Vai iksenes (bçrna kâjiòas) ir jâârstç?

Aizsāka Likki 

Manam bçrnam 1.5 g.v. ir jauðamas iksenes (kâjiòas). Vai tas ir jâârstç, vai nav? Piezvanîju homeopâtei, teica, ka obligâti jâârstç gan ar vingrinâjumiem, gan zâlçm.

Atsaucieties, kâda ir pieredze un varbût kâds labs dakteris?
Pati gribçtu, ka vecâki Tevi bûtu lîkâm kâjâm atstâjuði?
Kaut kas jau trûkst, ka kauli netur to svaru.
liidz 3 gadiem meedz izliidzinaaties gan iksenes, gan O enes:)
ja ne, tad jaasaak labot.
Vait homeopâti to ârstç???
Ko tik tie homeopâti neârtsç...
Dr. Joksta piedâvâjâs ârstçt.
x-veida formas kâjas ir viena no rahîta pazîmçm..., iemesls- D3 vitamîna trûkums organismâ. Sâc ar apmeklçjumu pie pediatra un tas savukârt nepiecieðamîbas gadîjumâ nosûtîs pie ortopçda. Un vçl- íeriet sauli!
Tak liecies mieraa!!! 1,5 gados noteikti nav veel nekas jadara! Es arii savu jaunkundzi aizvedu pie kjirurga 2 gados saku, ka ir x kaajaas! Vinja lika nostaaties un pameerija attaalumu starp peedaam un teica, ka tik un tik ir norma shajaa vecumaa!
Tagad manai meitai 5 gadi - meita kaa priede stalta, dejo deju kolektiivaa un iet korigjeejoshaa vingroshanaa visi ljoti apmierinaati, bet tak atnesaas uz darzinju kaut kaada tur docente panjeema visus beernus priekshaa un maneejai sarakstiija sekojoshu sarakstu - spaarnveida laapstinjas, apalja mugura, plecu josla asimetrija, funkcionaala iegurnja asimetrija, x-kaajas, tieksme uz plakano peedu, fazisko muskaulju vaajums, balsts uz kreiso kaaju............no saakuma biju autaa!!!!! Palasot shito liktos tas beerns galiigi shkjiibs un tad audzinaataaja teica, lai nekjer krenkji - pa visu daarzinju neatradaas neviens, kam nebuutu vismaz 3 ierakstinji! :))))) Vinji tachu veel aug! Meita fioziski ir ljoti aktiiva, taa gribeetos, lai paseezh mieraa reizeem, bet ne!
Un kalcija truukums manai meitai diez vai ir, jo miiljaakais dzeeriens vakaros ir silts piens ar kaneeli un medu un ziemas periodaa katru dienu izdzer teejk zivju ellju! Arii zobi ir ljoti labi! neviena cauruma nav bijis! Man domaat, ja kalcijs truuktu vispirms jau zobi ciestu!
D vitamins, Mammini?
nu a zivju eljaa vai ta nav d vitamiins??
Jâ, bet ja no D vitamîna ir alerìija? Vismaz no sintçtiskâ.
Jâmçìina ar to sauli vasarâ.
manam puikam tâ pati JOksta D vit. vietâ (arî alerìija) deva kaut kâdus graudiòus, kas palîdz uzsûkties kaïíim
MAnam puikam xkâjas bija lîdz k;adiem 3 gadiem, tad pazuda - brauca ar riteni daudz, taspalîdz.
Nesatraucies!
Interesanti, ka tâ pati Joksta mumsim stâstîja, ka mûsçjam puikam x kâjas bija no D vit pârdozçþsanas - tipa tas D vit kâjeles nostiprinâjis nepareizâ pozîcijâ. jo D vit dzçrâm pa 2 pilçm katru dienu.
man liekas, ka masaazas dereetu...
Re: Vai iksenes (bçrna kâjiòas) ir jâârstç?
04.03.2006 23:32
paðas iztaisnosies. tagad rîgâ itseviðíi pçdçjos 5 gados aktuâlas i xkâjas... jo ârsti uz to reâli uzvârâs. MAITAS TÂDI, uztrauc tikai vecâkus!
Bet ja tev Likki, nav kur naudu likt, tad var doties uz masâþâm utt... BET, labâk nopçrc bçbim kau ko smuku.
Re: Vai iksenes (bçrna kâjiòas) ir jâârstç?
05.03.2006 11:15
Manuprât, masâþa un ârstnieciskâ vingroðana jebkurâ gadîjumâ nâks bçrnam tikai par labu
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 8?
Ziņa: