ïoti liela tuvredzîba

Aizsāka redze 

Re: ïoti liela tuvredzîba
02.03.2007 20:23
Sorry hmm,gribu paliidzeet,bet ne jau visiem izpatik.
1000 tas ir par daudz,taapec jau iedevu adresi:
ACU MIKROÍIRURÌIJAS CENTRS
Rîga, Sadovòikova 20 (ieeja no labâs puses), tâlr.: 7205300, 7205316
17 gadîga darba pieredze, pasaulç ievçrojama akadçmiía S. Fjodorova skola, zinâtniskâs izstrâdnes, prognozçjamais rezultâts.

AR skalpeli man tas izmaksaaja 600 par abaam aciim,tolaik man taadas naudinjas nebija,pie vinjiem iespeejams arii uz nomaksu,Ja gribi operaciju tad par pirmo viziiti 25 bija,peec tam gadu par velti,parasta vizite 10Ls.
Man opereeja dakters Kuzòecovs-varu teikt to labaako,jo brilles esmu piemirsusi.Tur ir iespeejjam izrunaaties kaa buutu labaak,vai var taisiit,vai labaak laazeri vai ar skalpeli,ar laazeri leetaak toreiz laikam bija 200,vai 250,taa iisti neatceros,man ar lazeri nevareji taisiit.lai gan salonaa pa 800,man bija ar mieru taisiit.
Viòð dod visu iespeejamo informaaciju un paraada kaa operacija notiek,kaadas 10 min laikam vai 16man bija un uzreiz redzi,bet joprojam sajuuta,ka nesaa briles saglabaajaas uz pusgadu!
Labaak taisiit peec iespeejas aatraak,jo sauliite veel nav tik spoza kaa vasara,jo actinas kaadu briidi buus juutiigas pret sauli.
jaa un dakteris veel liek nosuutauz dazaam analiizeem-cukura utt.
Veelu veiksmi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: