adenoîdu operâcija bçrnam

Aizsāka Frîda 

Frîda
adenoîdu operâcija bçrnam
20.05.2004 11:51
Ïoti nepiecieðama forumieðu kosultâcija sekojoðâ jautâjumâ - bçrnam (4 gadi) ârsti iesaka operçt adenoîdus. Vai bçrnu slimnîca un dr. Plçpja privâtprakse ir vienîgâs vietas kur ðâdas operâcijas veic? Kâda ir jûsu pieredze un atsauksmes?
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
20.05.2004 12:04
Man bçrnîbâ ðitâ operâcija bija. Teikðu godîgi, riebîga (mûsdienâs noteikti vairs nav tik barbariska attieksme). Bet toties atbrîvoja mani no nepârtrauktiem ausu iekaisumiem, iesnâm un tamlîdzîgi. Taisîja bçrnu slimnîcâ.
ineshuks
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
20.05.2004 13:00
Gan jau ka arii citi LORi kaut kur veic. Bet preciizaak nepateikshu viss.
Elita
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
20.05.2004 17:51
Ar savu bçrnu pirms kâdiem 4 gadiem biju LOR nodaïâ bçrnu slimnîcâ Vienîbas gatvç. Apstâkïi tur bija ðausmîgi - kâ kara laikâ. Vienâ palâtâ kâdi 20 daþâda vecuma bçrni ar savâm mammâm. Telpa nevçdinâta, bçrni raud no bailçm, vecâki raud no tâ, ka bçrni raud... Operâcijas mâsa paòem bçrnu, neko nesakot aizved uz op. zâli, bet pçc operâcijas nolamâ nabaga pâruztraukto mammu par to, ka viòa, labu gribçdama, uzvilkusi bçròukam dþemperi, kura dçï viòð ir dikti svîdis. Pati operâcija notiek civilizçti - tiek ievadîta narkoze, operâcija notiek samçrâ âtri (ja nav sareþìîjumu). Pçc operâcijas bçrnam ïauj izgulçties un tad laiþ mâjâs. Manai atvasei sareþìîjumu nebija, tikai pçc atmoðanâs bija slikta dûða un vemðana vairâkas reizes. Bet tas ir normâli. Visvairâk mani satrieca mâsu vienaldzîgâ attieksme - nelaipnas, strupas frâzes, dismîgas fizionomijas un tml.. Esmu lîdzîgu pieredzi dzirdçjusi arî no citiem vecâkiem. Labâ vçsts - ðî nodaïa esot nesen izremontçta, tâ kâ ir pamats cerçt, ka apstâkïi uzlabojuðies un, lîdz ar to, arî mâsiòas kïuvuðas laipnâkas.
kkk
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
21.05.2004 17:29
manai meitai Vieniibas gatvee pagajuso vasaru opereeja adenoiidus,nu nezinu,es visu to labako gan par dakteriem,gan maasinaam,apstaakli bija taadi kaadi nu bija,kaadi 10 cilveeki vienaa istabaa,katram beernam vecaaki veel,diezgan liela burzma,bet jaatziimee,ka operaacija bija bez maksas,es domaaju,ja ir naudas un veeleesanas var to pasu operaaciju veikt privaataa slimniicaa par attieciigu piki.es savu meiteni arii sveetku dienaas vedu uz so nodalu skalot degunu un pie dezuraarstiem,nekad netiku atraidiita,vienkaarsi vajag ar normaalu attieksmi pieiiet sai lietai.
Jete
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
27.05.2004 14:51
Es ieteiktu vçl 10 reizes padomât, vai vajag taisît to operâciju. Manam bçrnam arî bija lielas problçmas ar degunu un austiòâm. Cînîjâmies gandrîz 3 gadus, bijâm pie daþâdiem dakteriem, izmçìinâjâm visu, ko vârçjam... un finâlâ mums palîdzçja Hummer sâlsûdens bçrniem (Ls 4, jebkurâ aptiekâ). Jâlieto 2x dienâ - vienkârði jâiepûð degunâ un jâizðòauc. Tâ ir deguna skaloðana. Lîdz ar to visas baktçrijas no adenoîdiem tiek noskalotas.

Guna
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
02.06.2004 13:57
tikko atgriezos no Bçrnu slimnîcas Vienîbas gatvç, kur man izoperçja adenoîdus, iztaisnoja starpsienu un samazinâja gïotas. Biju saèakarçjusi nedaudz savu degunu ar visiem íîmiskajiem pûðamajiem lîdzekïiem un profesors ieteica ðîs visas lietas izoperçt. Vispirms ir jâiestâjas rindâ, kur jâgaida apmçram mçnesi, iespçjams, ka mazâk vai vairâk. Operâcija noritçja veiksmîgi un tagad jûtos labi. No sâkums bija vemðana un temperatûra, bet tas ir normâli. Katru dienu notiek operâcijas un gan pavisama maziem bçrniòiem notiek ðîs operâcijas. Adenoîdu operâcija noris apmçram 15 min un pçc tam ir iespçja pagulçt un doties mâjâs. Par mâsiòâm un dakteriem varu teikt visu to labâko un attieksme ir ïoti laba telpas arî labâ stâvoklî.
Ja ir nepiecieðamîba iesaku izoperçt, lai nerastos problçmas turpmâkajâ dzîvç.. tieðâm nav tik traki
Rajons
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
03.06.2004 11:55
Manai 4-gadniecei izoperçja pirms 2 mçneðiem un saku visu to paðu, ko iepriekðçjâ rakstîtâja. Tikai meitukam pçc tam nebija vemðana. Pagulçja stundiòu, pârbaudîjâmies pie ârsta (mums bija dr. Sokolovs) un braucâm mâjâs :)
Sakiet, lûdzu, cik Jûs maksâjât par ðo adenoidu operâciju. Man tikko tanî Vienîbas gatvç pateica, ka tas maksâjot ap 100 Ls. Vai tâ varçtu bût taisnîba? Tâda summa par 10 min. darbu?
Elita
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
07.03.2005 11:39
Es nemaksâju neko. Kâds mçnesis bija jâgaida rindâ (precîzi neatceros, var bût, ka ilgâk). Bet tas bija pirms vairâkiem gadiem, tagad, droði vien, daudz kas ir mainîjies. Prieks, ka mâsiòu attieksme, sprieþot pçc augstâk rakstîtâ, ir mainîjusies.
Man paðam 4 gadu vecumâ râva. Gan jau ka tieðâm tagad tas notiek civilizçti, jo no tiem laikiem tâs man briesmîgâkâs atmiòas :) Sçja ar siksnâm pie krçsla un lamâja par bïauðanu :)...brrr
nieks
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
07.03.2005 14:35
Mçs par operâciju maksâjâm 98 Ls, tas bija trîs gadus atpakaï.Jâmaksâ nav tad, ja esat ar mieru gaidît rindu( mçnesis, divi vai vairâk).Arîl ikâs, ka baigâ summa par 12 min.darbu, bet tagad esu priecîga, ka operâciju tomçr izdarîjâm - nevar salîdzinât, kâda veselîba bija pirms un kâda pçc operâcijas.
brr
Re: adenoîdu operâcija bçrnam
08.03.2005 11:12
nu es arî to atceros kâ murgu. biju sasieta ar siksnâm, vçl tik un tâ pamatîgi turçja mani...brrrrrrr!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 4?
Ziņa: