Cik stipra ir sitiena pretestiba?

Aizsāka Edza 

Edza
Cik stipra ir sitiena pretestiba?
06.06.2006 23:33
Nu ja es piem vienam keksam ar kulaku pa gjiimi ievilkshu - cik tas buus speeciigi? Man kkas buus rokai? A vinja sejai bus?
doctus
Re: Cik stipra ir sitiena pretestiba?
06.06.2006 23:36
Abiem buus:)
A ar ko var salidzinaat to sitienu? P: Ar sisanu pa 10cm biezu koka deli? Ar ko?
doctus
Re: Cik stipra ir sitiena pretestiba?
06.06.2006 23:41
Nu,kauli jau cieti....
C'mon! Pasaki kam liidzinaas sitiens?
doctus
Re: Cik stipra ir sitiena pretestiba?
06.06.2006 23:50
Blin,kaa es varu zinaat? Kas es katru dienu purnus dauzu? Ja labi sit, var arii savu roku salauzt...
Re: Cik stipra ir sitiena pretestiba?
07.06.2006 00:38
par cik ðie diþi virtuâlie purnâ devçji dzîvç ir lielâki nîkuïi, tad sitiena spçks kâ piektklasniekam, pretestîba arî atbilstoða.
Sâkumâ jâpastaigâ uz kâdu nebût grupu, lai iemâcîtos to pareizi darît. Citâdi var izmeþìît rokai kauliòus. Vai, vismaz, mçnesi jâpadauza 50kg maisu piebçrtu ar graudiem. Es nemâkulis tâ zvetçdams vienu, kas man gribçja naudu izkrâpt, roku tâ atdauzîju pret ðâ galvaskausu, ka rokai pusgadu kauliòi sâpçja. Noþçloju, ka ar kâju nesitu :) Kaut gan ar kâju ar jâmâk spert. Tâ ka jebkurâ gadîjumâ der pamâcîties. Uz dullo salîdzinoði droði var kauties tik bçrnîbâ, kad paðam massa maza un lielâkie bojâjumi ir zilumi, pârsisti deguni un izsisti zobi.
Re: Cik stipra ir sitiena pretestiba?
07.06.2006 00:59
Kauties nav labi. Katram spekam - rodas pretspeks. Katra launa riciba - atgriezas atpakal. Jamak domat ar galvu.

Sist ar kulaku nav labakais variants netrennetam cilvekam. Sitot ar duri sajutas ir tadas pasas kad iesit pa kaut ko puscietocieto, smago un piedevam tas kustas. Siena salidzinajumam neder.

Kad sit ar duri, loti biezi salauz 5 un ari 4 plaukstas metakarpalie kauli. Tad var gadities ka jaopere. Un var dabut problemas ar pirkstu kustigumu velak. Jo plauksta ir tada - loti sarezgita lieta.
Dr. Maigonis
Re: Cik stipra ir sitiena pretestiba?
07.06.2006 10:01
Jasit ar maksimalu paatrinaajumu loti asi tiesi pa zokli. Sitiena jaieliek kermena masa. Maksimals speks nav vajadzigs, tas mazina asumu. Tad rokai nekas nebus, un oponents bus atslegts uz kadu laicinu. Bet lai ta varetu ir drusku japatenejas, vislabak boksa.
kaadu laiku esmu treneejies boksaa, so - noveerojumi iz dziives...

uztreneet roku pirkstus - duuri (tas pretstataa sheit lasiitajiem txtiem a la netrenneets cilveeks), ir ljoti gruuti, manupraat pat neiespeejami sekojoshu iemeslu deelj:

ja tev no dzimshanas nav masiivi kauli tb rokas kaa milnas un kulaks kaa aamurs - vieniigais ko vari uztreneet ir izturiiba un nejutiiba - atdauzot pret maisu liidz taadai pakaapei, ka vairs iipashi saapes nejuuti.

protams - uzaudzeejot kjermenja masu un straadaajot ar dzelzhiem arii rokas muskulji tiks attiistiiti (pirksti apaugs ar galju  un neveiksmiiga sitiena rezultaataa traumatisma iespeeja samazinaasies.

Kas attiecas uz sitieniem - sist vajag pa degunu, vai apakshzhokli (tikai jaareekjinaas, ka peedeejaa gadiijumaa iznaakums cietushajam var buut arii letaals). Ja nevar traapiit - treneejies. a ja vienkaarshi gribas pagruustities tad nehui sist pa feisu.

+ kaa Dr. Maigonis pareizi teica - sist vajag aatri un asi.
A kur es teicu ka kauties ir labi?? Vnk dazhi mudakaazhi uzprasaas par daudz!
stograM
Re: Cik stipra ir sitiena pretestiba?
07.06.2006 15:00
Jo stiprâk sit, jo âtrâk sit, jo lielâka pretestîba. Vçlams sist pa mîkstâm vietâm, ja vçlas, lai pretestîba bûtu mazâka, un iedarbîba bûtu dziïâka. Internetâ ir pilns ar pamâcîbâm par nâvîgajiem vai sâpju punktiem, pa kuriem nav pat stipri jâsit, pietiek, ja to dara precîzi.

Vari piemçram, pamçìinât ðo nogrâbt pie rokas un aizlauzt mazo pirkstu. Ne jâsit, ne spçku vajag, bet efekts ir labs. Pameklç videofilmiòas gûglç vai altavistâ zem nosaukuma "krav maga" vai "kravmaga". Bet nu, lai tos it kâ vienkârðos un primitîvos paòçmienus darîtu pârliecinoði, vienalga, vajag treniòus, tos nekâdas zinâðanas neatsver.

Labâk iemâcîties 3 paòçmienus perfekti, nekâ 30 pavirði, kurus pie reâliem apstâkïiem nemaz nevarçsi izvçlçties vai pielietot.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 8?
Ziņa: