vai ir ieteicams lietot kontracepcijas tabletes pirms pirma bernina?

Aizsāka Liga 

Labdien!
Man ir 25 gadi.Gadu lietoju Logest tabletes.
Nekadu sarezgijumu vai probelmu neesmu ne jutusi ,ne manijusi.
Mums ar viru pagaidam berninu nav,tacu esam ieplanojusi tuvakaja laika kaut ko lietas laba darit.Virs loti uztraucas,jo pedeja laika bija dzirdejis,ka pirms pirma bernina piedzimsanas,nav ieteicams lietot kontracepcijas tabletes,ka var but sarezgijumi.
Vai ir kads pamats sadam satraukumam,varbut kads var padalities par so jautajumu no savas pieredzes.
Ieprieks, paldies.
Re: vai ir ieteicams lietot kontracepcijas tabletes pirms pirma bernina?
25.05.2004 11:52
Nesaprotu - un ko tad par ðo jautâjumu tavs vîriòð nesâka interesçties pirms tâ gada? Manuprât, tagad jau ir par vçlu ðâdus jautâjumus uzdot :)
Bet vispâr es uzskatu, ka tâs ir muïíîbas. Protams, var atrast visâdus piemçrus un filosofçt var viskautko. Reâli, protams, OK lietoðana ir zinâma iejaukðanâs dabiskajos procesos. Bet tâda ir dzîve. Katrai kontracepcijas metodei ir savi plusi un savi mînusi.
Cik zinu, tad pamatoti ieòemt bçrnu nâkotnç traucç tikai sterilizâcija :)
man OK nebija shkeerslis lai paliktu staavoklii peec to paartraukshanas.
Tas nav shkjeerslis lielaakajai daljai lietotaaju. Ieprieksh neviens nepateiks. kaa arii nepateiks, ka ja taas nebuutu lietotas, tad gan buutu savaadaak.
nee tachu!!! (taas ir tikai manas domas,protams) dzimst tad 3, 4 5, 6 utt. nav jau veel paarbaudiits ko tie beerni manto naakanajaas paaudzees, kaadi shiem buus beerni...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 5?
Ziņa: