zîdainis nekakâ

Aizsāka evis 

evis
zîdainis nekakâ
22.09.2006 19:00
Manam meitiòai ir nepilni èetri mçneði un ir baigais kreòíis ar punci. Sâkumâ, pirmâs trîs nedçïas, viss bija kâ vajag. Vçderiòð izgâja katru dienu, tikai tâds paðíidrs.Tad daktere ieteica padot "Linex", lai normalizçjas tâ zarnu darbîba. Nezinu vai tieði no viòa, vai tikai sakritîba, bet bçrns pârstâja kakât. Zinu, ka ar krûti barotiem bçrniem vçders var iziet tikai rizi nedçïâ, bet mançjai tas nenotiek pat 12 dienas. Droði vien tas nenotiktu vçl ilgâk, taèu rekordus te negribçjâs sasniegt un ârste lika taisît klizmu. No klizmas bçrns bïâva, tâpçc tagad reizi nedçïâ to kaku dabûjam ar termometra galiòu. Esmu izmçìinâjusi visâdus variantus. Nepalîdz ne manis dzertâ plûmju sula, çstâs melones, kivi, aprikozes un plûmes. Nepalîdz arî viòas vçderiòa masâþa un silta vanna. Devu pat paðai çst svaigas plûmes, tad þâvçtu plûmju biezenîti, bet nekâ. Pierakstîjâmies pie speciâlista, bet rinda ir veselu mçnesi, tâpçc jautâju pçc padoma arî ðeit.
Re: zîdainis nekakâ
22.09.2006 19:15
Vecs un diskutabls jautaajums. Ieteiktu vadiities peec savaam sajuutaam un to klizmu iztaisiit savlaiciigi nevis gaidiit kameer taa kaka kljuust cieta kaa akmens un dibens riktiigi aizvelkaas ciet. Tad ari nebuus bljaushana. Bet citaadi der pakonsulteeties ar aarstu.
Re: zīdainis nekakā
22.09.2006 20:10
Mammīte vienkārši super 12 dienas gaida kamēr bērns kakās beigās uztaisa klizmu .Vai pati mēģināji 12 dienas nekakāt. Vai tu to bērnu vispār baro???
Man ir 2 bērni ( jau 10 un 7 gadi)un šis problēmas man pazīstamas.Jūsu bērnam jau ir 4 mēn.,parūnā ar bērnu ārsti un vajadzētu dod dārzeņus. Loti labi ir vārīti burkāni .
Bērnam taisīt klizmu tas ir vienkārši nežēlīgi un nevajadzīgi. Tik mazam bērniņam zarniņas ir pavisam vārgas.Mēklē speciālistus . tas nevar būt ka mēnesi jāgaida rindā lai tiktu pie ārsta. Uzzini varbūt bērnu slimnīcā var dabūt kādu dakteri ātrāk varbūt pat maksas pakalpojumus.
Uz savu galvu jau es neko nepasâku, viss tika darîts un gaidîts konsultçjoties ar ârstu. âtrâk nekas netika pasâkts, jo vçders bçrnam nesâpçja, jutâs viòa labi, neraudâja, smaidîja, tâpçc arî nemocîju viòu ar tiem palîglîdzekïiem. Vçderiòð arî nav uzpûsts vai ciets kunkuïains. Aiztietçjums viòai arî nav, jo kaka ir mîksta.
Re: zîdainis nekakâ
22.09.2006 21:20
Nu tad jau it kaa vareetu stipri neuztraukties bet pie dieetas jaapiestraadaa. Es jau teicu ka taa klizma taisaama peec apstaakljiem un ja nav probleemu ar veederu tad var iztikt kairinot ar termometru. Bet 12 dienas tomeer gaidiit nevajag. Ja izveidosies taads veedera izejas ieradums tad veelaak buus gruutaak. Katraa zinjaa klizma ir pietiekoshi nekaitiiga proceduura lai to vareetu izmantot pirms sanjemat aarsta konsultaaciju.
sabrina
Re: zîdainis nekakâ
23.09.2006 10:07
Kautkâ tur bija ar to kumelîðu tçju, neatcers bet bija jâdod lai mîkstina vçderu vai nu stipra vai vâja. ðíiet ka vâja.
Re: zîdainis nekakâ
23.09.2006 10:48
No teejas pagatavoshanas veida nevis stipruma atkariigs. Uzleejums miikstina veederu, novaarijums cietina.
Tas taèu elementâri - bçrnu uz muguras, kâjas pie vçdera, klizmiòu dupsî un viss bûs OK! Nu, protams, pabïaus bçrniòð drusku, toties kâds atvieglojums bûs, kad kakas izies! Un ilgâk par 3 dienâm negaidi!
??
Re: zîdainis nekakâ
25.09.2006 14:22
Bet vai viòs saòem pietiekoði daudz pârtikas? Tu, noprotu, baro ar krûti? Iedot paðam bçrnam plûmju biezenîti no burciòas!
Manam arî pa laikam bija nekakâðanas periodi, bet ilgâk par 2 dienam neïâvu atkritumiem uzturçties puncîti - liku svecîtes (ieteica pediatrs un aptiekâ).
vinis
Re: zîdainis nekakâ
25.09.2006 17:26
No pieredzes varu teikt, ka nav labâkas zâles pret aizcietçjumiem kâ vienkârði labs ( negâzçts un nevârîts ûdens; vislabâk avotu un dziïurbumu ûdens ) ûdens. Dzeriet pati ikdienâ ûdeni un dodiet arî zîdainîtim labu ûdeni. Diemþçl daïai mediíu ir aplams uzskats, ka nedrîkst zîdainim dot ûdeni, bet mums bija tieðâm gudra bçrnu dakterîte, kas ieteica dzert ûdeni un tieðâm visas problçmas ar puncîti atrisinâjâs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 4?
Ziņa: