaisti. Protams, sâkumâ pie tiem ir jâpierod. Kad ilgâku laiku ar tiem pastaigâ, tu iemâcies tos saudzçt. Akrila noturîba ir atkarîga no formas. Jo îsâki un ar pareizâku formu, jo ilgâk tie turâs. Iepriekð man bija grûti izaudzçt savus nagus. Bet tagad esmu iemâcîjusies mâjas darbus darît gumijas cimdos. Un lietojot llabu nagu laku un tos saudzçjot, man ir izauguði diezgan gari arî savçjie.
Par meitençm, kas ir nesen beiguðas kursus. Iespçjams, ka tâm ir labas mâkslinieciskâs dotîbas un forma iznâks ïoti skaista. Bet tâm var bût arî divi mînusi - tâ kâ viòas vçl nav profesionâles, nagu noturîba nebûs pârâk laba un pati procedûra aizòems divreiz, iespçjams trîsreiz vairâk laika. Domâju, piekritîsiet, ka 4 vai 5 stundas nosçdçt uz vietas grûti.
Bet viennozîmîgi, labi akrila nagi ir skaistâki par dabîgajiem.
Hmm... pieaudzeetie nagi... nezinu kaa liek geelu, bet akrila: nosliipe pashas nagu, galaa liek "tip", kuru izveidu peec formas un tad visam klaaj virsuu zampu.

Es arii savai sievai pats financeeju akrila nagus. Un es laikam ieteiktu daamaam salonu "Sakura" vecriigaa.
Es arî esmu par stipriem, gariem, skaistiem un DABÎGIEM nagiem. Bet kâ lai vinjus izaudzç?? Esmu jau izçdusi divas Duovit sievieðu vitamînu tûbiòas un lietojusi Avon nagu stiprinoðos lîdzekïus, bet nagi kâ mîksti tâ mîksti un vçl ðíeïas :((
Man ir taa! arii nagi shkeljaas, bet es nopeerku diezgan leetus akrila nagus un pati pielieku! tas arii viss! un staigaaju!
es zinu, ka vinji nu ljoti gliiti neizskataaas, luuzt, bet uz kaadu laicinju turaas!;) lai izskatiitos gliitaak, es pati nolakoju un uzziimeeju dazhaadus ziimeejumus( pukiites, sirsninjas, utt ar adatu) es pati ar to visu tieku galaa! ar laiku es plaanoju pielikt salonaa geela nagus! kaa juus veerteejat manu situaaciju?
Vispaar jau labaak nelikt nekaadus,lai aug tavi nadzinni.. bet nu ja jaanosaka kuri ir labaaki tad protams geela-
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
05.06.2006 18:28
ir veel kaadi ieteikumi par saloniem un meistareem?
dikti vajag... jau tuvaakajaa laikaa...
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
05.06.2006 19:57
es arî esmu nobriedusi atkal likt akrilu (îsu, franèu) :)
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
05.06.2006 19:59
Es arî- neîsu, nefraòèu akrilu ;-)
Iemçìinâðu jaunu meistari, redzçs, kas sanâks.
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
05.06.2006 20:08
es labprât uzliktu bikiò garâkus, bet profesija neïauj :)

tâ jau te erkils plosîjâs par tiem nagiem ;)
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
05.06.2006 20:09
Nu ja, saskrambâsi vçl vaigus klientiem ;-)
Labi, ka man nodarboðanâs ïauj likt kâdus gribu ;-)
Lai gan arî praktizçjot vienu brîd pagari bija, bet strâdât netraucçja.
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
05.06.2006 20:14
nç, man cimdi lateksa bez pûdera (biezâki nedaudz, nekâ parastie), saskrambât nav iespçjams.
vienîgais, kur tie nagi var traucçt - sataustît ramus mandibulae priekð mand.anest. :)
Re: Kas labâki - akrila nagi vai gçla?
05.06.2006 20:16
Gan jau var iemanîties ar visiem nagiem sapalpçt. Vienmçr brînos par tâm frizierçm, kas ar 2,5cm lâpstâm pamanâs matus normâli apgriezt...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 17?
Ziņa: