adenoîdu grieðana

Aizsāka tsaa 

tsaa
adenoîdu grieðana
11.03.2006 18:34
Trîsgadniekam pagâjuðajâ gadâ katras iesnas beidzâs ar vidusauss iekaisumu (kopâ 5 x ). Pediatrs nozîmçja konsultâciju pie dr. Tçrauda, ja apstiprinâsies, ka pie vainas adenoîdi, bûðot jâgrieþ ârâ.
Gribçju vaicât, cik droða ir ðâda operâcija, kâdas ir iespçjamâs komplikâcijas un vai vispâr tâ ir efektîva? Protams, ka biedç arî vispârçjâ narkoze..... jebkura pieredze gaidîta! paldies.
Re: adenoîdu grieðana
12.03.2006 04:44
man arii taapat bija.4 gadus peec kaartas strutoja abas puses,duura,skaloja,mociijos baigi.tad izleema ka labaak buus opereet.
man to izdariija 5 gadi atpakalj.bija kopeejaa narkoze,viss ilga 40 min.pamodos peec narkozes neko nejutu,saapes nekaadas.guleeju tik 2 dienas slimniicaa un sanjeemu saapiigas shprices pakaljaa.
tad pienaaca likteniigais moments kad man bija jaaizvelkt no deguna gandriiz liidz smadzeneem sabaazta marle nesameloshos vismaz pus metra garumaa katraa naasii - kaa vinju tur sastuum? nemazaakaas sajeegas.
bet sho es nenoveelu nevienam.vinja protams bija visa ar asiniim sasuukusies un piekaltusi tur iekshaa.ieveda mani istabaa,noseedinaaja uz taburetes,ar muguru pret sienu atstuteeja,maasinjas katra no savas puses tureeja pie pleca/galvu.ielaida degunaa siltu uudeni lai itkaa atmiekshkjeejas marle - tas neko nedeva,kaa saaka vilkt laukaa man gar aciim sametaas kraasaini un es sleedzos laukaa.viss shitas asinjainais process ilga minuutes 5,ne vairaak,likaas ka smadzenes velk laukaa.likaas taa bija mana peedeejaa stundinja.
peec tam kaadas dienas 4 staigaaju un asinis snhnjaucu un bija nepatiikama sajuuta.tad aizgaaju uz viziiiti,paskatiijaas,iznjeema veel shaadas taadas kreveles no deguna un viss.
tagad staigaaju un kad ir iesnas probleemu nav vairs.operaacija paliidzeeja.
Opereeja nu jau mirushais liepaajas LOR`s Roze.

lai veicas.
tsaa
Re: adenoîdu grieðana
12.03.2006 19:40
nu loti iedvesmojosi...... cik tad gados tev tos adenoidus nema ara???
Re: adenoîdu grieðana
12.03.2006 20:00
Veel iedvesmojoshaak bija, kad psrs laikos to beerniem veica bez visp. narkozes. Es te vareetu par to pirmo 40 min. procesu uzraxtiit liidziigu gabalu, jo autors uz to briidi bija "atsleegts", bet es biju "klaat".

Tas jau ir labi, ka tagad narkozi lieto. Man izopereeja 10 gadu vecumaa. Nebija nekaadu komplikaaciju, probleemas arii vairs taadaa liimenii netrauceeja.

No beerna viedoklja skatoties, pac briesmiigaakais bija tieshi taa operaacija ar kaut kaadu shvaku vieteejaas anesteezijas liidzekli.



Ziòojums rediìçts (12-03-2006 20:02)

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence
Re: adenoîdu grieðana
13.03.2006 05:28
to tsaa

17
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 8?
Ziņa: