viirieshi ir sexiigi

Aizsāka <> 

<>
viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 00:50
kaapeec tik ljoti tiek uzsveerts tas , ka sievietes ir sexapiilas buutnes?

Viirieshi ir tieshi tik pat sexapiili mums sievieteem, cik viirieshiem mees.

Kaa arii viirieshiem sexu gribaas biezhaak kaa sievieteem, vairumaa gadiijumu taa ir.

viirieshus par maukiem var uzskatiit tik pat lielaa meeraa kaa sievietes, tikai atshkjiriiba taada, ka neviena sieviete nekad nemaxaas naudu, lai dabuutu viirieti. tomeer par pliku velti gan shie labpraat atdosies katrai simpaatiskai meitenei.

vairaakumaa gadiijumu taa ir,taa kaa neapstriideet!
meitenite
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 01:27
Piekritu.
Ipashi par maukIEM. Nez kapec virieshi ir iedomajushies, ka vinji var guleet un satikties ar vairaakaam vienlaicigi, un tas ir normali. Bet ja sievietei pirms viriesha jau kaut viens cits ir bijis, tad daudzi virieshi vinju gatavi nosaukt par mauku.
Ezitis
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 08:27
Pilnigi sausmas:)
riebjas,ka dziivee nosaucot taadu riebekliigu viirieti,kas gulj ar visaam sievieteem peec kaartas,par maukuli-tas netiek njemts veeraa. bet kad sievieti par mauku nosauc-tas jau ir ljoti rupjshs izsauciens... grrr >:/
<>
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 14:05
redz viirietis skaitaas zhigalo un tas pat ir ar optimistisku piesitienu, redz cik veseliigs viirietis... :/
lol
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 14:18
jaacer ka kaadreiz shiem viirieshiem tiks izdomaats tikpat nievajoshs un apvainojoshs vaards-kaa mauka.
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 14:26
Jums gadîjumâ nav vienalga ko vîrieði par jums domâ?
Lai tak domâ ko grib. Varu derçt, ka veèiem (vismaz lielâkai daïai) ir pilnîgi vienalga, vai viòus uzskata par þigolo vai maukuïiem vai kâ savâdâk. Galvenais, ka paðiem çrti un silti. Jums arî attieksmi derçtu pamainît.
gh
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 14:48
man piem pofig. a juus te varat cepties.
nu,ja!viegli pateikt-nafig uztraukties. bet ja sievieti kaads nosauc par mauku,vinjai gribot negribot ir sabojaats garastaavoklis un ljoti pretiiga sajuuta. nezinu nevienu cilveeku,kas uz taadiem apvainojumiem vispaar nereagjee.
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 15:07
Es nereaìçju. Ja tas cilvçks mani neinteresç un viòa viedoklis man nav svarîgs, tad, manis pçc, lai vârâs savâ sulâ.
Varu tikai piebilst, ka uzaudzçt biezu âdu prasa laiku.
:)))(((:
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 16:14
es arii gribu uzaudzeet biezu aadu :)P
gh
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 16:16
fiziski "pieskaarieni" no viiriesha puses paliidz diezgan aatri uzaudzeet biezu aadu :D
:)))(((:
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 16:17
gh paaarsteejies...!
gh
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 16:45
nu bet taa tachu ir... fiziski pieskaarieni noruuda kjermeni un garu :D
Re: viirieshi ir sexiigi
27.02.2006 17:01
savukârt naturâlie vîriðíie hormoni nomierina sakarsuðo prâtu (sievieðu) :D
Re: viirieshi ir sexiigi
28.02.2006 03:07
sieviete - mauka, viirietis - jaaklis.

luudzu :)
Cien.<>!
Vai tad Tu nezinâji, ka ir tâdi þigalo, un protams, ka ir sievietes, kas viòus pçrk?!?
Zvaigzne
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 18:03
Tie ir gadsimtiem vecie patriarhâlie stereotipi. Sievietei jâbût tiklai, viòa nedrîkst baudît, - ja viòa bauda, tad sabiedrîba viòu soda, nosaucot par "mauku", savukârt vîrietis var jâties un baudît cik grib - viòu, tieði otrâdi, uzskatîs par òipru un varenu tçviòu. To visu jau sen vajadzçja mainît, jo tas neatbilst patiesîbai un dzimumu lîdzsvara principam, diemþçl cilvçks ir tik kûtrs un viòam vieglâk domât stereotipiskos râmjos, nevis paskatîties uz lietâm, kâ ir.

Tâ kâ gadsimtiem ilgi politiskâ un reliìiskâ (morâles veidoðanas) vara piederçja vîrieðiem, îpaði vecâkiem vîrieðiem, tad viòi varçja pakârtot visu pasauli tâ, lai çrtâk bûtu tieði viòiem. Lai viòi varçtu drâzt, cik vien gribçtu, ko vien gribçtu un cik vien jaunas gribçtu, bet nu pasarg' dievs, ja sieviete, vîrieða îpaðums, atïautos darît to paðu.

Protams, lielâkai daïai vîrieðu (îpaði jaunu) ir liela dzimumtieksme, taèu tâda ir arî sievietçm. Daudzâm sievietçm asinîs ir paaugstinâts androgçnu lîmenis, viòâm ir dabiski augsta dzimumtieksme un vajadzîba pçc vîrieðiem, iespçjams, vairâkiem partneriem. Tad nu tâdas sievietes, kas atïaujas baudît, tad arî tiek saukâtas par "maukâm", lai tâdçjâdi iegroþotu sievietes seksuâlitâti, kas iet roku rokâ ar viòas radoðo spçju, ar viòas iespçjam praktizçt varu.

Jâdomâ, ðeit kulturâlais faktors spçlç pat lielâku lomu nekâ bioloìiskais. Tâpçc arî ðo situâciju ir iespçjams dekonstruçt un mainît.

Mûsu sabiedrîbâ sievietei ir JÂBÛT seksapîlai bûtnei, viòu patriarhâlâ kultûra padara par seksa objektu. Viòai ir jâbût tai, kas sniedz seksuâlo baudu, nevis saòem. Principâ verga lîmenis. Tas redzams visur medijos, sadzîvç. Jau mazas meitenîtes no bçrna kâjas tiek audzinâtas, ka viòâm jâbût 'seksîgâm'. Tad viòas arî tâ uzvedas. Viòas nepiedzimst par maukâm, viòas tiek padarîtas par maukâm. Viòas tiek izaudzinâtas par tâdâm, viòas redz þurnâlus, dzird, ko runâ vîrieði un viòâm smadzençs tiek iedzîts - 'tev ir jâbût îsos svârciòos, seksîgai, pupîgai, tievai' utt. Zçni tâdâ veidâ netiek sociâli kondicionçti...


Un, protams, ka vîrieði ir seksîgi. Vîrieði ir skaisti, îpaði jauni vîrieði. Tikai mûsu sabiedrîbâ nav pieòemts izcelt vîriðío skaistumu, jo tas apdraud pie varas esoðos patriarhus, kuri nebût nav absolûti skaisti un kuriem nebût negribas lieki sacensties un sekot kâdiem skaistuma standartiem (tas, protams, neliedz viòiem tâdus uzspiest sievietçm).

Vîrieða skaistums un seksapîls ir universâli. Vîrieða íermenis, îpaði jauna, atlçtiska vîrieða íermenis var bût pat cçls.. ar skaisti veidotu reljefu. Arî vîrieða acis, lûpas, seja... var bût ïoti skaistas. Tikai tâ laikam nav vçrtîba - publiski. ;) Taèu labi, ka daudzâm sievietçm klusîbâ tâ ir liela vçrtîba.
<>
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 18:19
Zvaigzne, tavu textu lasiiju ar baudu,jo tik perfekti uzraxtiits. super!!!:)
Jau sen vairs taa nav.. nezinu kas Jums taa par sabiedriibu, bet manaa pazinju lokaa netiek taa defineets... respektiivu ja vecis tad kruts vecis ja cieviete taada pati tad mauka... varbuut taa bija kaadreiz... varbuut... konservatiivisms

Te rodas tas anjuks...

Puisis savai liigavai pirms kaazu dienaa saka: miiljaa... laikam buus labaak ja mees nepreceesimies. Man te cilveeki pastaastija, ka Tu esi mauka-Tev esot bijushi daudzi viirieshi pirms manis.
Meitene: vai Tev napatiik kaa es gatavoju?
Puisis: nee Tu ko... pat mana maate tik labi negatavo
M: varbuut Tev nepatiik kaa es kopju maaju vai kaa uzvedos sabiedriibaa?
P: o nee... Tu esi ljoti korekta
M: tad varbuut es tevi neapmierinu gultaa?
P: Tu ko salduminj-gultaa Tu esi iists engjelis
M: un Tavupraat es to visu iemaacijos neklaatienes kursos?
...
secinaajumus izdariet pashi...
Zvaigzne
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 18:36
Laba anekdote.

Bet te jau atkal panesas - 'labi gatavoju, labi uzvedos, apmierinu gultâ'.. tiek atkal atraþots un tiraþçts sievietes kâ kalpones tçls (pat trakâk - sievietes kâ verdzenes, jo kalponei laikam jau atmaksâ par kapoðanu).

Tur jau tâ lieta, ka vîrietis grib druscît pa daudz - ðíîstu enìeli un neíîtru mauku reizç.
peedeejas muljkjiibas... tas, ka Tur netiek mineets ko dara viirietis nenoziimee, ka tiek kultiveets verdzenes teels... katraa gjimenee ir savaadaak. Man ir zinaama gjimene kur sieva traukus nekad muuzhaa nav mazgaajusi. Bet par veljas mazgaashanu... man nav gruuti samest dreebes automaataa. Est gatavoshana... parasti jau gatavo tas kam ir laiks.

Shkjiistu engjeli un nekjiitru mauku... preciizi... daama sabiedriibaa mauka gultaa... un vai tad sieviete to pashu negrib no viiriesha?
Zvaigzne
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 18:51
Mçs zinâm ïoti labi, ka katrâ ìimenç ir citâdâk un mçs ïoti labi zinâm, ka mûsdienâs, îpaði Latvijâ, lielâkâ daïa sievieðu strâdâ, turklât pilnas darba dienas.

Ðî konkrçtâ anekdote nav slikta, bet tâ tomçr ir seksistiska. No sievas tiek ekspektçtas visas ðîs lietas... kâpçc gan viòai tas bûtu jâpiedâvâ un visos veidos jâizpatîk vîram? Kas sievietei paðai no tâ atlec?

Tas, ka vîrietis uzòemas pusi mâjas darbu - tâ nav vairs nekâda emancipâcijas pazîme, tâ ir norma. Kas izriet no tâ, ka sieviete strâdâ ârpus mâjas tâdu paðu slodzi gandrîz, kâ viòð. Lîdz ar to no viòas nevar prasît strâdât vçl papildus otru slodzi mâjâs, par kuru viòai neviens nesamaksâs.

Redzi, par to enìeli un prostitûtu.. pats par sevi tas nav nekas... tas ir ok. Tikai ðeit ir dubultstandarts. Nu ir viòa neíîtra pieòemsim (labâ nozîmç), tad kâpçc lamât viòu par "mauku", ja vîrietis pats pçc tâ uzprasâs?
Prasa viòai bût par mauku, paòem ko var un tad vçl nolamâ. Neko labu par viòa raksturu tas neliecina.
vispaar jau par lamaashanu par mauku... te bija cits konteksts :) Ja gulj ar ntajiem... nevis ja vinja ir laba gultaa :)

Par normaam runaajot... vispaar jau tieshaam jociiga sabiedriiba Jums apkaart... taas gjimenes kur abi straadaa (nu no taam kuras es zinu) nekur nav striidu kas ko dariis... kam apkopeeja, kas divataa visu darba, bet kur sievas nestraadaa tur loogjisks risinaajums. So... es domaaju, ka cilveeki kaa vienmeer dramatizee njemot kaa galveno atsevishkjus iznjeemumus.
<>
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 19:10
Mateus, ko tu tagad aizstaavi? Baidies, ka sievietes saaks uzstaadiit taadas pashas prasiibas viirieshiem kaadas tie uzstaada vinjaam? Buutu labaak priecaajies...ka iet uz labo pusi un vienliidziibu,nevis apstriidi. Izskataas, ka juuties apdraudeets...ka tik kaut kas nemainaas lomu sadalee...
<> vai vareetu pamatojumu to Tavas puses? Es domaaju ka taadu nevari sniegt, JO: kaa reiz staastu par to, ka nepaziistu nevienu taadu gjimeni kur nebuutu shii vienliidziiba, bet Tu te man slima dziivniecinja murgus lej :D

Paarlasi labaak velreiz ko raxtiiju ;)

Un interesanti zinaat... kaadeelj lai ES justos apdraudeets? :DDD Esmu precets un ja esmu preceets taatad savu ideaalu esmu atradis... so... kas te ir apdraudeets? :DDD Kamoon... mosties ;)
?
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 19:20
Jus esat pilnigi stulbi...
Starp citu.. jaa taisniiba... sievietes tiek ahuuni apspiestas... tik nevariigas buutnes un kaaaaa vinjaam dara paari. Ja visi viirieshi pret sievieteem buutu tik lojaali kaa sievietes pret viirieshiem (pienjemot ka taa tas ir). Vo maitas viirieshi...

Es personiigi domaaju, ka taa runaa nogribeejushaas, vai kautkaadaa veezii piechakareetas sievietes. Kuras neprot dadomaaties liidz tam, ka cik cilveeku tik arii raxturu un dziives stilu utt... taa ir sekliiba... kaadu atsevishkju piemeeru panjemt kaa shablonu... nepatiik viens ej pie cita... baigi nereaali? Apspiestaas....
?
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 19:32
Mateus tu esi cirvis totaals:)
<>
Re: viirieshi ir sexiigi
01.03.2006 19:34
Zvaigznes garais un perfektais komentaars tiek sabojaats ar shiem siikajiem nevajadziigajiem kom. :/

Starp citu nebuut taa nerunaa taada veida sievietes kaa raxtiiji. Man gribeetaaju netruukst un ar sevi esmu apmierinaata. Un man 19:P Es necieshu nevienliidziibu. Pat dziivniekus ar cilveekiem uzskatu par vienliidziigaam buutneem ar taadaam pashaam tiesiibaam, ka tos nevar taa vienkaarshi uz ielas nobraukt un aizmirst vai spiidzinaat un tureet badaa. Neesmu mieraa ar valdoshajiem iesiiksteejushiem stereotipiem. Un tu laikam Mateus redzi tikai to, kas tev apkaart, un nemaz nedomaa par to kaa dziivo citi.
Un jaa visi viirieshi nav taadi, paldies Dievam izveele ir:)

? pats/pati esi stulbs/a!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 10?
Ziņa: