Kreatîna blakusefekti

Aizsāka sestais praats 

sestais praats
Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 19:14
Es vçlçjos uzzinât kâdi varbût blakusefekti dzerot kretînu masas un spçka iegûsanai , ja tiek regulâri apmeklçta tranaþieru zâle.

,,,
Re: Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 19:18
Un bieþi tas kretîns jâdzer?
:DD
ne suuda tur blakus efekta nebuus
jaadzer... kaa kursh domaa.. citi saka 5 dienaa. Citi ka saakumaa 5 dienas pa 20g peec tam pa 5g. Meenesi lieto meenesi nee. Daudz teoriju.

Vieniigais ko nemeegjini, tas ir jaukt ar uudeni, atstaat uz pusdienu un tad dzert. Saapes veeders un pat ljoti.

Vispaar jau tagad ir shis tas labaaks par kreatiinu. Kreatiina monohidraats 80-90% paarveershas kreatiniinaa, kas ir ljoti slikta shlakviela, kura izdalaas caur niereem. Neatceros tagad no galvas, bet bija viens kreatiina atvasinaajums, kursh 90% paarstraadaajaas kreatiinfosfaataa.

Bet blaknes... kameer lietosi buusi lielaaks, paarstaasi buusi atkal mazaaks. Jams aiztur uudeni muskulju shuunaas. Speeks buus vairaak uz izturiibas reekjina, lai gan arii visapeereji kautkaads progress buus. Bet ne paaraak izteikts.
edus
Re: Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 20:48
Manuprât kreatîns ir domâts praktiski tikai spçkam! Ja gribi masu, tad jâlieto Geineri! Iespçjams ka kïûdos...
kljuudies gan!
Kreatiins ir vieniiga legaalaa viela, kura tieshaam reaali audzee muskulju masu. Saakotnejais efekts ir lielaaks, jo tiek aiztureets uudens. Reaali vareetu buut taa, ka piemeram meenesha laikaa cilveeks (kursh jau prot reaali eest un treneties) uznjem ~5kg svara tad no taa visa kg ir tauki veel 2 uudens un 1kg vareetu buut muskulji, bet reaali ir krietni pieticiigaak :)

Gaineri (Gainer - eng) ir ogljhidraatu un proteiinu maisijumi (vienkaarshoti izsakoties). Tos jaalieto peec treninja, jo pirmajaas 30min (~) ir jaapiekachaa sevi ar ogljhidraatiem. Bet taa pa dienu lietots gaineri... ja nu vieniigi Tavs meerkjis ir aptaukoties.
sestais praats
Re: Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 21:40
Bet vai kreatîns atstâj kâdu iespaidu uz vielmainu, teiksim es lietoju kreatînu , aktîvi sportoju , tad pârstâju dzert kreatînu un pârstâju sportot , vai nevar sâkties liekâ svara problçmas ?
edus
Re: Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 21:43
Tas ir individuâli!
Nee. No kreatiine nee. Aizmirsti tak par shitaam muljkjiibaam. Kreatiins vispaar ir beernu speeles saliidzinaajumaa ar to ko vel izmanto sportaa un arii no taa neviens nav aptaukojies.

Aptaukoshanaas notiek parasti cilveeka muljkjiibu deelj: paarstaaj sportot, bet turpina riit 4000kcal dienaa... vot i aptaukojas.
Re: Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 22:54
kreatiins ir atrodams sarkanajaa galjaa,tikai ljoti ljoti mazas devaas.tev dienaa jaapeed buutu 3kg galjas lai dabuutu to normu.tapeec vieglaak ir pulveri iedzert.
dabiigs produkts,tas arii viss.
autors: kljuudijies par veselaam 3 reizeem. 1kg liellopu filejas ir 5g kreatiina. Cik nepiecieshams dienaa? 5g Respektiivi 3kg ir 3 dienu deva, bet taa kaa lai paaraak nechakareetu aknas taadus galjas daudzumus est nav labi... loogjika

Vieniigi atkal jau... kreatiins ir UB un jaalieto tikai tad, ja organisms to arii reaali izmantos.
sestais praats
Re: Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 23:18
respektîvi , ja regulâri sportu. Ja pârstâj sportot tada arî jâpârstâj lietot kreatînu , vai es pareizi sapratu ?

Pilniigi pareizi!!! Un arii kad sporto: meenesi lieto, meenesi nee.
Man pasham kreatiins vislabaak patika koshljaajamo tableshu formaa. Garshoja kaa tie C vitamiini... nu kas taadaas lielaas baltaas tabletees un sarulleeti kaa konchas :D Veesi gaja iekshaa :)
pardon:kreatiins NAV UB, bet UB ir kreatiina monohidraats
yo meens
Re: Kreatîna blakusefekti
26.02.2006 23:40
kaa labaak to lietot - tikai trenninja dienaas vai katru dienu?
Onka
Re: Kreatîna blakusefekti
27.02.2006 07:57
Blakusefekts ir sarkans giimis. :DD
matues man tev jautajums vai vinu drikst lietot no 14 gadiem? un kpc ne ja near? ! paldies! )
Re: Kreatîna blakusefekti
15.03.2010 09:43
No fizioloģijas viedokļa nekas slikts tur nav, bet es neesmu interesējies par kreatīna lielu devu iedarbību uz bērnu organismu.
Nevaru apgalvot neko par šo jautājumu.
pops
Re: Kreatîna blakusefekti
23.03.2010 13:35
Labāk,gan tādā vecumā vēl nelieto,vai,ja lieto,tad saskaņo ar ģimenes ārstu. Pazīstu vienu jaunu hokejistu(augumā pamazs,kārns), 16 gadīgs. Arī sāka to lietot,bez ārsta atļaujām un ieteikumiem. Pusotra mēneša laikā pieņēmās par kkādiem 6iem kg,laikam. Sirds netika līdz šiem muskuļu augšanas tempiem un sāka streikot. Tad ar ārstu tur izdomāja,kādās devās,cik bieži un tagad viss norm
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 9?
Ziņa: