Topoðie vîrieði pamperos

Aizsāka mâma 

mâma
Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 14:52
Gribçtu dzirdçt zinoðu cilvçku viedokïus, vçlams, medicîniski pamatotus, kâ var ietekmçt topoðo vîrieðu veselîbu apstâklis, ka apmçram 1,5 - 2 pirmos dzîves gadus mazi puikas diendienâ ir autiòbiksîtçs? Skaitâs jau, ka tâs ir gaisu caurlaidîgas, ar augstu mitruma uzsûktspçju, bet tomçr tie mazie "aparâtiòi" visu laiku tiek sutinâti tâdâs nedabiska materiâla bikðelçs...
zâlîte
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 19:50
Latvijas pediatru asociâcija taèu tos iesaka un nav dzirdçts, ka Latvijas urologu asociâcija bûtu cçlusi pretenzijas :)
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 20:04
Nu veel jau tikai tie pamperotie beerninji saak taisiit tos savus beerninjus. Jaapaskataas kaa buus peec gadiem 10. Siikajiem jau visiem labi staav :) Un viss ir kustiigs un nesamaitaats :)
laima_
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 20:08
kad man buus beerni es vinjus tajos pamperos likshu tikai aarkaartas gadiijumos un laukaa vedot, taa vinji raapos taados pashos marles autinjos kaados es raapoju:)
zâlîte
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 20:15
Esmu mazgâjusi tos marles autiòu kjalnus (brâlim, draudzenes sîkajam utml), savus bçrnus es tomçr bâztu pamperos :), jo viòi èurâ un d..... bez pârtraukuma, vismaz pirmajos dzîves gados :)
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 21:37
zâlîte :)
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 22:02
Pirms pâris gadiem pa vienu no Krievijas kanâliem bija raidîjums par ðo tçmu. Galvenâ doma - pamperus zçnam var vilkt tikai îpaðas nepiecieðamîbas gadîjumâ (piem., pastaiga ârâ, ciemoðanâs, vizîte pie ârsta). Ikdienâ mâjâs, lai dzîvo autiòos, vai, vçl labâk, ar pliku dupsi (ja istabâ ir silts). Pamatojums - vîriðíais aparâts tiek pakïauts pârsildîðanai, lîdz ar to paaugstinâs sçklinieku vçþa risks un neauglîbas risks pieauguðiem vîrieðiem. Ðíiet, ka tika pieminçti arî ASV statistikas dati.
zâlîte
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 22:05
Mazâk meitâs ies, vai tas ir slikti ?:)
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 22:10
Neiet jau runa par potences problçmâm , bet par neauglîbu :)
Bet, ja tâ padomâ, tas jau arî nâktu par labu - pasaulç jau tâ pâri par 6 miljardiem iedzîvotâju - drîz visiem nebûs, kur satilpt :)
zâlîte
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 22:51
Latvijâ ir tik daudz neapdzîvotu, neapstrâdâtu zemju, piemçram, Latgalç :)Ir kur Latvijas urologi skatâs, kâpçc neceï trauksmi, ja jau tas viss râdâs tik çdîgi , tâ teikt, pamperu dçï, aug neauglîgi latvju zçni ?:)
mâma
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 22:54
Es tieði gaidîju, ko ku! atbildçs. Neesmu vîlusies!:D
Kamçr mans bija zîdainis, kurð guï tur, kur viòu noliek, ïâvu pa dienu tusçt uz necaurlaidîgâ paladziòa un laist strûklakas tâ, ka prieks. Bet drîz vien mâja sâka pârvçrsties par akvaparku! Tagad gada vecumâ sâku pieradinât pie poda, bet kad vçl sâks prasîties pats...?
Uztrauc tas jautâjums, jo negribas neko viòam dzîvç sabojât aiz savas nezinâðanas.
med med
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 23:04
Ðî problçma rietumus piespieda steidzîgi no pieguïoðajâm seksîgajâm peldbiksçm pâriet uz visu noslçpjoðajiem ðortiem. Oliòu pârkarðana tieðâm noved pie zçnu dzimum orgânu darbîbas traucçjumiem. seviðíi tas ir bîstami ja puisîtim ir paaugstinâta íermeòa t. Nekâdâ gadîjumâ nedrîkst pieïaut vîrieðu padarîðanas pârkarðanu.
laima_
Re: Topoðie vîrieði pamperos
07.03.2006 23:56
Nu ja, veel jau shie beerni, kas testee pamperus neviens nav liels izaudzis taakaa par iespeejamaam sekaam nekas nav zinaams. Vinji it kaa experimentee ar sho paaudzi, tas ir biistami, iesaku buut piesardziigiem ar tiem pamperiem, nekas labs jau tur nav.
Bet ja padoma loggiski - jums jau nav jauztraucas par bernu reprodukcijas spejam! Mazberni nav obligati, protams!
to laima_

Cik noprotu no Tava teksta,Tev vçl nav bçrnu.Nu tad tâ,kad viòi bûs,ideja par marles uatiòiem tiks atmesta uz visiem laikiem.Varu saderçt!
plants no cita PC
Re: Topoðie vîrieði pamperos
08.03.2006 11:19
Tie, kam tagad 20-25 izauguði marles autiòos. I neko. Bçrnam viskaut ko var iemâcît, arî prasîties uz podiòu. Ja visu dienu pavada ar sîko, tad jau apmçram var prognozçt, kad tâs lietas ir kârtojamas. Man ðíiet, ka pamperi vajadzîgi, ja iziet ârpus mâjas un var notikt "plûdi". Lai salâ dibens nav slapjð.
laima_
Re: Topoðie vîrieði pamperos
08.03.2006 15:07
piekriitu plantam
lasîtâja
Re: Topoðie vîrieði pamperos
13.03.2006 11:56
Tur jau tâ lieta, ka slinkâs mâmiòas tutina bçrnu lîdz 4.g.vec. pamperos....Mnai bçrni jau no 8 mçn. vecuma mâcîjâs sçdçt uz podiòa...tas nav grûti, jo savu bçrnu tu iepazîsti perfekti un vari laikus zinât, ka no rîta, pamostoties, pçc paçðanas bçrnam podiòs nepaliks sauss...un ar laiku viòam tas notiek pats no sevis...nopirku podiòu akâ krçsliòu, pati parunâjos ar viòu, lai nav garlaicîgi un lieta darîta 5min. laikâ...;)))Vasarâ vispar gar pludmali ar pliku dupsi un pa zaïu zâlîti...Neslimoja un rûdîjâs abi...;)1,5 gados abi bçrni paði prasîjâs un retu reizi puikam naktî gadîjâs pa íibelei, ja vakarâ bija daudz sadzçries...Esiet centîgâkas mâmiòas!!!Pamperi ir slinkuma lâpîtâjâm!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 13?
Ziņa: