kâ notiek pierakstîðanâs pie ìimenes ârsta?

Aizsāka aurelia 

atvainojos par tâdu jautâjumu, bet vai kâds mani nevarçtu apgaismot? cik viegli to ir izdarît un kâ tas notiek? vai varu pierakstîties pie jebkura vai varbût ir kaut kâds sadalîjums pa Rîgas priekðpilsçtâm?
Re: kâ notiek pierakstîðanâs pie ìimenes ârsta?
09.06.2006 16:24
Vari pierakstîtie spie jebkura, kurð gatavs Tevi nemt. Sarunâ ar dr, ka òems, aizpildi veidlapu un pçc cik tur dienâm èâpo sânemt savu reìistrâcijas kartiòu (to plastikâta). Izvçloties òem vçrâ, ka ja izmeklçsi dr patâlu no savas dzîvesvietas, par mâjas vizîti bûs jâmaksâ papildus ceïa nauda (piem., par taksi). Un noskaidro vai dr ir lîgums ar slimokasi. Ir precedenti, kad ïauþi paði to nezinot piereìistrçjas pie maksas ârsta, bet tad visi izmeklçjumi un analîzes par pilnu maksu jâtaisa.
paldies par info! vçl papildus jautâjums. ìimenes ârsts principâ nepiecieðams galvenokârt tâpçc, ka katru mçnesi jâèâpo pçc receptes zâlçm. zâles ir bezmaksas, bet vai tas, ka ìimenes ârsts nav noslçdzis lîgumu ar slimo kasi, var ietekmçt zâïu statusu? vai tâs var kïût manâ gadîjumâ par maksas zâlçm?
Re: kâ notiek pierakstîðanâs pie ìimenes ârsta?
09.06.2006 16:52
Godîgi sakot nemaz nezinu kâdi ir noteikumi attiecîbâ uz maksas ârstiem un kompensçjamâm zâlçm. Man ðíiet, ka tikai slimokases ârsti var izrakstît kompensçjamâs receptes, bet varbût kïûdos.
be kas tev nozîmç recepðu zâles?
nu.. teiksim tâ, esmu uzskaitç ar konkrçtu slimîbu un man katru mçnesi jâlieto zâles. kas nozîmç, lai saòemtu ðîs zâles, nepiecieðama ârsta recepte. zâles patreiz ir bezmaksas. kompçnsçjamas.
Re: kâ notiek pierakstîðanâs pie ìimenes ârsta?
09.06.2006 19:48
Zâles bez maksas vai ar atlaidçm drîkst izrakstît tikai ârsts, kuram ir lîgums ar slimo kasi. Maksas ârsti var rakstît receptes par pilnu summu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 4?
Ziņa: