cik partneru jums bija lîdz kâzâM?

Aizsāka rittta 

Tomçr meitençm jâdomâ nedaudz par sevi, es piekrîtu vîrieðiem, ka ir lçtas meitenes, sevi nenovçrtç, paðas èaïiem karas kaklâ, tâdu ir ïoti daudz.
Neviens normâls vîrietis negribçs precçt un saviem bçrniem par mâti meiteni, kurai atliek tikai kâdam citam pasvilpt, un jau skrien.
Riebjas skatîties kâ mazgadîgâs, 7.8.klases vecuma karas puiðiem kaklâ, kur skatâs meiteòu mammas? Krûtis atkailinâtas, vçderi pliki. nemaz nav jâbrînâs, ka tâdas pavedina un atstâj. Es pat domâju, ka tâ arî vajag, ja meitenei un viòas mammai neðíiet svarîgas tikumiskâs vçrtîbas.
mûíene es neesmu, bet ir visam savs laiks un robeþas. Kâ viòas jûtas aizvainotas, kad kâdu salîdzina ar palaistuvi vai ïoti lçtu meiteni!
Meitenes, cieniet taèu sevi! Paðas jau par sevi priekððtatu radâm, bet pçc tam jûtamies aizvainotas, kad Latviju dçvç par lçtu meiteòu zemi. Krogû pârdodas dçï viena sûda kokteilîða. Ja gribçðu, tad pati nopirkðu, nevis visu vakaru jutîðos kâdam parâdâ, jo lûk man jau viòð izmaksâja!
kriscvanlehman,

ES nepiekrîtu!!! un tikai 1 iemesla dçï! tu saki: MEITENEEM LATVIJAA NAV NEKAADA VEERTIIBA! Es esmu meitene, dzîvoju Latvijâ, un neuzskatu, ka man nav vçrtîbas !!!!!!

Btw: to generalize is stupid! zinâji?
Es arî nepiekrîtu- drîzâk varçtu apspriest Latvijas vîrieðu vçrtîbu.
man te tuvâkâ un tâlâkâ apkârtnç ir meitenes, sievietes , vecmâmiòas, kas uztur savas ìimenes visâdâ veidâ, bet redzu arî tik daudz bezsatura atïurbuðu èalîðu, vîreïu un pretîgu veèu, ka vârdu trûkst....
.....un orâlo viòiem-íçmiem vçl vajag....
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
23.05.2006 21:01
Vaina ir sievietçs paðâs. Viòâm nez kâpçc vajag ðitos "bezsatura atïurbuðos èalîðus, vîreïus un pretîgos veèus" :(

nenosaukðu novadu , kurâ man nâkas apgrozîties, bet tur ir nedaudz paradoksâla situâcija- daudz neprecçtu "atïurbuðu èaïu", kam nav pat izredþu apprecçties.Tad nu vietçjâs meièiòas piepelnâs pilsçtâ- vismaz maksâtspçjîga publika.
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
23.05.2006 21:18
Tâds tâdu atrod:)

Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
24.05.2006 01:17
Piekriitu Ogijs.
kriscvanlehman mazliet paardozee, bet nu vinja saapi ar var saprast.
Man shitie "FIND A REAL SEX PARTNER IN LATVIA NOW" arii aarkaartiigi kretinee...



____________________________
Si vis pacem, para bellum
kriscvanlehman - lielâ mçrâ Tev nepiekrîtu. Arî vîrieði nav bez grçka - ko ta lien pornolapâs, ko - skuíene apmierinât nevar? vispâr, padzîvojot Latvijâ, radâs iespaids, ka 60% vîrieðu ir hïupiki, nerunâjot nemaz par lauku pilsçtâm, kur visi nodzçruðies, noskranduði. jâ, arî par LV meitençm diez ko labs iespaids nav radies - jâ, skaistas, par to neviens neðaubâs, bet viòâm trûkst tikumisko vçrtîbu. Plikiòas, sasmeòíçjuðâs lîdz pçdçjam... nu katrs jau dzîvo kâ vçlâs, ne man tur ko mainît.
Desmitiem un varbût vçl vairâk, bet vai tam ir nozîme. Galvenais ir kvalitâte, ja laimçjas satikt îsto uzreiz - labi, ja nç, pârguï ar katru nâkoðo, kamçr ir îstais. Nav jau ðeit jâizliekas svçtâkâm kâ esiet.

bet nav arii jaaizliekas par to, ko nav. ja ie religjiska paarlieciiba, tas ir vnk briiniskjiigi...
zaaza - pârliecîba ir, tikai nesanâk pielietot...ko nu?
Kada starpiba cik bija galvenais lai tagad ir labi.....
14 gabali
Viirs bija 16-tais. Un muusu attieciibas arii saakas paarguljot :)
Tagad jau 2 gadus tikai viirs, bet pirms kaada laika gandriiz paarguleeju ar kaadu citu, tikko tajaa vakaraa satiktu viirieti, par kuru vinja draugi teica - neielaidies ar vinju, vinjsh ir babnijks, un kuru es visticamaak vairs nekad nesatikshu. Gultaa bijaam, bet meeneshreizhu deelj (paldies Dievam par kaardinaajuma noveershanu:)) nepaarguleejaam, kaut vareeejaam.
Iemesls? Taapeec, ka lauliibas laikaa saak pietruukt taa, ka tevi grib ar taadu iekaari, ka vai siekalas tek. Un taapeec, ka vinjsh bija pilniigi preteejs tips manam viiram.
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
29.08.2006 23:06
Man tikai viens un tas pats bija vîrs:)
strawberry, kapec "bija"?
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
30.08.2006 00:12
Nu jautâjums taèu tâds: cik bija?:)
neprecçta.
kopâ: 5
tagadçjais no tiem 4.-ais
ja precçtu - droði vien ðo arî precçtu, bet noteikti meklçtu seksu ârpus, tâ sacît, jo man (1x3ned) ir par maz, visi parametri iznemot seksu ðajâs attiecîbâs mani sajûsmina. Te arî atbilde - kâpçc pçc kâzâm mçdz bût vairâk par 1.
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
05.09.2006 15:40
kas jûs, "dâmas", speciâlu uzskaiti vedat??? 16-tais, 25-tais...
kaut kâds murgs...
aptuveni 50
Jaa, es "vedu uzskaiti" liidz kaazaam - lai nesanaak par daudz :P
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
05.09.2006 23:00
...tçma murgaina..kaut gan pasîstu dþekus, kuri ved uzskaiti..vai to vajag??..a par to cik - vçlçðanâs zinât ziòkâres vai zinâtniska pçtijuma vârdâ??? :))
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
05.09.2006 23:02
Es arii vedu uzskaiti:)
Un daudz:) Bet,ja pareekina gados, tad vispar nifiga arii nav daudz, hehe
Ipeklofijs
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
06.09.2006 09:14
Interesanta sievietçm (un ne tikai) tendence sevi necienît lîdz tâdam lîmenim, ka sevî laiþ visus, kas pagadâs. Jâ, varbût esmu naivs, bet es nevçlçtos bût ar sievieti, kurâ ir bijuði vairâk vîrieði nekâ man bijis èomu. Par maucîbu it kâ sauc pârdoðanos par naudu, bet enîvei, man ðíiet, ka sieviete, kurâ pabijuði 30, 40 ir visnotaï maucîga jeb vieglas uzvedîbas bûtne. Bet kâdam jau arî tâdas droði vien patîk. Ðâdâm sievietçm, domâjams, ir ïoti vâja atbildîbas, lojalitâtes sajûta, un kâ gan tu vari uzticçties, païauties uz tâdu bezatbildîgu bezgodi?
Ðermuïi skrien, lasot, kâdas mâtîtes ganâs :-/

Prieks vismaz, ka vçl kâda ir spçjusi sevi novaldît un nepârslidinâties pâr n-tajiem krâniem.
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
06.09.2006 10:58
Re: cik partneru jums bija līdz kāzāM?
06.09.2006 11:00
Pēc kāzām bija tikai vīrs.un par to nenožēloju. Man pat domas nekad nav bijušas līdz šim , ka vīru varētu krāpt.
Pirms kâzâm(lîdz 20 g.vecumam) apm 12 gb, pçc kâzâm jeb laulîbas laikâ (laika periodâ 23-26g.vecumam) - 6gb.Tos,ar kuriem buèojusies - nespçju saskaitît...
Re: cik partneru jums bija līdz kāzāM?
06.09.2006 11:10
muða Wrote:
-------------------------------------------------------
> Pēc kāzām bija tikai vīrs.un
> par to nenožēloju. Man pat domas nekad nav
> bijušas līdz šim , ka vīru varētu
> krāpt.


Jautaajums ta bija par pirmskaazu periodu ;)
Re: cik partneru jums bija lîdz kâzâM?
06.09.2006 11:17
skaitlis nav svarigs, visu izskir slaapes. katrs kaut ko ar kaut ko kompensee. kapec tik strikti nodalit-lidz kaazam. vai tad kaazas ir dzives svarigakais bridis, tipa atskaites punkts? un vai sexa partneri butu nu tas, kas jaskaita. varetu skaitit ar cik cilvekiem pirms kaazam ir bijis kopigs ipasums, a cik bernu pirms kaazam, a cik biezi masturbejat pirms, cik peec kaazam?:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 25?
Ziņa: