Paartrauktais dzimumakts

Aizsāka Angel 

Angel
Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 14:57
Mans draugs nevar lietot prezervatiivus,es nelietoju tabletes(bet biju jau pie aarsta uz analizeem lai noteiktu kaadas tabletes butu visatbilstoshakaas, tagad peec ned. jaiet atkal), tapec tagad izsargaajamies ar paartraukto. Draugs meegjina paarliecinaat ka vins sevi pilnibaa kontrolee un ka nekas manii netiek... Bet man tomeer bail,jo kaut kur dzirdeeju ka virietim jau saakumaa izdaloties nedaudz sperma...vai taa ir? Un ko musu situacijaa lai dara?

elina
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 15:02
man arî tâ bija. Aizgâju uz galvas ultrasonogrâfiju (doplerogrâfiju), kur man pârbaudîja asinsvadus (ceru, ka visu pareizi aprakstîju :) ) un viss izrâdîjâs kârtîbâ.. Tas arî varot bût no stresa. Ieteica pamasçt kakla daïu - vai nu ar ûdens strûklu vai lai masieris ar rokâm.
p.s.vienîgais, ka man tâ durðana & spieðana uz galvu nebija tik daudz. Kâdu reizi lîdz divas nedçïâ.
ineshuks
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 15:04
1) draugs apzinaati vai neapzinaati maanaas,
2) ir bezatbildiigs vai apzinaati grib beernu,
3) lokaalaa kontracepcija,
4) nedeelja nav tik ilgs laiks,lai nevareetu izklaideeties ar citaada rakstura seksuaalaam rotaljaam.

P.S. Ko noziimee- nevar lietot prezervatiivus? Alergjija vai?
elina
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 15:05
ups :)) sorry-ne pie tâs tçmas ierakstîju :))))))) doplerogrâfija ðeit nepalîdzçs :)
Angel
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 15:23
Nu reekjini nedeelja un tad jau vel kad saaksu lietot tabletes un vinjas jau droshas ir arii tikai peec kada meenesha... Nu jaa,vienigi tad jau drosi varees ar to paartraukto,jo tad vismaz kaut neliela aizsardziiba vairaak buus...
A kas ar tiem Pharmatexiem? Tur ir tikai visadas sveciites utt. vai arii tabletes kaadas? Zinu ka vienreiz lietoju to sveciiti, bet bija riebiigi man vinja visa izteceja araa un bija baigaa smuce.... Negribaas taa, jo mums seksualaas attiec. ir nesen(taa ka iemesls ka vins gribeetu beernu atkriit domaaju) un sitaadu nesmuku kjeepu gan negribas.
A prezervatiivu nelieto,jo laikam ljoti traucee vai nevar uzbudinaaties....

Angel-ai
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 15:48
Muljkjiibas - prezervatiivs nevar trauceet, vinjsh vienkaarshi ir tik egoistisks, ka domaa tikai par to, lai pasham labi. Galu galaa ir arii ultra thin prezervatiivi. Logjiski, ka vinjam patiik vairaak bez. Un kaads sakars uzbudinaajumam ar prezervatiivu? Ja puisis ir uzbudinaajies, taatad vinjam staav, un tikai taadam dzimumloceklim arii velk virsuu prezervatiivu.
ineshuks
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:04
Kaut kaa beernishkjiigi tas viss skan. Pati laikam naiva a puishkaans egoists. Jebkuraa situaacijaa nav nopietni. Taa es domaaju.
Indulis
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:12
1) Ja draugs var kontroleet tad saku ka tas ir pats labaakais veids mees ar meiteni taa dziivojaam veselu gadu nav ne vainas i nekaadaa staavoklii tu nepaliksi to es tev apsolu un nekaada sperma vinjam ar pirmstam neizdalaas - tas ir sekreecijs - shkjidrums kas paliidz dzimumaktaa lai labaak "sliideetu" (lubrikants) un abiem buutu labi

2) Es piemeeram neatdziistu seksu ar prezervatiivu ja abi cilveeki juutaas ne taa (protams pirmstam jaaiziet pie aarsta un janoskaidro vai abi ir veseli) un tad jau kaa saciit uz priekshu

3) tabletes lietot tas vispaar ir sviests ( taas ir domaatas aarsnieciskiem noluukiem - menstruaalaa cikla stabilizeeshanai un hormonaalo liimenju stabilizeeshanai) nevis dzimumdziives vajadziibaam

Taakaa uzticies draugam vis buus ok

Kad gribeesi beernu pateiksi ka lai shams laizh iekshaa un buusi staavoklii kaa likta :)
ku!
Re: Angel
20.05.2004 16:12
Tavs puisis ir "hujs" bet tev galvas doplerograafija nebuutu par skaadi.
Indulim
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:19
Tajaa sekreecijaa, kaa tu teici, arii meedz buut spermatozoiidi. Kameer neuzrausies, buss ok, bet vai juus to veelaties?
Un tev patiik taa raustiities tieshi pirms laimiigaa mirklja, kad visu laiku jaadomaa - nu tik jaapaspeej, nu tik jaapspeej?
Indulis
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:24
:) nu pirmo reiz dzirdu ka sekreecijaa sperma buutu :)
pienjemot ka ir - tas daudzums nonaakot makstii visi spermotoziidi aizies bojaa tikuntaa neviens liidz meerkjim nenonaaks jo sievieshu sekreeciijs ir kaa inde spemai :)

Kaada veel raustiishanaas -
Apstaastiishu kaa tas notiek :) ja nav skaidrs
tb saakumaa juus varat miileeties kaa traki pozas nav svariigi viirietis tak juut ka vinjam tuuliit noies - nu 1 sek pirms tam vel to dampi aaraa un viss kas tur gruuts un psihologhiski ar nekas tur slikts nav teiksim gadu laikaa man nekaadu probleemu nebija meitene nemaz staavoklii nepalika liidz tam kad gribeejaam beernu un es saaku laist aktiivi iekshaa - tad arii paliksi staavoklii
Indulim
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:31
Arii no manas puses :) "Meitene nemaz staavoklii nepalika" - tikai bishkjinj palika? :))
Man nekas iipashi nav jaaapstaasta, pati labi zinu, kaa un kas tad notiek. Tikai manam draugam nepatiik, vinjsh grib izbaudiit arii peedeejos mirkljus manii, un man arii nepatiik, kad peekshnji viss, pljuksh un aaraa :))
li
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:35
Stâvoklî var palikt, bet dakteri saka, ka tâds izsargâðanâs veids, ilgstoði piekopts, tomçr var radît puisim problçmas ar veselîbu. Tâ, ka grûtniecîba ir viena lieta, bet vçlâkas erekcijas problçmas dþekam - jau cits stâsts.

Un ir tik daudz bçrniòi, kas raduðies " jo dþeks sevi pilnîbâ kontrolç"
Indulis
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:38
nu tad ideaalais ir prezervatiivs
bet es piemeeram neatdziistu 100% zaalju lietoshanu tas nu ir vaajpraats kas latvijaa daraas to tik dara kaa tabletes rij un kas beigaas notiek- aborti - neaugliibas - utt.
Meitenes atceraties taas ir hormonaalaas devas ko juus rijat un ja jums pirmaak bija stabils hormona liimenis tad aatri vien to var sachakareet
taakaa taas ir domaatas tikai aarsteeshanai un vajadzeetu saakt vinjas izdot tikai uz recepteem un miers a to jau vispaar demograafija zem visas kritikas buus
ineshuks
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:40
Un ja nu beerninji nerodas ir stingrs pamats padomaat par neaugliibas probleemu naakotnee. Tikai manas domas.
Indulis to li
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 16:44
:) es arii zinu taadus kas saka ka kontrolee 'bet ne uz visiem to vajag atiecinaat'

Pa erakcijas probleemaam nesuudzos - es esu apmieriinaasts un meitene arii :))
taakaa viss ir atkariigs kas to dara -
ir starpiiba vai to dara ar gadiijuma dzheku vai ar to to ko dziivo visu laiku kopaa un noleemushi ghimeni taisiit
Baibs
Indulim
20.05.2004 17:21
Nu gadiijuma dzjekam bez gumijas vispaar ir sviesc apakshaa gulties...
BCC
Re: Paartrauktais dzimumakts
20.05.2004 20:48
Ar paartraukto, shkiet, ka var izsargaaties diezgan efektiivi, tik vajag pirmo reizi sevi papeetit (ar rocinju), kaa taa sperma dalaas, saakumaa ir laasiite vai nav.
Ja sievishkis pats ar rokaam nepieturees, lai shis tik veikli neizvelk, tad visdriizaak neapbeernosies, nu bet ja pietur, tad vecim var shirmis aiziet ciet un ljauties kaislei, tad gan :)

Visaadaa gadiijumaa, ja ir sekojosha attieksme: "Nesanaak beerns, ljoti labi, un ja sanaaks, tad arii forshi (vai vismaz nav nekas briesmiigs)", tad var piekopt arii paartraukto.
Angel
21.05.2004 09:10
Es iesaku pavienot pârtraukto dzimumaktu ar spermicîdu lietoðanu. Tâdâ gadîjumâ tev nav tikai jâpâlaujas uz puisii, bet arî pati vari kontrolçt situâciju. No otras puses, tâ kâ tie spermicîdi nav 100% droði, tad papildus tiem pârtrauktais bûtu tieði laikâ.
Spermicîdi - c-filma, daþâdi Pharmatexi. Par Pharmatexiem vari uzzinât tepat ðajâ lapâ ieejot Zâïu reìistrâ un ievadot meklçðanas logâ vârdu "Pharmatex" atlasot visus to veidus. Katram tad dabûsi anotâciju. Ir gan sûkïi, gan svecîtes, gan lodîtes, gan tamponi. Nu, apmçram tâ.
C-filmu es pati paðlaik lietoju. Bet nu mçs gatavojamies bçbim, tâ kâ mums tâ 100% droðîba nav tik aktuâla :)
li
Re: Paartrauktais dzimumakts
21.05.2004 12:17
Nu tâ, ka erkecijas problçmas nav jau uzreiz, bet pçc gadinjiem.

bet ja dzeks atsakâs lietot prezervatîvus - tad es atteiktos ar tâdu gulçt. Un kad iekritîs - tad tas dþeks protams nebûs vainîgs un ka tikai nesanâk meitenei palikt vienai ar "es visu kontrolçju" rezultâtu puncî.
otto
Re: Paartrauktais dzimumakts
21.05.2004 13:05
kaut kas tâds var patikt tikai nedaudz garâ vâjam cilvçkam, mîlçties un visu laiku domât - kâ nu man sanâks beigt.
Neteikðu vis.

Te laikam darbojas kaut kas lîdzîgs no datora terminiem - "aparatûras pârtraukums", kad dators pats neko nedomâ, nedara, bet kad saòem pârtraukuma signâlu, tad tas pârtrauc viena veida darbîbu, un uzsâk citu :)

Tâ, ka patiesîbâ, visu laiku nav jâdomâ arî sex laikâ. Tas kurð jaunîbâ òçmies ar rociòu arî iemâcîjâs saòemt pârtraukumu, lai laicîgi novçrstu apkârtesoðâ inventâra apíçpâðanu.

Tieði garâ vâjiem cilvçkiem vislabâk izdodas nedomât par to beigðanu, tâ vienkârði notiek. Gudraakiem cilvçkiem vajag vairâk visâdu rituâlu, noteikumu u.t.t., lai varçtu sasniegt garâ vâjâ cilvçka lîmeni.
Peeteris Z
Re: Paartrauktais dzimumakts
05.06.2004 01:49
Un par sievieti nepadomaja neviens. Ka tik dzekam pasam labi un skukis stavokli nepaliek.

No asinu regulara sastreguma iegurni skukis pec gadiem 10 dzemdes kakla vezi var dabut ún visadas citadas sievieshkaites. Sievietes organismam partrauktais dzimuakts ir VISNEVESELIGAKAIS no aizsargashanas veidiem.
Kas ir, skola veselibas macibas vairs nemaca?
Nespeju, godigi sakot, saprast tosj jaunieshus kuriem patikas beigt ara. Tur jau nekada prieka nav, tik pat labi to var darit bez meitenes tikai ar roku.
Tiek aprauts viss, gan emocijas, gan uzbudinajums, u.t.t. Vienkarsha dabisjkas velmes apmierinashana unspiediena nolaishana! Ne jutu ne miljuma.
Tad jau labak ar gumijas kontracepciju nodarboties.

Bet meitenei var pateikt tikai vienu, ka shada veida tu pasargajies 50/50. Un ja tas apmierina tad uz priekshu. Padoma par to ka kada bridi tavs puisis var nepaspet, vai iegrimt bauda un jutas, ja vinjam tadas pastav.
dzex Indulim
Re: Paartrauktais dzimumakts
05.06.2004 19:43
Ej d**** ja ... ja tu dziivo bez prezza un tableteem tad tas ir tavs dziives veids bet nevajag meiteneem staatiit cik drosh ir shis paartrauktais dzimum akts... tas neveseliigs kaa viirietim taa sievietei... pie tam sievietei ir daudz lielaaka bauda ka viirietis beidz vinja.. mana miiljotaa ska ka tad paanjem taada piepildiijuma un aimes sajuuta.. taa kaa tava sieviete daudz ko palaizz garaam
Bernadeta
Re: Paartrauktais dzimumakts
06.06.2004 12:47
Njuu, ja vîrietis man piedâvâtu pârtraukto aktu, tad ar to vien izlidotu no manas gultas kâ koríis. Manupârt, tâ ir sadistiska metode, vai tik ne spâòu inkvizîcija izdomâja:))))) Doma tâda - ja vîrietis izvelk laukâ locekli "pirms laika", tad ïoti daudz forðu sajûtu tiek vienkârði nolaupîtas. I nafig to darît? Un kâpçc ïaut sev darît pâri?
ku!
Re: arse
06.06.2004 13:00
Kaa taa : bez meitenes dariit.A man patiik uz sejinjas nolaist.
otto
Re: Paartrauktais dzimumakts
06.06.2004 22:12
ku!
tu nesi maskçjies podporuèiks Rþevskis - te atnâca viòð un visu samaitâja
keda njirdz
Re: Paartrauktais dzimumakts
08.06.2004 17:05
hehe sagribeejas man ar Indulja kungam sho to uzraxtiit. pirmkaart vai tev beerni ir? ja nav tad sorry bet tad kaapeec barsties ar sviestainam fraazeem? kaads manu pazinju paris tagad siici auklee, pirms tam vairakus gadus ar paartraukto njeemaas un staastiija cik tas redz ir droshi utt. stastiija tik ilgi kameer aarsts atklaaja ka veneam no vinjiem ir probleemas ar beerna radiishanu vispar. tobish arii bez paartrauktaa nekas nesanaaktu. tikliidz probleema tika apaarsteeta(pat ne izaarsteeta liidz galam) taa ielidoja miiliishi. taa luuk, taa ka kluksti tikai tad ja droshi zini ka tev tie berni var buut.
PS. tabletes ir sievietes izveele un tev gar to nekaadas daljas. labak lai rij tabletes nekaa klausa tadiem durikiem kaa tev.

Junkundze
Re: Paartrauktais dzimumakts
14.06.2004 01:55
Ar saadu paartraukto seksu es ar viiru Jau dziivoju 7 gadus un nevienu reizi es neesmu palikusi staavoklii. Bet drosiibas pec labaak lai aarsts sastaada tev kalendaaru, kad tu vari palikt staavoklii un kad nee. parasti taadi kalendaari sastaadaas uz veselu gadu. Tad buus paarlieciiba, gan tev gan tavam draudzinam
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 20?
Ziņa: