Gribçtos uzzinât vairâk par Pharmatex

Aizsāka imis 

Sveiki!
Ar draudzeni nolçmâm, ka prezervatîvu vietâ, kâ izsargâðanâs lîdzekli varçtu pamçìinât ko citu. hormonâlâs negribçja lietot un pçc konsultâcijas ar ginekoloìi, tâ draudzenei ieteikusi Pharmatex vaginâlâs lodîtes. Itkâ viss vienkârði un labi, bet par cik man patîk lasît instrukcijas, tad tur skaidri un gaiði rakstîts, ka tâs lodîtes ir kâ papildus izsargâðanâs lîdzeklis. respektîvi itkâ nepasargâ tik ïoti labi.
tad arî jautâjums - vai tad ginekoloìe bûtu ieteikusi tâdas izsargâðanâs metodes, kuras nav pilnîgi (nosacîti protams) droðas un bûtu lietojamas kopâ ar kâdu citu izsargâðanâs veidu? vai arî vienkârði es esmu pârpratis instrukcijâ rakstîto?

paldies!
Re: Gribçtos uzzinât vairâk par Pharmatex
08.09.2006 14:50
Farmatex tieðâm ir salîdzinoði nedroðs kontracepcijas lîdzeklis, es jau nu uz to nepaïautos (lietojot svecîtes paliku stâvoklî). Ðî kontracepcija der, ja jums nekas nebûtu pret mazuli, jo palikt stâvoklî ir diezgan reâli.
Pie tam, ïoti, ïoti rûpîgi ir jâievçro lietoðanas instrukcija, ne pirms, ne pçc nevar mazgâties ar parastajâm ziepçm. Un no svecîtçm viss tur pârâk slapjð.
Es ieteiktu izvçlçties kaut ko droðâku. Izvçle jau liela nav, ja ne hormoni, ne prezervatîvi neder.
Re: Gribçtos uzzinât vairâk par Pharmatex
08.09.2006 14:54
Jâ un vçl- ir dzirdçts, ka spermicîds Patentex Oval esot droðâks par Pharmatex.
paldies par brîdinâjumu.
a ko vçl varçtu reâli lietot prezervatîvu vietâ izòemot hormonâlâs un spirâli un kas nodroðinâtu augstu aizsardzîbas lîmeni?
Visdroðâk ir vispâr nenodarboties ar seksu...100% garantçju, ka nepaliksi stâvoklî!
Re: Gribçtos uzzinât vairâk par Pharmatex
08.09.2006 15:14
Farmatekss NAV droshs kontracepcijas liidzeklis. Bez prezervatiiviem, hormonaaliem liidzekljiem un spiraales veel atliek vienas vai otras puses sterilizaacija, ja nu grib lai droshi.
Tieshi taa, ir tikai shiss iespeejas: prezervatiivs, hormonaalaa (tabletes, plaaksteris, rinkjis), spirale (taam, kas jau ir maaminjas),.... nedariit to vispaar vai nu veel augstaak mineetaa peedeejaa iespeeja. Tikai ne pharmatex!!!!
Vienîgais 100% lîdzeklis ir tçja.
Un nevis pirms vai pçc, bet TÂ vietâ.
kaada vaina Pharmatexam? pati lietoju, tfu tfu tfu, nekas nav. bet 100% garantija tieshaam tikai TAA vietaa dzert teeju :)
Paprasi farmaceitiem www.farmacija-mic.lv
phamatex - nepilni 80 % - taa saka ginekologi !!!!
var jau buut, ka nepilni 80%, bet ja visas veel to lietotu saskanjaa ar instrukciju, tas skaitlis buutu savaadaaks, jo taapat ir dzirdeets, ka dazhaam gruuti nociesties un aatraak saak visu dariit...
Re: Gribētos uzzināt vairāk par Pharmatex
09.09.2006 18:41
Lietojot Pharmatex svecītes stāvoklī nepaliku. Lietoju apmēram pusgadu ar pārtraukumiem. Sākumā bija ok, vēlāk mums pārādījās alerģija - koda, dezināja. Sajūta bija riebīga + vēl tas, ka ļoti slapš. kāda nu tur vairs mīlēšanās... Vēlāk pārgājām uz Patentex Oval tas ir ok. Lietojām apmēram 2 mēnešus. Tagad man ir spirāle.
Man ginekologje teica ka Pharmatexam var lietot tikai virieshu acu aizmaleshanai, kjip es izsargajos - bet isteniba veelos siici.....
Re: Gribçtos uzzinât vairâk par Pharmatex
10.09.2006 16:58
bet kaa ir ar to Patentex Oval, ko te kaads mineeja?
un uz kaada principa tas darbojas?
Protams, ka slikti pasargâ.....tâm ir tikai aptuveni 70 % aizsardzîba.....mana draudzene lietojot ðîs lodîtes kâ izsargâðanâs metodi....palika stâvoklî!!!!!
pharmateks instrukcijâ ir rakstîts,ka tâ darbîba ilgst vismaz 3 stundas,bet ja es ar savu vîru ðajâs 3 stundâs daram netikai vienu reizi,vajadzçtu atkârtoti ielikt vaginâlo tableti?
Re: Gribçtos uzzinât vairâk par Pharmatex
11.09.2006 16:55
Man liekas, ka tur bija rakstiits, ka tikai suuklis nav jaaliek jauns, paareejie visi jaaliek pa jaunu pirms katra dzimumakta.
nu jaa, tieshi taa, tabletes, lodiites ir tikai 1 reizei, ja grib veel, jaaliek 2., jaagaida savas 10 min. un viss...un Patentexdarbojas tieshi uz taada pasha principa, ievieto, nogaidi un aiziet!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 25?
Ziņa: