Metaans

Aizsāka Jaanis 

plants
Re: Metaans
30.06.2004 23:05
Kâ tu uzdevi jautâjumu, tâ tev arî atbildçja. Ja tas bija zinâðanu tests, tad tas nav jautâjums, kas daudzus interesç vai kurâ daudziem ir pieredze. Ja tieðâm interesçja atbilde, sauc lietas îstajos vârdos, un iespçjams, dabûtu vienu precîzu atbildi.
Re: Metaans
30.06.2004 23:07
Venmçr jau kaut kas var noderçt. Vajag tikai rakt:)
kirurgs
Re: Metaans
01.07.2004 21:43
ja apmierina mazss kraaninjð ,,.tad ok
Re: Metaans
25.04.2006 12:33
Metans ir Metandienon vnk metans ir iesauka kipa un Metandienon ir baigi labais vins dod speku un konkreti
win
Re: Metaans
25.04.2006 12:44
Mans draugs lieto metaanun vienu reizi gadaa, jo vairaak nemaz lietot nedriikst.Visu gadu baigaa enerìija un muskulji
biezpiens
Re: Metaans
25.04.2006 13:06
bija tads metanodrostilens -jeb kaut kaa taa - leetaa gala vecais psrs steroiid ko deva distrofikjiem - efekts ir + jareekjinaas ka aknas un viss parejais pakljaa....zinu puikas kas to lieto, pats nelietoju un citiem neiesaku :) nevaresiet pachuraat un meitenes miileet ;) labaak eest biezpienu un daudz ;)
Re: Metaans
25.04.2006 22:49
Es pats lietoju bet to zinu kad ir kaut kads cakars ar aknam bet nejau ta ir visiem :) :))
Re: Metaans
27.04.2006 05:28
metaans ir gaaze,kas izdalaas no pirdiena. jus kulturisti esat incanti tipi, iepirzat spricee un viens otram iedur? jaja, es sapratu,ka tas ir jusu zargons, taki neviens normals vecis,kam labi stav un nav problemas ar zakjiem, neies sevi cakaret ar visadam vielam,lai izskatitos pec svarca? vai gribi taisit karjeru holivuda, vai esi vienkarsi luuzeris kas nevar sevi pieradit,ka tie kachoki smiekligie?
Re: Metaans
27.04.2006 08:04
Metadienons neko labu nedod, tikaj boja aknas un tt, ja gribi muskulu masu tad pamegini kreatinu, kamer vel nesi sabojajis savu organismu ar dazadam kimijam!!!
Re: Metaans
27.04.2006 13:23
Heh... netiishaam nodublejaas :) Sory



Ziòojums rediìçts (27-04-2006 15:30)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
27.04.2006 13:23
"Vai kaads vareetu mineet tos negtaiivaas lietas kas var notikt, ja kultuurists shpricee rokaas metaanu, lai palielinaatu muskulju massu???"

Metaanu ( Matandienons/matandrostenolons ) netiek injiceets, bet gan dzerts tabletees. Visi veesturiskie preparaati kaa Matanabols utm jau ir totaala veesture un nekaa kaitiigaaka par jamiem nav. Jaunaakais shai jomaa ir Naposims. Jams ir saliidzinoshi tiirs. Aknu raadiitaaji paaugstinaas, bet nepaarsniedz normu.

Tas kursh ieteica kreatiinu, ieteica pilniigu tuftu. Es piekriitu, ka tas ir krietni (!!!) mazaak kaitiigi, bet nu ar kreatiinu 25kg muskulju gada laikaa neuzaudzeesi, bet ar steroiidiem gan. Vieniigi te neies krastaa Metaaninjsh.

Parunaa ar savu sporta aarstu, ko jams domaa par sho lietu un jams Tev arii pastaastiis ar ko Tu riskee lietojot steroiidus.

Kjiimija ir sportistiem, nevis tiem kas grib kljuut par taadiem. Tas prasa daudz zinaashanas un lielu uzmaniibu. Nepaartrauktas veseliibas kontroles utt utjp. Viena kljuda un sachakareesi sevi uz kaadu gadu.

Ir daudz un dazhaadi steroiidi. Ir taadi kuriem blaknes praktiski nav, bet ir taadi kuri izraisa par reaalus aknu, nieru bojaajumus. Tie kuri kaitiigaaki, rada lielaaku efektu - ironija. Ja ir veelme vienkaarshi labi izskatiities tad proporcijas ir (svara) augums miinuss 100. Man tie buutu 83kg jo esmu 183cm garsh. Biceps/ikri attieciiba 1:1. Apmeeram taa.

treneejies ar praatu, eed pareizi un kaartiigi, daudz guli. Par UB pirmo gadu vari nedomaat, bet par kjiimiju vai nu nedomaa nemaz, vai arii vismaz peec 3gadiem.

Es nebiedeeju prikola peec, pac esmu kjiimikjojis.



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
27.04.2006 15:31
P.S.
nav svariigi kur shpricee. Ja no taa ka rokaa shpricee rokas augtu, tad iedomaajies kaadas milziigas pakaljas buutu sportistiem? :D



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
28.04.2006 08:34
vot tie sportisti toki kretuki...bendet sev veselibu nahuj?
Re: Metaans
28.04.2006 12:41
seezen: skaita leksika ;)
Ja saliidzina ko dara sportisti un ko dara ierindas pilsonji, tad galu galaa sportistam iekshas ir taadaa pat staavoklii, bet dazhkaart arii labaakas. Alko praktiski netiek lietots, nokotiins... ir iznjeemumi, bet arii nee, chipsi un alus pie Televizora arii nee... paartika tikai veseliiga...

Nepamatoti Tu te lamaajies. Katrs dziivo kaa veelas :)



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Dakteris
Re: Metaans
28.04.2006 16:43
metâns pinîgi noteikti ir gâze, vçl to sauc par purva gâzi, tâ izdalâs pûstot getliòu atkritumiem un tas, kas to nezin ir losis, kas neizn neko no íîmijas/
Muskuïu pumpçðanai lieto kultûtisti vîriðíos hormonus un to atvasinâjumus un sabeidz aknas un paliek impotenti.
kritins
Re: Metaans
28.04.2006 20:00
metâns [fr. méthane < methyl(e) + ane (ogïûdeòraþu nosaukumu darinâðanas izskaòa)]
1.oglekïa atoma savienojums ar èetriem ûdeòraþa atomiem (CH4) — bezkrâsaina gâze bez smakas, galvenâ dabasgâzes sastâvdaïa; purva gâze; raktuvju gâze.
Re: Metaans
28.04.2006 20:14
Atkaartoshu VEELREIZ! Metaans = Matandienons/matandrostenolons. Tas ir zhargons. Taapat kaa Nandrolona dekanoaatu sauc par deku.

"sabeidz aknas un paliek impotenti" a vot davai bez tukshas muldeeshanas? Neesmu redzeejis NEVIENU (!) peetiijumu kas pieraadiitu shaadu apgalvojumu.

Visniigais kuraa briidii var paraadiities kaadas impotences paziimes ir tad, ja cilveeks ljoti ilgstohi (piem gadu no vietas) seezh uz kjiimijas un tad strauji nomet un aizmirst par HCG un klomidu. Tad ok... testosterona bedre, bet ir kaads pluss - ne tikai nestaav, bet arii negribas.

Aknas: es tagad no galvas vairs neatceros, bet taa ir specifiska steroiidu grupa, kura "spiezh" uz aknu. Vieniigais ko vel atceros - Winstrol to dariija, lai gan ljoti nenoziimiigi (mazaak nekaa to dara alkohols).

Vieniigais ar ko tieshaam ir risks (tie nav mani vaardi, bet gan medikja un runa iet par to steroiidu grupu, kura "nespiezh" uz aknu), tas ir vienkaarshi sakot tauku noslaanjoshanaas uz asinsvadu sieninjaam, prostatas palielinaashanaas (kas nav draudiigi un ir atgriezeniski, ja nav iedzimtas patalogjijas vai arii ja nav gjeneetiska nosliece uz paaragru prostatiitu-ja ir, tad tas notiks ljoti aatri), trobmoze (shii deelj daudzi sportisi eed kivi, dzer aspiriinu). Protams, ka neviens nevar zinaat vai vinjam ar sho viss ir kaartiibaa :)

Naakoshais biistamais punkts ir paartreneeshanaas. Ja sportists sporto bez aarsta uzraudziibas un vispaar uz savu galvu, tad var ljoti aatri paarslogot sevi liidz pat smagaam slimiibaam, bet taas rastos arii bez steroiidiem, vieniigi leenaak.

P.S.
Aknu raadiitaaji sportistiem kaa taadi ir savaadaaki kaa nesportistiem. Kaut vai deelj taa, ka ikdienaa tiek uznjemts LJOTI daudz olbaltumvielu. Kaa arii ir kaut kaada sakariiba tieshi ar smagajaam slodzeem, par to gan es uz doto briidi vairs neatceros preciizi.

Tas viss gan nenoziimee, ka steroiidi ir veseliigi.



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
28.04.2006 20:47
Nez gan - ko un kur Mateus lasa:
http://content.nejm.org/cgi/content/full/334/11/707?hits=20&where=fulltext&andorexactfulltext=and&searchterm=androgen&sortspec=Score%2Bdesc%2BPUBDATE_SORTDATE%2Bdesc&excludeflag=TWEEK_element&searchid=1&FIRSTINDEX=0&resourcetype=HWCIT

Complications and Side Effects of Supraphysiologic Doses of Androgens

Because of the secrecy surrounding the use of high doses of androgens, few data are available on the relation of adverse effects to the doses or compounds used. In addition, whereas some effects are due to androgenic or estrogenic actions, others may be due to the toxic (nonhormonal) effects of the androgen or its metabolite (or metabolites), especially when the dose is very large.

Acne, decreased testicular size, and azoospermia are common in men who take supraphysiologic doses of androgens; these effects may persist for months after the use of the agents has ceased.74 In women, high doses of androgens can induce changes ranging from acne and hirsutism to amenorrhea and frank virilization.

Alkylated androgens at high doses can cause hepatocellular and intrahepatic cholestasis that occasionally results in severe jaundice and hepatic failure.81,82 Peliosis hepatis, hepatocellular adenoma, and carcinoma may also result from the use of these compounds.83

Supraphysiologic doses of androgens may have adverse effects on the vascular system. Alkylated androgens lower plasma HDL cholesterol concentrations substantially, particularly HDL2,31,32,33,34 and may increase plasma LDL cholesterol concentrations.31,32 Low plasma HDL cholesterol concentrations may increase the risk of cardiovascular disease84; one weight lifter using androgens, who was 22 years old, had a myocardial infarction,85 and another, who was 34 years old, had a stroke.86 In addition, platelet counts and platelet aggregation may be increased in weight lifters taking androgens, especially in men older than 22 years.87

The behavioral effects of anabolic–androgenic steroids have received much attention. Increased or decreased libido, increased aggression, and a variety of psychotic symptoms have been described.88,89 Physical and psychological dependence on these steroids, as well as withdrawal syndromes, has also been reported.90,91 It is not possible to determine whether these behavioral symptoms result from the types or doses of compounds used or from underlying behavioral disturbances unrelated to steroid abuse.



Ziòojums rediìçts (28-04-2006 20:52)
Re: Metaans
28.04.2006 21:14
Un ko es buutu teicis savaadaak :/
izlasi kaartiigi: Alkylated taa ir taa grupa kuru mineeju ka spiezh uz aknu.
Acne, decreased testicular size, and azoospermia ir paarejoshas paraadiibas kas te arii ir uzraxtiits.

Alkylated androgens lower plasma HDL cholesterol concentrations substantially... vai tik arii par tauku noslaanjoshanos kaut ko nemineeju? Bet atkal jau taa ir atsevishkja steroiidu grupa..

Izlasi kaartiigi.
Pie kam kas ir domaats ar lielu devu? Citam no vienas ampulas Sustanona jau kruushu gali kljuust saapiige, bet cits ielej 4 apmulas nedeeljaa un aromatizaacija kaa taada nenotiek.

Paraadi man kaadu, kuram no Nandrolona dekanoaata vai Fenilpropionaata buutu shaadas blaknes.

Daudz biistamaaki ir tie preparaati kuri palielina izturiibu uz taa reekjina, ka tiek stimuleeta sarkano asinkjermeniishu razhoshana.



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
28.04.2006 21:19
P.S.
blaknes kuras ir vienmeer (bet ne tieshi no kjiimijas): paaugstinaats libido. Bet paaugstinaatu libido var dabuut arii no Tribulus, kas aptiekaas ir nopeerkams kaa Tribestan, bet UB veikalos kaa Tribulus



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
28.04.2006 21:25
Nç Mateus - lieta ir cita - kas par daudz- tas par skâdi. Kâ smejies - vienâ vietâ pieliek, citâ noòem.
Un par pârejoðâm parâdîbâm - nelieto testasteronu un nekas vairs neaug.
Testasterona jaukais efekts jau parâdâs vien faktâ ka vîrieði ir kudî lielâkâ daïa agresoru un izvarotâju, bet tas nu tâ.
Re: Metaans
28.04.2006 21:31
Rix: taisniiba, ja nelieto vairs neaug, bet kas dabuut to uzturteet bet kjiimijas ir elementaari: jaatreneejas un jaaeed un jaagulj daudz :)

Taatad Tavupraat visi kachoki ir izvarotaaji? :D nez kaadeelj nereizi neesmu redzeejis zinjaas izvarotaaju kachoku ;) Bet tas nu taa :)

Un agresija utt ir ljoti diskuteejams jautaajums. Nez kaadeelj man nebija nekaadu agresijas leekmju, nevienu nepiekaavu utt. Jo viss paliek dzelzhu zaalee un thaibox treninjos. Ja Tu seedi maajaas un laik pakaljaa Testosteronu tad var buut. Pie kam... es pie mazaak kaitiigajiem mineeju deku un fenilu, kas ir nandrolona preparaati un kuriem nav raxturiigas taadas blaknes kaa agresija :)



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
28.04.2006 21:37
Nu redz - paliec jau agresîvs :) Vienkârði gribçjâs tevi mazliet pakaitinât....

Fiziskâs aktivitâtes ir apsveicamas, rezultâtu iegûðana par katru cenu - nç.
Re: Metaans
28.04.2006 21:38
Es labpraat sagaidiitu uz Tevi kaadu noraadi par agresiju ;) Nu taa...ieziimeet kuraa vietaa esmu agresiivs.

Kas ir interesantaakais - es jau gadu kaa nekjiimikjoju ;)



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Metaans
29.04.2006 22:15
Ko jus te stridaties ZB jau Metans vnk ruleee un vis kas grib lieto kas negrib nelieto pats lietoju un man ir pohuj un viss
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 7?
Ziņa: