Jâmaksâ jeb nç ?

Aizsāka Beisiks 

Beisiks
Jâmaksâ jeb nç ?
27.02.2006 15:37
Mîïie, palîdziet, lûdzu, tikt skaidrîbâ - situâcija sekojoða - bçrns (4 gadi) ar pieauguðo Gaiïezera slimnîcâ iestâjâs uz 2 nedçïu neiroloìiskâs ârstçðanas/izmeklçðanas kursu ( MR, vannas, baseins, masâþa, vingroðana) dienas stacionârâ - pa dienu iziet visas procedûras un tad vakarus un naktis paliek pie radiem Rîgâ (esam no mazpilsçtas). Ir bçrna pediatra nosûtîjums uz konkrçto nodaïu. Vai mums bûs jâmaksâ par augstâkminçto jeb nç ? Nevaram saprast, jo slimokasç saka, ka nosûtîjums ir kâ garantija, ka valsts maksâs, bet slimnîcâ rausta plecus un liek maksât, sakot, lai pçc tam paði ejam un skaidrojam, vai ko atmaksâs atpakaï.
Re: Jâmaksâ jeb nç ?
27.02.2006 18:05
Nevajg maksat - bernam lidz 18 med pakalpojumi it seviski ar nosutijumu ir bezmaksas(par to maksa slimokase),ari stacionara,un nav nozimes ka esat no mazpilsetas jo Gailezers ir valsts meroga slimnica.
ðaufele
Re: Jâmaksâ jeb nç ?
27.02.2006 18:18
Tikko bçrnam taisîju inhalâcijas Gaiïezerâ, bija nosûtîjums, tomçr maksu prasîja. Paskaidroja, ka jâmaksâ nebûtu, ja ârstçtos stacionârâ, bet par cik mçs ârstçjâmies mâjâs, tad inhalâcijas par maksu. Summa nesanâca tik liela, lai vairâk praðòâtu.
,,,
Re: Jâmaksâ jeb nç ?
27.02.2006 18:20
Tâ viennozîmîgi nevar teikt, ka nav jâmaksâ tik tâdçï, ka ir nosûtîjums un bçrns lîdz 18 gadiem. Jo ir lietas, ko arî bçrniem neapmaksâ. Ja jau slimnîcâ rausta plecus un liek maksât, tad var zvanît u zslimokasi un jautât vai konkrçtâs lietas viòi apmaksâ.
Re: Jâmaksâ jeb nç ?
27.02.2006 21:52
,,, stacionaru bernam apmaksaa... slimnica pasi biezi vien neko nezin - tacu tev taisniba vislabak piezvanit uz slimokasi...
Re: Jâmaksâ jeb nç ?
27.02.2006 21:53
Man liekas, ka "Gaiïezera" dienas stacionârs vispâr ir maksas nodaïa. Tâpçc nav svarîgi, vai ir norîkojums vai nav - vienalga jâmaksâ. Vismaz pirms kâda laikâ tâ bija.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 5?
Ziņa: