Vai vecâkiem ir tiesîbas bût kopâ ar bçrnu ?

Aizsāka Beisiks 

Re: Vai vecâkiem ir tiesîbas bût kopâ ar bçrnu ?
07.03.2006 21:44
Beisik, turies! Pilnîgi atbalstu Tevi gan kâ mamma, gan kâ mediíis. Un tam, ko G. saka - pilnîgi pievienojos.
malacis, ka cînîjiespar savu bçrnu un ðo situâciju. lai tev veicas un lai bçrniòam laba veselîba.
Beisiks ir atpakaï no slimnîcas... Ar kâdu jaunu krunku un sirmu matu vairâk, bez kâda liekâ kilograma :)
Stâstu, kâ mums gâja - pirms bçrna veðanas uz magnçtu, ârstçjoðais ârsts lika saprast, ka nespîd nevienam no vecâkiem braukt lîdzi bçrnam. Mazais to dzirdçja un sâka dikti raudât. Nolçmu, pie vella, nekaðíçðos, bet gâju lîdzi bçrnam uz ÂP maðînu . Tur mîïi palûdzos mâsiòai un reanimatologiem, ðoferîtim, ka sçdçðu kaut uz îkðía, bet uz to MR vietu braukðu kopâ ar bçrnu. Atïâva. Mazais maðînâ smaidîja, tçtis brauca no muguras ar mûsu maðînu. Uz procedûru bija jâpagaida apm.stunda, kuras laikâ savu bçrnu tiktâl sagatavojâm, ka iekðâ procedûras telpâ viòð gâja smiedamies un vçl buèas pa labi/kreisi dalîdams :) Mçs ar tçti gan pçc tam tâdi bâliòi tur gaidîjâm :) Kad viss bija galâ, mazo ielika tçtim klçpî, aiznesâm uz ÂP maðînu un paði braucâm atpakaï ar savu. Pçc tam saòçmâm savu bçrnu vçl guloðu un, kad viòð atvçra actiòas, mçs bijâm pirmais, ko viòð ieraudzîja .
Pieliekot visam ðim stâstam (ceru) punktu, teikðu vienu - ne mirkli nenoþçloju, ka bijâm kopâ ar mazo, ka uzsâku ðo garo padarîðanu. Tas bija to vçrts ! Paldies visiem par atbalstu. Mçs to jutâm ;)
Re: Vai vecâkiem ir tiesîbas bût kopâ ar bçrnu ?
09.03.2006 12:47
Malaèi! Lai arî turpmâk Jums visiem labi klâjas!
Vçl aizmirsu piebilst, ka vakar slimnîcâ ârstçjoðais ârsts uz manis teikto (pçc visâm padarîðanâm), ka es neko sliktu negribçju, vien bût kopâ ar bçrnu atbildçja :" Es Jûs saprotu kâ mamma." Uz ko atbildçju :"Paldies."
;)
Nu re, nav jau nekâds necilvçks ;-)
Un ko tas lîdz, ja rîcîba nesekoja no viòas puses ?
Darbs ir darbs un jûtas ir jûtas. Rutîna, pierasts pie tâdas kârtîbas...
Tâ jau laikam við i :) - nu jau smaidu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 4?
Ziņa: