Dziednieki

Aizsāka Laine 

Dziednieki
14.09.2006 19:21
Vai kâds varçtu pateikt kâdu labu dziednieka adresi, kas ârstç daþâda veida slimîbas.
Jau iepriekð paldies!
Intucis
Re: Dziednieki
15.09.2006 13:50
Neuzticies tem sarlataniem. Ja tev sap mugura, aizej pie manuala daktera. Dziednieks, naudas bezjedziga izmesana. Pozitivu attieksmi pret dzivi un sevi.
h
Re: Dziednieki
15.09.2006 13:54
Rîgas Austrumu slimnîca.
desoul
Re: Dziednieki
22.09.2006 15:18
Uz dziedzniekiem labâk nepaïauties, ir slikta pieredze. Viòi îsti paði neko nemâk, vadâs tikai pçc kaut kâdâm siltuma pazîmçm vaikaut kâdiem tur strâvojumiem...
Labâk jau tad paðam sevi dziedinât - respektîvi ir daudz grâmatu par pozitîvâs domâðanas labo iepaidu uz veselîbu.
Re: Dziednieki
22.09.2006 15:27
Tâdu dziednieku, kas tieðâm izdziedina cilvçku, ir ïoti maz. Ir kâda daïa, kas spçj pastâstît, ko cilvçkam paðam darît, un vçl daïa, kas vienkârði laiþ muïíi.
Re: Dziednieki
22.09.2006 15:27
es pat teiktu ka pçdçjais variants ir lielâkajâ pârsvarâ.
Re: Dziednieki
23.09.2006 15:24
"Ârsti nezina neko", jau sen teikusi Pulkveþa Atraitne. Hmm... Ârsti nejçgas, dziednieki ðarlatâni... nu gan mçs esam trubâ! :-)

desoul rakstîja:
-------------------------------------------------------
> Uz dziedzniekiem labâk nepaïauties, ir slikta
> pieredze.

Katram savs liktenis. Man paðam ir daudz negatîvas pieredzes ar ârstiem - un vienîgi pozitîva pieredze ar tiem, ko var saukt par dziedsniekiem. Konkrçti:
1) Âjurvçdas ârsts Dr. Partaps Èauhans no îndijas, www.ayurvedic.org, kurð izglâba manu sieviòu no droðas bojâejas (sistçmiskâ sarkanâ vilkçde).
2) Juris Gustavs, kurð reiz mani 15 min. laikâ atbrîvoja no ðausmîgâm sâpçm krustos
3) Âjurvçdas ârstu ìimene, kura jau ilgâku laiku pieòem Kr. Barona ielâ 56; un
4) triju austrumu masâþas skolu, reiki un Eriksona hipnozes pratçja Selga Vîtola, kura ar masâþu man pagâjuðogad palîdzçja, jo sçþas nerva iekaisuma dçï kâja bija pa pusei nejutîga (starp citu, ìimenes ârste bija kategoriski pret masâþu, bet uzlabojums bija ïoti spçcîgs un tûlîtçjs).

> Viòi îsti paði neko nemâk, vadâs tikai
> pçc kaut kâdâm siltuma pazîmçm vaikaut kâdiem tur
> strâvojumiem...

Jâpiezîmç, ka "pçc kaut kâdâm siltuma pazîmçm" - tas vairâk izskatâs pçc ekstrasensa, nekâ dziednieka. "Akvilonâ", piemçram, dziedniekiem mâca visdaþâdâkâs dziedniecîbas metodes, ieskaitot indieðu klasisko Âjurvçdu. Patiesîba ir tâda, ka vienam otram dziedniekam reâlâ kvalifikâcija vairâk ir kâdâ vienâ jomâ, bet viòð ar lielu dûðu íeras klât visam kam. Situâcija tâ pati, kas oficiâlajâ medicînâ, kura sevi viltîgi sâkusi saukt par "tradicionâlo" - diploms ir, tâtad speciâlists! Tâpçc reizçm var gadîties "izmçìinât" vairâkus dziedniekus, lîdz atrodi to, kurð spçj palîdzçt.

> Labâk jau tad paðam sevi dziedinât - respektîvi ir
> daudz grâmatu par pozitîvâs domâðanas labo iepaidu
> uz veselîbu.

Lûk, lûk! Ar to arî savulaik sâku. Lasîju grâmatas vairâkas gadus, bet lîdzçja vienîgi tik daudz, ka sâku apmeklçt zinâmus kursus. Protu palîdzçt citiem ar zinâmâm veselîbas problçmâm, bet pats sev - ne. :-) Toties tagad zinu, pie kuriem dziedniekiem ir vçrts iet.

Pozitîvâ domâðana ir tâda lieta - ja ðobrîd tâdas nav, tad labâk sameklçt speciâlistu, kas palîdzçs to atgût. Patiesîbâ tâ ir joma, ko sauc par psihoterapiju, un domâju, ka ðâdas diskusijas ðeit nemaz nebûtu, ja mediíiem to mâcîtu pienâcîgâ lîmenî. Diemþçl jâatzîmç divas lietas:
1) pçc daudzu jo daudzu ârstu apmeklçjuma var secinât to, ka lekcijas par psihosomatisko medicînu viòi vai nu bastojuði, vai nav òçmuði nopietni.
2) psihoterapeita sertifikâts maksâ tik dârgi, ka lielâkâ daïa no tiem, kas ðo lietu praktizç, strâdâ ar dziednieka sertifikâtu. Un labi, ka tâ, jo citâdi pie viòiem bez 15-20-30 latiem nebûtu, ko iet.

Nu, ko? Lasîsim Siòeïòikovu? Ir vçrts.
Re: Dziednieki
24.09.2006 00:43
Psihoterapeits ar dziednieka sertifikaatu... tas jau ir interesanti... Latvijas fenomens?
Re: Dziednieki
24.09.2006 00:50
Nu jâatbild bez maz vai tâpat, kâ Raimondam 1. Ja jûties dziednieks, tad dziedç, bet nespodrini savu mundieri uz citu rçíina. Kad Tu ðajâ forumâ pâris gadu garuma katru dienu ielûkosies un dosi cilvçkiem sakarîgus padomus, tad varçs teikt, ka dziednieks baltais minka kaut ko var. Kritizçt mâk visi.
Re: Dziednieki
24.09.2006 00:53
Baltais minka, dziedniekam ir jâprot palîdzçt paðam sev...ja jau lasi Siòeïòikovu:)
Re: Dziednieki
24.09.2006 10:44
manjautâjums par ðo
"2) psihoterapeita sertifikâts maksâ tik dârgi, ka lielâkâ daïa no tiem, kas ðo lietu praktizç, strâdâ ar dziednieka sertifikâtu. Un labi, ka tâ, jo citâdi pie viòiem bez 15-20-30 latiem nebûtu, ko iet. "

Es pareizi sapratu, ka ejot pie psihoterapeita ir jâmaxâ, savukârt ejot pie dziednieka nekas nav jâmaksâ t.i. viòi tautas labâ pûlas par pliku velti?
man domat
Re: Dziednieki
24.09.2006 11:35
ejot pie dziednieka nekas nav jamaksa. pec apmeklejuma, maksa kaa un cik velies.
Re: Dziednieki
24.09.2006 11:37
Kâ pie kura dziednieka.
Re: Dziednieki
24.09.2006 15:13
nu vispâr tâ jau ir - nav atbildîbas = nav samaksas par "darbu".
Re: Dziednieki
24.09.2006 17:27
Noela, kam tad ir atbildîba: ârstam vai psihoterapeitam? Arî taèu nav. Par dziednieku var sûdzçties Dziednieku savienîbâ un viòam var atòemt sertifikâtu (ja ir bijis sertificçts- un tieði tie bieþi prasa konkrçtu summu).
Re: Dziednieki
24.09.2006 19:15
mellene - a ko darît ar tiem, kas darbojas bez sertifikâtiem?

ârstam arî var atòemt tiesîbas praktizçt, bez tam viòu vçl visa sabiedrîba nories un pa visâm avîzçm izvazâs. par psihoterapeitiem neko nezinu, nav bijusi ar viòiem darîðana.
Re: Dziednieki
24.09.2006 21:39
Bez sertifikâtiem daþkârt ir spçjîgâki...
Tâ ârste, kas sievieti ar insultu nosaukusi par narkomâni, tagad strâdâjot Stradiòos...bçdîgi:(
Re: Dziednieki
24.09.2006 21:40
un tie dziednieki, kas ârstç onkoloìiskos, joprojâm dzîvo un muïío tautu uz nebçdu.
Re: Dziednieki
24.09.2006 21:50
Noela, statistikas taèu nav, varbût ir arî izdziedinâtie...pie tam ârstiem taèu arî ne vienmçr izdodas...
Re: Dziednieki
24.09.2006 21:52
Aarstiem viennoziimiigi izdodas biezhak kaa dziedniekiem. Un par to insultu- tur daudzi buutu greizi noshaavushi. Taa kaa pa manam nekaa beediiga.
Re: Dziednieki
24.09.2006 21:52
izdziedinâto ar ðo slimîbu ir vai nu ïoti maz, vai vispâr nav. Bet tie, kas itkâ dziedina labi apzinoties, ka tas nav iespçjams?
Re: Dziednieki
24.09.2006 22:00
Viòi zina, ka ir iespçjams. Tikai jâbût ïoti lielai lîdzdalîbai no dziedinâmâ puses.
Re: Dziednieki
24.09.2006 22:02
heh, labi, mellen, dzîvo savâs ilûzijâs.
Re: Dziednieki
24.09.2006 22:04
slima zirga murgi...
Re: Dziednieki
24.09.2006 22:06
Un jûs savçjâs...:)
Re: Dziednieki
24.09.2006 22:07
tikai ceru ka tu pie jamiem nenonâksi ar kâdu nopietnu problçmu, un kaut tev tâs ticîbas un lîdzdalîbas par maz negadîtos.
Re: Dziednieki
12.11.2006 15:50
Kur var iegût vairâk informâcijas par dr. Èauhanu?
Re: Dziednieki
29.11.2006 19:08
Ïoti „korekti” spriedelçjumi par dziedniekiem… Tikpat nekorekti spriedelçjumi pastâvîgi izskan Latvijas mçdijos par „ârstiem”. Ja jau cilvçki baidâs iet pie ârstiem, tad tas ir briesmîgi. Ja kâda tantiòa emulators izdziedç kâdu sçrgu, tad cilvçki par to ir patîkami pârsteigti. Apsaukâjot daþâdiem lamu vârdiem visus dziedniekus par ðarlatâniem, tas bûtu par daudz teikts, par „dakteriem” tâpat, kuri neko nevar, bet par dakteriem, kuri nav izbraukuði uz ârzemçm un godprâtîgi turpina savu darbu, var teikt tikai atzinîgus vârdus. Tâtad ir jâizprot ðâda lieta, kad dziednieks ir tieðâm dziednieks, kurð var reâli palîdzçt lîdzcilvçkiem, bet ne tas, kurð sevi par tâdu dçvç. Kâ lai tâdu atðíir no ðarlatâna, kuri ir tieðâm mûsu sabiedrîbas sastâvdaïa, kâ kriminâlelementi. To paðu pilnâ mçrâ var attiecinât arî par dakteriem, kuri nav par mata tiesu labâki par ðeit minçtiem ðarlatâniem, bet kuriem ir tikai viena atðíirîba, kad tie ir ieguvuði sev ârsta diplomu, bet arî neko vairâk, jo ðâdus PSRS laikâ varçja nopirkt, kâ deju kursos… Tâ ir tikai medaïas viena puse. Kâpçc ðâdiem „ârstiem” dikti nepatîk dziednieki… Tâpçc, kad daudzas problçmas, kuras tie risina, ir nepieejamas ðâdiem „ârstiem”. Erudîts ârsts nekad saitâ neíengâsies ar lamu vârdiem, kâ arî neizvçlçsies sev palamu jeb segvârdu, bet sevi nosauks pilnâ profesijas ietvarâ, ïaujot par viòu spriest lîdzcilvçkiem, kas ðamais par putnu… Ja sevi slçpj aiz palamas, tad tâds neizraisa nekâdas pozitîvas emocijas, izòemot noþçlu, kâdu te pa pilnam „prâtvçderu”, kuri apsaukâ un íengâ dziedniekus. Palasot ðâdu „doku” atbildes uz interesentu jautâjumiem, kuri naivi cer gût sev pozitîvu atbildi, tad tiem paðiem ir veselîbas bûtiskas problçmas… To var apstrîdçt no viòiem cik spçka, bet tas ir fakts. Ja viòiem redzesloks ir tik ðaurs kâ meiseïa projekcija, tad nav brînums, kad pie tiem vispâr normâls cilvçks baidîsies iet…
Turpinot filozofçt par dziedniekiem, tad ir jâsaka ðâda lieta, kad ir daþâdu virzienu un specializâciju dziednieki, izòemot ðarlatânus, jo tâds var saukties jebkurð kriminâls elements, kas grib izkrâpt naudu.
Uz jautâjumu: Vai kâds varçtu pateikt kâdu labu dziednieka adresi, kas ârstç daþâda veida slimîbas.
Jau iepriekð paldies! --- Laine

Padoms Laine… Dievs tas kungs soda laicîgu cilvçku uz zemes ar daþâdâm slimîbâm un kaitçm. Lai atrastu atbildi uz ðo jautâjumu, vajag paraudzîties uz sevi no malas, kâpçc Tev ir kâdas problçmas, kuras ir tik grûti risinâmas. Par ko Dievs tas kungs ðâdi Tevi soda? Ko esi grçkojusi… Ja savas problçmas risinâsi atrauti no garîgâ aspekta, tad var to darît ïoti ilgi un bez rezultâtiem. Arî ieðana pie atzîtiem dakteriem un dziedniekiem nenesîs vçlamo rezultâtu, ja nebûs atrisinâts Tavs garîgais aspekts… Paðai ir jâârstç tieði ðî garîgâ aspekta problçma…
Dziednieks Vladimirs
http://www.sorcerer.eclub.lv/
Re: Dziednieki
29.11.2006 21:51
Jezus nesuuta slimiibas un sodus, vinsh no tiem atbriivo. Velns gan meegjina dabuut cilveekus savaa kaardinaajumaa - no taa arii visas nelaimes celjas... varbuut pareizticiigajiem tas ir savaadaak?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 23?
Ziņa: