Mugurkauls!!!!

Aizsāka IngaB 

Mugurkauls!!!!
10.05.2004 12:16
Manai mamiitei ir 61 gads. Vinai gimenes aarsts noteicis, ka mugurkaula viens diska ir izsliideejis . Mammite nu klausaas visaadus padomus, piemeeram, ka vajagot ar rokaam pakaraaties taa lai kaajas neskar zemi- viunas vecumaa!!!! Es esmu apnemusies aizvest vinu pie specialista, bet jautâjums- kaadu jaameklee un kur? Viona ir pieteikusies pie kaadas homeopaates- fizioterapietes, bet vinu Arstu sarakstaa neatrodu-vai tas noziimee, ka tur raujas viltvaarde?!
Re: Mugurkauls!!!!
10.05.2004 12:24
Atbilde uz pçdçjo jautâjumu ir NÇ. Tas ârstu saraksts, kas ir ðajâ mâjas lapâ, nav oficiâls. Tur nav daudzu citâdi visâdi oficiâli sertificçtu ârstu :)
nif nif
Re: Mugurkauls!!!!
10.05.2004 15:11
Pareizâkâ izvçle ir Traumatoloìijas Institûts, mugurkaula speciâlists.
Re: Mugurkauls!!!!
13.05.2004 12:25
Man ar' ir tâ pati problçma. man gan tikai 33 gadi, bet mugura sabojâta. zinu vienu: NEDRÎKST karâties pie stieòa tâ, lai kâjas neskartu zemi!!!!!
Aizved savu mammu uz traumat.institûtu.
FIZIOTERAPEITS
Re: Mugurkauls!!!!
28.05.2004 17:56
IESKATIETIES LAP'A WWW.MVC.LV ! DOM'AJIET AR GALVU! PAKARIN'AT VAR TIKAI BIKSES.
indrx
Re: Mugurkauls!!!!
28.05.2004 18:03
Par mugurâm tieðâm vislabâk traumatoloìijas institûtâ. Mana paziòa (viòai ap 50) disks izslîdçjis bija un spieda nervu - rezultâtâ gandrîz palika bez kâjas, bet tagad pçc operâcijas traumâs viss ir labi.
Ar paðdarbîbu (karâðanâs utml) mugurkaula jautâjumos, gan nevajadzçtu nodarboties.
Vienîgais ko iesaka (neesmu gan ârste), bet peldçðana palîdz stâjas problçmâm un arî profilaksei.
ance
Re: Mugurkauls!!!!
28.05.2004 18:25
Nesen man ljoti saapeeja mugura,bet gimenes aarsts parasti vairaak neko kaatikai pretsaapju medikamentus neko nenoziime.Darbu parasti beidzu 18 un aerobikas grupaas vingrot man nepatiik. Nesen uzzi9naaju par individuaalaam nodarbiibaam pie fizioterapeita privaatpraksee,iespeejama bija arii masaaza un fizikaalaas proceduuras, tas viss turpat uz vietas nevajadzeeja vazaaties nezin kur. patreiz jutos atkal labi. Ja kaadu interesee varu uzrakstiit telefonu.Domaaju ka visas probleemas ar muguru nerisina tikai kirurgi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 2?
Ziņa: