Mçnesis bez antidepresanta - VD!

Aizsāka Binnia 

Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 11:05
Diezgan skeptiski skatijos uz homeopâtiju, bet tomçr nolçmu pamçìinât. Nu ir pagâjis mçnesis, kopð lietoju homeopâtiskos pilienus un graudiòus. Jûtos labi, bet tomçr trîs reizes nâca virsû trakie nelabumi. Tos man izdevâs pârvarçt un neíerties pie antidepresanta. Ïoti ceru ka man izdosuies atbrîvoties no veìetatîvâs disfunkcijas ar homeopâtijas palîdzîbu. Ar ðo es vçlos iedroðinât arî savus bçdu brâïus pamçìinât ar homeopâtiju tikt glâ ar VD, lai nebûtu jâdzer tâ íîmija. Protams mçnesis ir ïoti mazs laiks, bet cerîba ir parâdijusies. Mana iepriekðçjâ daktere teica, ka antidepresants pilnîbâ pazûd no organisma pçc mçneða, takâ redzçs kâ bûs tâlâk. CÎNÎSIMIES!
Sveika...gribeeju prasiit kurus homeopaatiskos liidzeklus tu lieto?? Es jau ar meenesi kaa meeginu bez kîmijas...pirmaas divas nedeelas nedzeeru neko...jutos pilniigi sagrauta...tagat divas nedeelas lietoju asinszaali...juutos krietni labaak...arii saakusas rasties ceriibas...bet nu gribeetos zinaat ko veel var palietot. Man pieejosais psihoterapeits iesaka tikai kiimiju...veel pie tam arii papildus preperaatus kurus pats izplata un taa kaa bija loti blakusefekti no kiimijas...ta domaaju...labaak ïoti slikti bez kiimijas...nekaa slikti ar íîmiju...un taa es vinu pametu.
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 12:03
Tas Tev bija serticeets psihoterapeits?
Apsveicu! Man meenesi peec zaaleem arii viss bija ok. Tikai tad peec diviem saakaas jautriiba...
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 13:52
Nu ïoti ceru ka man nekâda jautrîba nesâksies, ïoti ceru. Man homeopâts-neiralogs izrakstija pilienus trîs daþâdus, katrus dzer savâ laikâ un tâdus graudiòus, kurus jâdzer no rîta un vakarâ. Ja man paliek nelabi daru tâ (tas protams ja esi mâjâs), apguïos uz grîdas un kâjas saliektas uzlieku uz gultas, bet uz pieres uzlieku mitru dvielîti, tâ paguïu 15 minûtes un pâriet tas vilnis. Tas priekð tam, lai atbrîvotu muguru un smadzençm pieplûstu síâbeklis. Vis jau ir tikai mûsu galviòâs, nekur citur. Es arî padzeru papildus asinszâli un ðad tad bolderiâna tablitîtes.
Suuu : neatmet cerîbu, mçìinâsim un es domâju mums izdosies. Galvenais iemâcîties pârvarçt tâs lçkmes, kad nâk sliktumi.
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 13:55
Galvenais tikt galaa ar to, kas taas leekmes izraisa.
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 14:06
Tur jau ir tâ lieta, ka nav zinâms kas to izraisa. Esmu izmeklçjusies uz visiem iespçjamiem aparâtiem, atbilde viena - viss normas robeþâs.
Man daktere vienîgo ko pateica, ka jâsamazina svars, jo varbût tas pie vainas. Bet cik es zinu, tad ne jau tikai apaïiem cilvçkiem ir ðî kaite, neredzu izskaidrojumu.
Man shkjiet, ka Komats domaaja ko citu - nevis fizisku kaiti, bet gariigu iemeslu, domu, domu virkni, asociaacijas, kas izraisa shiis leekmes.
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 14:13
Shis nav labaakais raksts latviski, bet palasiit var

http://www.farmacija-mic.lv/medica/medica_w/94

un te vveel var iemest aci

http://www.psihologijaspasaule.lv/raksti.php?id=98&show=1101&act=read&ct=sub



Edited 1 time(s). Last edit at 21.09.2006 14:15 by ,,,.
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 14:44
Nu tapçc jau es saku, ka tas ir mûsu galvâs.
jaa es ar ceru, ka reiz atkal viss buus labi...es nu gan tagat meeginaasu pati tikt ar sevi galaa..dzersu asinszaali un meerena dieeta...laikam jaasanemas jaaiet uz baseinu.Gribeetos jau pakonsulteeties ar kaadu speciaalistu...bet nu taa vairs negribu dzirdeet nekaadus komentaarus, ka bez kiimija neiztikt..sitais pirmais aarsts man nu nevisai patikaas.
Man jau ar svars nav no tiem mazajiem...bet nu skaidri zinu..no kaa saakaas manas probleemas. Kaadu pusgadu biju sausmiigaa stresaa...asaras...viss liekas ka dziive sabruks un ta iestaajaas miers. satiku kaadu cilveecinu..kas iedeva dziivei jeegu...viss nu taa kaa dziivee saak iet uz augsu...bet nekaa...regulaari gribaas pavemt, liekas ka truukst elpa...sirds streiko...liekas jau ka neaarsteejamas slimiibas peedeejaa pakaape...tikai guleet...negribas vairs neko...ne draugus ne uz ielas iziet. Un taa saaku izmekleeties un nonaacu pie psihoterapeita.
Es ceru ka tam visam vienreiz buus gals...nu jau tiesaam liekas, ka ir ceriibas uz kautko mazliet gaisaaku dziivee....
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 15:10
suuuu, a kas tas Tev par psihoter., kas tikai kjiimiju atziist un pats izplata... Nav psihiatrs? Vai divi vienaa? Parasti psihoter. taa neuzspiezh, kas tieshi buutu jaadzer... kaut kaa drusku diivaini izklausaas... Psihoterapeiti nav kjiimijas miiljotaaji. Parasti.
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 15:31
Es biju ARSA pie homeopâtes- neiraloìes Dr. Limbas, nu patîkama sieviete, bet nav dikti runîga. Man tomçr liekas, lai vieglâk bûtu tikt galâ vajadzçtu papildus pastaigât pie psihologa, vismaz ar viòu izrunâties. Varbût kâds var ieteikt kâdu labu psihologu kaut kur Pârdaugavâ vai Jûrmalâ.
Katrâ ziòâ tâ daktere ARSA teica ka dodot 90%, ka ar homeopâtiju tikðu uz strîpas, protams tas prasîs laiku. Esmu ïoti optimistiski noskaòota. Bet nu sâkðu ar kara pieteikðanu liekajiem kilogramiem!
Ir jau ir jau vina psihoterapeite ar visiem papiiriem...pati ar esmu redzeejusi, jo pie sienas salikti...antidepresantus vina gan neizplata...bet nu vitamiinu kompleksus kuri itkaa bezbozna labi...gan vina iesaka...un tos jau var dabuut tik pie vinas.
Nu nezinu pirmajaa reizee, kad aizgaaju pie siis..sii saka ka buus aarzemees naakamaas divas nedeela un lai es padzerot cipralex un ta jau maniis. Nu taa tai dienaa saaku...un izdzeeru to vienu plaaksniiti...divas nedeelas. Ta otraa dienaa kad beidzaas ta uz bimbu vien vilka...tresajaa dienaa jau likaas ka dziivot nav veeerts un jaamirst...maajaas visi jau domaaja ka cauri ar mani i. Nu ta pirmajaa dienaaa kaa sii bija darbaa nesos pie vinas...a sii saka nu jaa tas normaali...vinas jau taa nevar uzreiz nedzert. Nu zin ta jau sametaas jociigi...kaa vina mani par to nebija briidinaajusi...jo sii taks skaidri zinaaja, ka vina pati nebuus 3 nedeelas, a zaales man izraksta 2nedeelaaam. Nu taa peec tam man vina izrakstiija citas tabletes...it kaa ar mazaaku devu...kuras lietoju jau gandriiz divus meenesus. Nu vien jau tas ka no nevienaam taam zaaleem ne mirkli nejutos labaak...slikta duusa bija vairaak un veel pie tam guleeju cauraam dienaam un ta ka nenaaca miegs tad naaca virsuu histeerijas, kuras pirmstam nebija. Veelpietam krietni naaca klaat svars...piebildiisu,ka neriju visu peec kaartas...jo taks bija slikta duusa. Nu taa taa es gaaju pie vinas...un saku ka negribu dzert vairs kiimiju un taa, ka varbuut kautko no augiem...bet sii man saka, ka jau iesaaka ar kiimiju ta jaapabeidz un ka galu galaa es pati kautkaa negribot sanemties un taa. Un ta es pati uz savu galvu saaku samaziinaat uz pustableti, ta uz ceturtdalu un ta vispaar pieliku punktu...arii savaam viziiteem pie vinas. peec paartrauksanas arii jutos baigi slikti...vieniigais nenaaca virsuu tie psihie. Nu un taa...ar gimenes atbalstu...meeginu iet pastaigaas, nedeelas nogalees pabraucam kautkur apkaart un dzeru asinszaali. Nav protams loti labi...bet juutos krietni krietni labaak un tas jau daudz. Nu gan daudz sarakstiiju
es nupat ar sevi paeksperimentçju un neiesaku nevienam. pat nezinu, kur ðo vajadzçja rakstît, pie klonazepâma tçmas vai vispâr, bet - man arî mçnesi pè ceturtdaïas nomeðanas vispâr be zâlçm bija tâ, ka izturç tomçr varçja, lai cik sûdîgi. jau sapriecâjos, ka pçc tik garu gadu dzerðanas es no savas 1/4 esmu tikusi vaïâ, bet ðe tev, tâda lçkme uznâca, ka.. labâk dzeru, nevis jûku prâtâ, es izturçju daudz, visâdas baisas sajûtas, bet ir robeþa, kuru vairs nevar, un tâs nav fiziskas sajûtas. ...... un nav parasta panika.
jâ, jâtiek jau ir ar cçloni galâ, bet reizçm tâ vien leikas, ka NAV un vis s to nervu vairs, nav pamata
Nelaimes chupa
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 19:48
Man jau VD ir kâdus 4 mçneðus! Ârstçjos homeopâtiski! Bet vai VD ietver sevî arî galvas sâpes!? Vai tâs rodas no stresa kâ tâda! Es tachu pârspîlçju sakot, ka man jâiet rengenu galvais taisît!???:(:(:(:(:(:(:(
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
21.09.2006 22:47
Galvas saapes visbiezhaak ir no stresa.
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
25.09.2006 10:16
Pçc pieredzes zinu, galvassâpes, slikta dûða utt. tas vis piederâs pie VD.
Nelaimes chupa
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
25.09.2006 10:44
Vai pie VD piederâs arî tirpoða sejas âda!?
Nu varoòdarbs, drîz varbût vispâr pârstâsi sûdus rît!
karlsons 2
Re: Mçnesis bez antidepresanta - VD!
28.09.2006 14:15
Domai...man savulaik bija tâpat...es arî mçìinâju bez íîmijas...taèu uznâca tik slikti...(man izpauþas kâ drausmîgas bailes)...to es nevarçju izturçt...jau rakstîju...kârtîgi riju íîmiju pusgadu...un tad piecus gadus vispâr neko...bet paðlaik esmu atkal drusku bedrç...pçc 5 gadu pârtraukum atkal jâpadzer zâlîtes...bet pats drusku vainîgs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 23?
Ziņa: