Tomer vel par to pasu

Aizsāka damite 

damite
Tomer vel par to pasu
29.04.2004 11:28
par orgasmu sievietem. Zinu, ka apdriskata tema bez gala, bet gribas kaadu komentu tomer vel sanemt. nu kadu uzmundrinajumu vai kaa .

Ir man draugs, tiekamies diezgan reti. vins ir baigi labais gultaa un visaadi doma ari par mani. jutos superigi, bet nu orgasmu tomer nevaru sasniegt. un es pat nezinu ko atbildet uz vina kartejo jautajumu - ko tu veletos? mums ir tik labi bet tomer kapec es tevi nevaru novest lidz galam? utt.ujp. Es gribu ticet, kam man vienkarsi laiks vajadzigs lai aprastu un tada retas tiksanas man ir par maz lai pielagotos un atbrivotos pilniba.

bet nu tas mani jau tados kompleksos ir iedzinis, ka jau gandriz bail, ka vispar baidisos ar vinu vel mileties, baidoties, ka atkal nevaresu sasniegt orgasmu. es nezinu ko darit. un ja vel paklausas apkart dazados forumos, kur sievietes teju visas ka viena lielaas, cik vinas orgasmus pat viena sex laika sasniedz un bez kadam problemam, tad man vispar izmisums piemetas. Vai vispar te var ko darit? preceties netaisamies un tuvakaja laika ari nez vai kopa dzivosim, lidz ar to es nedomaju, ka sex biezums palielinasies.

vispar smagi man ap sirsninu. jo sex patik, pati ar sevi spelejoties varu orgasmu sasniegt, bet ar virieti, kurs turklat doma ne tikai par savu baudu bet ari par mani - nevaru. tas ir sausmigi.
ruuce
Re: Tomer vel par to pasu
29.04.2004 12:06
pameegjini oraalo sexu 69 pozaa. orgasms garanteets, jo sievietes klitoraalo orgasmu speej sasniegt biezhaak nekaa vaginaalo:)

damite
Re: Tomer vel par to pasu
29.04.2004 14:30
nu skaidrs .. vobscem es laikam viena tada nenormaala . visi te tadi spejigi un sexigi .. ok
Plants
Re: Tomer vel par to pasu
29.04.2004 15:02
Nu ko tu tâ satraucies. Saliec nu visu pa plauktiem un nomierinies. Vai ja tu nesasniedz ðo kulminâciju tu kïûsti par sliktâku cilvçku? taèu nç! Ja vîrietis par tavu labsajûtu satraucâs, tad tu viòam neesi vienaldzîga. Nav viòi samârieði. Ir dabas dotas veltes un ir ar laiku iegûtas. Ir talants âtri skriet, bet labs skrçjçjs ir tikai pçc sûriem treniòiem. Pienâks laiks, kad viss atnâks pats no sevis. Mûsu organisms arî attîstâs. Nevajag iecikloties: kur ir? kur ir? Nav nu, atkal nav!!!. Bûs. Protams, spçja baudît vienam otru bagâtina attiecîbas, bet ir vçl daudzas citas jaukas lietas. Un netici nu pasakâm, ka 99% sievieðu zina, kas tas ir. Vienkârði ir cool zinât un viss.
Re: Tomer vel par to pasu
29.04.2004 16:06
Vispâr, manuprât, vîrieði nepareizi dara, ka jautâ sievietei "nu, vai bija orgasms?" Un, ja nebija, tad pârdzîvo utt. Tas paðiem rada problçmas un arî sieviete ïoti pârdzîvo.
Es ar savu draugu dzîvoju kopâ jau diezgan ilgu laiku. Sekss regulâri, visâdâ ziòâ patîkams, bet orgasma tomçr nebija. Vispâr seksuâlâ ziòâ mums ir bijuðas vairâkas problçmas, bet ar visu mçs esam tikuði galâ. Arî orgasmu pçc vairâk kâ gada kopdzîves es beidzot saòçmu.
Mana atziòa ir viena: nekoncentrçties uz orgasmu, necensties viòu par katru cenu dabût, vienkârði atbrîvoties un izbaudît kopîgâs sajûtas, censties ik pa laikam kaut ko pamainît, lai neieslîgtu vienmuïîbâ, vienkârði mîlçt vienam otru, un tad arî tas orgasms atnâks. :)
Redzi, ja draugs prasa "nu, ko man izdarît, lai sagâdâtu tev baudu", bieþi vien nav ko teikt, jo sieviete pati îsti nezina, viòa pati sev ir mîkla seksuâlâ jomâ. Tâpçc ir jâatbrîvojas un jâïaujas meklçjumiem. Agri vai vçlu lîdz Atklâjumam noteikti nonâksiet :)
dasha
Re: Tomer vel par to pasu
29.04.2004 17:07
damite, nebedajies, tu neesi taada viena, jo par sevim es varu uzrakstiit tieshi to pashu, mees diezgan reeti satiekamies, gultaa vinsh visu laiku doma par mani, visu dara, lai man buutu labi utt., bet nee...
damite
Re: Tomer vel par to pasu
30.04.2004 12:31
butu launi priecaties, ka vel kadai lidzigas problemas, bet tomer mazliet nomierina si doma ... citadi jau tiesam saka likties ka es tads ka baltais zvirbulis...

starp citu - vai taas, kas nesasniedz orgasmu, tiesam izliekas, ka ir to sasniegusas??? es laikam slikta aktrise esmu un nemaz nezinu kaa to varetu notelot... laikam ja es to saktu darit, tad tas pavisam slikti beigtos ..
Re: Tomer vel par to pasu
30.04.2004 12:39
Es nekad neesmu to tçlojusi. :)
:)
Re: Tomer vel par to pasu
30.04.2004 12:44
Esmu teelojusi, loti paarliecinoshi, taa liekas :) Kjermenim un muskuljiem var paveeleet dariit visu, arii taa, lai izteelotos, ka es vai debesiis lidoju.
Tagad neuzskatu, ka tas ir godiigi, taapeec nemeloju.
Tçlot jau var, taèu manuprât tad vçl vairâk samazinâs iespçjamîba, ka orgasmu kâdreiz dabûsi :)

Tâ vietâ, lai atslâbinâtos un izjustu visu, cilvçciòð koncentrçjas uz kaut kâdu aktieroðanos. Jap droði vien neredzçt to orgasmu kâ savas ausis. Nu bet, ja ir iesâkts tçlot, droði vien grûti pârtraukt. Te jau labâk izmçìinât citu partneri un sâkt no nulles, bez izlikðanâs.
:)))Daamiitei,Tu pati sev sniedzi atbildi uz savu jautaajumu,jo pati ar sevi speeleejoties,vari sasnigt orgasmu.Taatad...akta laikaa paliidzi sev,un Tavs draugs Tevi tikai atbalstiis..:)))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 25?
Ziņa: